Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
TV spot 2
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Recenze (1 194)

juta 

všechny recenze uživatele

Bem bem bem bem bé be be bem bem. Sitcom, kde každý díl zaručeně pobaví. Charlie pro mě představuje toho pravého chlapa, který dokonale dokáže svést ženu svým šarmem a charakterem. Škoda že Angus už není to co dřív a že ho natolik ovlivnilo náboženství a taky že Charlie už v nových sériích nepokračuje. Ashton se své role chopil skvěle, i s ním se dokážu také skvěle zasmát. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sitcom, ktorý ale utrpel odchodom Charlieho Sheena, hodnotím priemerne. Pozeral som sem tam aj ďalej, ale už to nie je úplne ono. Vlastne som to snáď ani nikdy priamo nesledoval, len občas kúsky, ukážky a niektoré hlášky, ale nie pravidelne. Hlavní dvaja herci boli super už keď sa stretli vo filme Horúce strely, ale tu pre mňa hrali nesympatické postavy. Česť a sláva starému dobrému Toperovi Harleymu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédia plná vtipov (aj keď sú väčšinou pre dospelych), ktorá ma každou časťou poteší a rozosmeje. To dokáže len malo ktorý. Skvelý humor, Jon Cryer, obzvlášť skvelý Charlie Shenn a vynikajúci slovenský dabing! 1 - 8. Séria - 100%. Bez Charlieho je to slabšie, ale vtipy a Alan ostávajú rovnako dobré. 9. séria - 70%, 10. séria - 80% , 11.séria - 85%, 12.séria - 70% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vtipy a zápletky v jednotlivých dílech jsou si často dost podobné, ale zábava je to (alespoň zatím - po 2 sériích) velice slušná. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Těžko říct u tohohle seriálu. Dabing je suprový a pohledy Charlieho k potrhání, ale někdy mi tam prostě vadí ten kluk. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelí herci a dialógy plné hlášok stále viac a viac ustupujú presexualizovaným neoriginálnym príbehom a gagom. Dobrá oddychovka, ale nič čo by som si dobrovoľne sám pustil. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jeden chlap neustále souloží, druhý chlap takřka neustále nesouloží, zbývající půlka to během jídla komentuje a mě to celkem baví. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

S Charliem a jeho rodinou, ktorý sa do svojej role dokonale hodí, pretože ju hrať ani nemusí, on taký skrátka je, som si užil skutočne veľkú srandu a niektoré diely mám ako pri iných sitkomoch (himym, tbbt, friends) napozerané aj viac krát. ()

Rominator

všechny recenze uživatele

The Mooch at the Boo (S06E09) - 24. listopad 2008 - Charlie má problém kvůli Jakeovi, který šel na rande s Celeste (Tinashe Kachingwe), protože se nevrátili včas. Otcem dívky je totiž bývalý hráč amerického fotbalu Jerome Burnett (Michael Clarke Duncan). The Two Finger Rule (S06E19) - 30. březen 2009 - Charlie má hádku se snoubenkou Chelsea kvůli Rachel, která mu posílá svoje nahé fotky. Po zbytek epizody si Charlie, Alan, Herb, Jerome (od půlky) a Gordon (donese v závěru pizzu) důvěrně povídají. Of Course He's Dead: Part 1 & 2 (S12E15E16) - 19. únor 2015 - V posledním dvojdílu se zastaví i Jake. Arnold Schwarzenegger jako poručík Wagner výstižně shrne celý seriál. Za Duncana a Arnolda palec nahoru. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Viděno pár dílů, těžce nudné. Všechny postavy krom Sheena jsou odpudivě otravné, a i ten Sheen je tam v podstatě "jen normální sympaťák". Měli mu dovolit víc fetovat i při natáčení, kdyby tam občas začal zběsile řvát "winning", tak to úroveň toho seriálu určitě zvedne :-)) 4/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Možno je pre niekoho tento seriál trocha nudný, ale podľa mňa tu nejde o dej ani hlbokomyselné dialógy, aj keď v konečnom dôsledku je niekedy seriál poučný. Seriál pozerávam hlavne kvôli nesmrteľným hláškam, ktorých tu je ako maku. Musím však poznamenať, že odkedy tvorcovia vymenili Sheena za Kutchera tak projekt ide dolu vodou. Stále si však drží veľmi vysoký štandard. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu mi trvalo než jsem zjistil, že tenhle seriál není vůbec k zahození. Proto, nesudte po několika dílech, tahle věc je tak trochu nestandartni. Za mě 80% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to moc nebralo, ale čím dýl na to koukám, tím víc mě to baví. Postava Charlieho je strašně dobře napsaná a Charlie Sheen je v jejím ztvárnění naprosto skvělý. U každé epizody obdivuji scénáristy, že dokážou vymyslet a vměstnat do prostoru 20 minut tolik úžasných fórů - skoro platí, že co replika, to perla. Bezvadný odpočinkový sitcom, který je chytrý, návykový a nesmírně zábavný. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze aktualni hodnoceni 66% procent je naprosto odpovídající - nadprumerny sitcom, ktery ma ale stale co dohanet... EDIT: Zvyšuji hodnocení, protože postupujícím časem tento sitcom zraje jako víno :) EDIT 2: Tak jsem to začal sledovat po dvou dílech na Nova Cinema a musím přihodit i tu poslední hvězdu. Některé hlášky jsou naprosto kulervoucí - a není jich málo. Seriál sice nedosahuje takových kvalit jako zbývající dva pondělní fláky CBS (TBBT, HIMYM), ale i tak je to nejlepší večerní komediální line-up v celosvětovém televizním spektru. Charlie na Alana: "Ta mladá holka se po tvojí první mrtvici vychrápe s prvním doktorem na oddělení, než stačíš napsat "Fo fe děje" na tabulku v ruce." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen na stará kolena začíná téměř hrát a Jon Cryer v roli jeho bratra mu skvěle sekunduje. Jednotlivým epizodám nechybí z hlediska kvalitního sitcomu absolutně nic. Změna ústřední role sitcomu jen prospěla. S příchodem hravého Ashtona Kutchera se s gagy roztrhl pytel. 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dva a pol chlapa je seriál, ktorý by v tejto podobe nemohol existovať v žiadnej inej dobe. Porovnajte si, čo bolo v televízii v rámci seriálov povolené v 90tych rokoch, keď jej kraľovali napríklad takí nekonfliktní Priatelia. Dva a pol chlapa je ale dobrý seriál preto, že je vtipný, a nie preto, že je aj odvážny. Ak by fóry neboli vtipné, ale iba vulgárne, nestál by za nič. To sa našťastie nestalo a scenáristi sa v ňom skvelo vybláznili. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama