Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 13
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

bolo to fajn serie s Charliem boli vzdy za 5* s kutcherom to bolo za 4. najhorsie dopadol alan.ten sa stal premnil zo sympatického smoliara na odpornu nechutnu svinu

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

Joners

ano to máš pravdu jak komu to sedne :) určitě bych v seriich s Waldenem našel i díly které mě absolutně nebavily 

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Postupem času přestal mít Alan v domě smysl, Jake byl naopak vystrnaděn snadno. Obecně mi spíše vadil Waldenův charakter, nejprve to byl nedospělý spratek a najednou lamač dívčích srdcí. Osobně za to nejhorší považují díl, kde se Charlie vrací jako Kathy Bates. Také veškeré narážky na jeho osobu byly trapné.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Jo, mě se asi na dvě série taky dívalo, docela ok a bavil jsem se. No a dal jsem i ten zbytek, takže nemůžu jen nadávat. Ale co to prostě naprosto zabilo byl ten konec. Jediné co si z toho beru, že Charlie sice není svatoušek, ale Chuck je prostě kok*t...

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Skarface

Ono to s Waldenem není špatný, je to prostě jiný. Nesedne to každému. Mně třeba 9. a 10. série přišla skvělá a 11. a 12. příšerná.

na příspěvěk reagoval Skarface

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

Zdravím dlouho jsem se chystal kouknout na serie bez Charlieho. Teda před pár lety sem se zkoušel dívat na díly z Waldenem a nějak mě to nenadchlo ale teĎ jsem to dotáhl do konce a musím říct že až na poslední díl to bylo super. Chvílema jsem se bavil snad ještě víc než když tam byl Charlie :) jen škoda že to je ukončený tak blbě 

na příspěvěk reagoval Joners

reich

reich (hodnocení, recenze)

jurama525

Podle mě měl skončit tou poslední epizodou, kdy Charlie utíká s Rose do Paříže a žádný pokračování. Ale jelikož vím, že tvůrci rádi dojí seriály, taky kdyby tam byl Charlie, tak by to natáhli, tak na dvě série a pak by to mohli ukončit tak, že Charliemu se povede Alana vystrnadit z domu. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

Kdy se konečně taky budou moc hodnotit jednotlivé epizody?  

valentaj

valentaj (hodnocení, recenze)

Poslední serie je ubohá. Lépe kdybych ten poslední díl vůbec neviděl, je mi špatně s toho jak zachází s postavou charlieho, to už není komedie, běhá mi mráz po zádech.

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Dokoukal jsem teď poslední díl a musím říct, že je fakt smutný, co se z toho seriálu stalo. Takhle to vypadá, když se snaží nějaký seriál ždímat za každou cenu co nejdéle. Ten konec byl asi nejtrapnějš konec, který jsem kdy viděl. Strašný.

na příspěvěk reagoval Spiker01

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Mire

To tam podle mě nasadili hlavně kvůli tomu, aby si debil Chuck Lorre do Charlieho kopnul. Nakonec sám dostával od fanoušků slušné kopance za zmrvení tohoto seriálu. Chirurgové mají ten samý problém, scénaristka má božský komplex.

na příspěvěk reagoval Mire

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

No jo, tá Charlieho akože dcéra bola veľmi zúfalý ťah... a povahu menili posmrtne vlastne aj Charliemu, ako Berta naznačovala, že v jeden z tých šuflíkov hore musel byť plný bieleho prášku. Normálne z neho zrobili nejakého feťáka, ktorým nikdy nebol "zaživa" :D

na příspěvěk reagoval st.ranger

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Zvláště když se povaha Kačerova charakteru za ty 4 řady několikrát tak trapně změní, že musí do předposlední řady nasadit další spojitost na Charlieho, jeho dceru.

spider163

spider163 (hodnocení, recenze)

skoda mohly natacat dalej, s kazdym hercom to malo ten ich vlastny smrnc,keby sa dali do kopy bola by to pecka:)

Najt

Najt (hodnocení, recenze)

musím říct, že ty episody s astonem jsou daleko lepší, a to nejen proto, že sheen je jen hnusnej feták, ale ptž kutcher je daleko lepší herec ;)

na příspěvěk reagoval reich, Lefty86, jurama525

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Některé epizody s Ashtonem nebyly ale zas tak špatný. Jenže hlavní podstata seriálu se vlastně vytratila.. a to mi vadilo. Charlie byl kurevník který měl každou babu na kterou si usmyslel a Alan zůstal na ocet. S Ashtonem to bylo jiný, ten nejdřív měl perfektní babu ale pak ho odkopla. A tak z Alana udělali úchyláka s plísní v rozkroku. Kdyby se tam alespoň čas od času objevil Jake. Možná by to bylo lepší. 

na příspěvěk reagoval st.ranger

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Bez sheena to stojí za hovno,je vidět propad směrem dolů.Ten díl se schwarzeneggerem je debilotina,pár dobrejch narážek a jak nakonci spadne to piáno je blbost a trikově slabý - Vyhrožuje jim a nic z toho nevzejde.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Hugh Grant je skvělý herec, ale on je zkrátka takový dobrák (i když děvkař) a podle mě by to ztrácelo na vtipnosti, kterou tam dával Sheen. I když pořád by to bylo lepší než u Kutchera.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Chen

JJ, rozoberalo sa to vtedy ze Hugh tam ma hrat.

A mne sa ta volba velmi pacila. Ashton jednoznacne sklamal.

Aj ked da sa povedat ze sklamali paradne aj scenaristi, to co urobili z Alana, ktore dovtedy bol viac len smoliar, nie posuk aky bol posledne serie.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Zatím ... je stále "jen" HIV pozitivní ... a to prý už 4 roky ... nemoc AIDS u něj však ještě nepropukla, takže je na to zatím ještě víceméně dobře :) 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

reich

reich (hodnocení, recenze)

Jo i pro mě to byl šok. Přesto ovšem zůstává u mě oblíbeným hercem a komikem.

na příspěvěk reagoval NightPorter

PROCESOR

PROCESOR (hodnocení, recenze)

Charlie je za vodou a tak jen chlastá a klátí každou, která se jen mihne kolem jeho baráku. A kdo z chlapů mu nezávidí a žil by jinak, být na jeho místě?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama