Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 26
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Recenze (1 195)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc promiskuitní herec celýho Holywoodu v postavení,které mu šlo vždycky nejlépe--->komediant. Ty sarkastický a ironický poznámky jsou zábavný a rozhodně tenhle seriál splňuje to,co se od něj očekávalo--->je to prostě vtipný :) škoda jen, že to Charlie vzdal... Kutcher ten seriál pohřbil :/ ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Combacku jsem dala jednu hvězdu, pročež Dvěma a půl chlapovi přísluší z mého pohledu jedna navíc (oba tyto seriály mě nudí, Sheen a spol. aspoň disponují sympatickou znělkou, u Comebacku nevydržím ani upoutávku). ()

D.Sleeper 

všechny recenze uživatele

Geniálně zvolené prostředí, postavy. Neuvěřitelná sposta komických situací na neuvěřitelně malém, stereotypem zavánějícím interéru Charlieho vilky v Malibu ;-) O stereotypu v chování postav a Charlieho šatníku raději nemluvě... :) ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak v originále, ale v češtině naprostá tragédie. Občas na nějaký díl narazím v TV, teď zrovna při vaření na tři díly v kuse... no ani jednou jsem se nezasmál a některé scény vysloveně trapné. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Když jsem dřív viděla jen sem tam nějaký ten díl, moc dobré mi to nepřišlo.... Ale když jsem začala koukat úplně od začátku, tak jsem tomu vážně přišla na chuť. Humor je dost specifický, ale málo u kterého seriálu se směju tolik a tak nahlas. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Nějak to na mě nepůsobí, humorem je to někde na úrovni Chůvy k pohledání. A to jsou Sheenovy Žhavé výstřely jednou z mých nejoblíbenějších komedií vůbec. Naneštěstí však více záleží na scénáři než na herci. ()

Reek 

všechny recenze uživatele

V Americe velmi oblíbený seriál, který se nevysílá jindy než Prime-time ( souběžně proti The Big Bang Theory). Bohužel v ČR tolik neboduje a ani si nenašel tak velkou fanouškovskou základnu. Za mě to je ale seriál s velkým S, kdy Chuck Lorre vysílá na stejný vlně, co jsem já. Skvělý dialogy a neotřelé vtipy. ()

Sentax 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen bol skvelý, Ashton Kutcher je horší. Áno, deviata séria sa na tie predošlé asi nechytá. Aj keď v seriáli sa stále objavovali vtipné hlášky, postava Waldena väčšinu času nenudila a niektoré časti fakt stáli za to. Nebolo to až tak zlé, ale... mohlo to byť aj lepšie. Ale vzhľadom nato, že Ashton je môj obľúbený herec, tak nie som až taký sklamaný. Nakoniec je asi vhodné zhodnotiť 9. sériu nejak takto: Lepší slabší seriál, ako žiadny... ()

Briggus 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si říkal, zda to bude mít po té velké změně v obsazení mít cenu, ale postupem času ji ani nijak nepociťuji a u seriálu se bavím i nadále. Je to snad jediný seriál, u kterého jsem závislý na českém dabingu a na ten originální si nemohu nějak zvyknout. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Nesourodá dvojice bratrů, a jejich pojetí života , je schopna rozehrávat situace víceméně lechtivého charakteru (Sheen ani nemusel moc hrát) v kontextu ne zrovna ideálního rodinného života. V seriálu je pak skryta řada pouček o tom,jak se v té které situaci zachovat,aniž by chtěl jakkoliv moralizovat. PS. S příchodem resp. nahrazením Ch.Sheena za Ashtona Kutchera úroveň seriálu klesla. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure od A do Z. ___ 1. - 8. série 100%, 9. série 95 %, 10. série 90%, 11. série 80%, 12. série 70% ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejlepších seriálů.Evelyn, Berta, Zipy ...a hlavně jejich hlášky.Je fakt, že co přestal hrát Charlie Sheen, dost jsem na nového Waldna zanevřela, nakonec po delší době co jsem to konečně zkoukla, mi celkem padl do noty, ale až se ostříhal ...nebylo to vůbec zase tak špatné, ale Charlie je jen jeden a navždy bude. ()

Matyas 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí tvrdí že od doby co tam hraje Ashton Kutcher, je seriál mnohem horší a hodnotí ho hůř než předtím, ale mě je postava chytrého, hodného, naivního a hezkého (vzhledově) miliardáře mnohem sypmatičtější než hloupého, zlého, vychcaného a ošklivého (vzhledově) (možná dokonce) milionáře takže z původních 2* zvyšuji na plný počet ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z plejády dnes již seriálových legend. K seriálu jsem si dlouho hledal cestu, první série ve mě nadšení ostatních nevzbuzovaly. Naopak mě seriál začal bavit až po své polovině, nikdy jsem nebyl fanoušek Charlieho, i když jsem (minimálně v začátcích) uznával, že seriál stojí za ním. S příchodem Ashtona Kutchera se mnoho fanoušků nedokázalo ale smířit, no já byl pravý opak. Jeho Walden mě bavil od prvního momentu, Kutcher je pro sitcom mnohem více použitelnější než Sheen, který už ke konci vykrádal jen sám sebe a seriál šel vyloženě do úpadku. Walden seriál zachránil a prodloužil o nakonec moc pěkný čtyři sezóny. Kutcher to držel sám, protože Cryerův Alan, tak skvělej v prvních sériích, se ke konci stával otravnou karikaturou, která absolutně nikoho nebavila. Lorre má prostě čuch na skvělý seriály, a i když celkové hodnocení mi vyběhlo "pouze" na průměrný 3, Dva a půl chlapa mě bavil. Waldene, Alane, Charlie, Jakeu, Lyndsey, Berto, bylo to fajn! ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

4* za díly s Charliem a malým Jakem. Jak Jake vyrostl a Charlieho nahradil Walden stojí to za velkou nulu, nebo-li ve zdejším hodnocení za odpad. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál zbožňuji, ale jen do osmé série. Postava Charlieho Sheena byla prostě geniální a Charliemu musíte fandit i když nechcete. Tady je spoustu legendárních scén a hlášek, na které už fakt nezapomenu. Jenže pak výměna herce vzala seriál do zapomnění a rozhodně už nebude nikdy tím, co býval, i když se to Alan snaží zachránit, tak Charlie je nenahraditelný. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama