Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 18
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Recenze (1 195)

tvmini 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale i přesto, že jsem velký fanoušek sitcomů, tento mě vůbec nechytl. Jde tam vlastně jen o to, aby postava Alana (J. Cryer) vždy dopadla co nejhůře a postava Charlieho (Ch. Sheen) nebo později Waldena (A. Kutcher) co nejlépe. Viděla jsem dohromady asi 15 epizod a v každé epizodě vlastně šlo o to samé: Alan se stal zase větším bídákem a Charlie si užíval sexu a peněz. A to mě po těch několika epizodách začalo nudit. Přiznávám ale, že se tu našlo i pár dobrých hlášek. Vesměs je to ale jen obyčejná slátanina, jež zaplať pánbůh již skončila. ()

Darthorias 

všechny recenze uživatele

Celý serial až do konca 8. serie než Charlie Sheen odyšiel hodnotím na 85% ale ten zvyšok z Ashtonom Kutcherom je pre mňa ODPAD !!! ()

R... 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší komediálny seriál všetkých čias, samozrejme mám na mysli časti s Charliem, potom to už stratilo čaro. 1-8 séria 95%, ostatné si už nedovolím zhodnotiť keďže som všetky nevidel a ani nechcem. Snáď sa raz dočkám Charlieho comebacku ;-) ()

martin2702 

všechny recenze uživatele

Serial super to nemá chybu,škoda že Charlie musel pryč s toho seriálu s ním to bylo boží.Ale Aston byla dobrá náhrada taky mě dost bavil.Nejlepší serial aspon pro mě na který se dá koukat pořád dokola. ()

mimars 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější série jsou ještě s malým Jakem. Sitcom má i slabší díly (typicky díly, kde se akcentovaně projevuje nějaká negativní vlastnost postavy; např. Judith je občas na pěst, co se týče chování vůči Alanovi, jindy je zase Alan na pěst kvůli svému neskutečnému škůdlilství) a v zásadě v něm jde pořád o jedno a to samé. Po odchodu Charlieho Sheena a příchodu Ashtona Kutchera se trochu mění charakter seriálu, neboť i osobnost Kutcherovy postavy je částečně jiná, než byla osobnost Charlieho. ()

Petrval 

všechny recenze uživatele

Two and Half-men je skvělá komedy-oddechovka s Charlie Sheenem. Spoustu sexu, alkoholu, bratr Alan, synovec, Jake, matka Evelyn,bláznivá sousedka Rose to vše vytváří třaskavý humor u kterého vypnete mozek a suprově se pobavíte. Doporučuji i český dabing který se podle mě povedl. Za mně 5*. PS: 9.-12. serie se nestala!!!!!!!!! ()

Arutha 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších seriálov vôbec. Charlie hrá svoj vlastný život takže zas tak moc umenia vynaložiť nemusí :D Bohužiaľ po ôsmej sérii už všetko na čom seriál staval zabil Kutcherov príchod. Ako sa ten chlap stal hercom? ()

Hanecek 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem si to do "smrti" Ch. Sheena užíval a je tomu tak stále. Jakmile však Sheen vypadne ze seriálu, vrší se jedna pitomost na druhou..... ()

P3rcy 

všechny recenze uživatele

Ta půlka seriálu s Charliem Sheenem je za 5*. Chemie mezi hlavními postavami byla naprosto ukázková a tento seriál se pro mě stal jasným důkazem toho, že je ABSOLUTNĚ zbytečné cpát do hlavních rolí v každém filmu a seriálu obě pohlaví. Část s Kutcherem je už jen za 3* což ale není jeho chyba ale spíš chyba scénáristů, kteří trochu zbytečně zabili celkem zajímavý potenciál Waldena. Walden byl totiž zpočátku dětinský, nesamostatný a naivní a díky těm dlouhým vlasům a vousům byl celkem výrazný. V průběhu dalších řad se z něj stal naprostý "tucťák", a stejně tak ztuctovatěl celý seriál. Poslední hřebíček do rakve byl adoptovaný (zřejmě asijsko-africký) kluk, který ale nesahal původnímu Jakeovi ani po kotníky. ()

Palkes 

všechny recenze uživatele

Vývoj postáv viac-menej žiadny, iba proste starnú. Ale Charlie Sheen je diabol + niektoré epizódy som sa fakt veľmi nasmial, hviezda naviac. ()

anna1303 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevidela som celý seriál ale to čo som videla mi úplne stačilo. Až na veľmi malé množstvo one-time vtipov tento seriál nieje vôbec vtipný. Charlieho správanie je strašné, hl. voči ženám. Všeobecne je tento seriál veľmi sexistický až urážliví. Nikdy nepochopím ako sa toto niekomu môže páčiť. ()

atlantacz 

všechny recenze uživatele

skvělí seriál který má skvělí postavi příběh a je opravdu vtipnej STRAŠNĚ SE MI TO LÍBYLO ALE SKLAMAL MNĚ KONEC seriálu dávám9/10 ()

ricardo2803 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi hodnotí fakt hodně těžce. Prvních osm řad zábava, pak už velký průšvih. Více než sebevědomý hejsek Charlie, nekňuba Alan, roztomilý Jake, rázná Berta, potrhlá Rose a trochu fašistická matka Evelyn. Všechno šlape jak hodinky, legrace na úrovni, nebylo nic co by mě rušilo. Pro mě solidní 4 hvězdičky. Bohužel Ch. Sheen byl pro nevhodné chování ze seriálu vyloučen a už to šlo z kopce. Od deváté řady jsme svědky primitivního fekálního humoru, z Alana se stává nechutný úchyl (doplněn o partnerku Lyndsey - taky pěkný nadělení). No a jako třešnička na dortu angažování absolutního neherce Ashtona Kutchera. Režisér Miloš Forman také často a rád pracoval s neherci, ale ti rozhodně věděli, kým jsou. Bohužel Kutcher se má za herce a já pořád přemýšlím, co ho k tomu vede. Dost jsem váhal, zda řadu 9-12 zařadit do kategorie Odpad, ale nakonec dávám jednu hvězdičku za Bertu a Evelyn, které si  jako jediné dvě postavy udržely slušnou úroveň. Suma sumárum je to 2.5 a jelikož těch lepších řad bylo 8, tak to zaokrouhlím na 3 hvězdičky. Ale vážně s hodně hodně hodně odřenýma ušima. ()

diamond 

všechny recenze uživatele

Pro mne nejlepší americký sitcom, vtipy perfektně fungují, herecké obsazení přesné včetně všech vedlejších rolí. Vzhledem k námětu seriálu vtípky více sedí mužům, ale zástupkyně něžného pohlaví které mají nadhled se také pobaví. ()

710.cz 

všechny recenze uživatele

Mám ten seriál moc rád. A dlouhodobě. A nejvíc řadu III. -s Candy. "Kolik ti bude? Deset? To budeš skoro plnoletej..." se fakt neochodí. ()

aanndduull 

všechny recenze uživatele

Seriál byl celkem fajn dokud z něj neodešel Charlie Sheen. S jeho odchodem měli seriál ukončit a nesnažit se ho natahovat. Bohužel ani Ashton Kutcher to nezachránil. Seriál provází dospívání Jakea který má dobré hlášky. ()

unYso 

všechny recenze uživatele

•Pre mňa jednoznačne najlepší zahraničný sitkom všetkých čias. Samozrejme, rátam len série v ktorých vystupoval Charlie. Bez neho to išlo hrozne dole vodou, aj keď to bolo (najmä vďaka Alanovi) ako-tak pozerateľné.  •Taktiež treba vyzdvihnúť slovenský dabing, ktorý bol absolútne dokonalý. Teda takmer dokonalý pretože dabing Kutchera alias Vladimír Kobielsky, bol des. Spolu s ním aj pár hlasov, ktoré dabovali Herba Melnicka. •Tento typ humoru hrozne milujem, som v ňom ako doma a preto treba pripísať obrovskú pochvalu aj scenáristom (Chuck Lorre atď.). •Seriál som už videl niekoľko krát a nikdy nesklame. Keď nie je čo pozerať, tak Dva a pol chlapa je vždy garanciou zábavy, aj keď dialógy už poznám naspamäť. •Škoda tých posledných 4 sérii, zaslúžilo si to oveľa dôstojnejšie a pompéznejšie ukončenie, najmä ten Charlieho výkon. ()

carlo18 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší sitcom, ktorý som mal možnosť vidieť, Charlie hrá svoju "životopisnú" rolu samého seba a jeho humor je nenásilný, improvizovaný, nikdy som sa pri jeho hláškach necítil trápne a v porovnaní s inými prevarenými sitcomami je toto pre mňa jedno z mála, kde sa dokážem smiať aj po rokoch a po prezretí každého dielu už snáď 5x.. Hodnotenie platí iba na série s Charliem, posledné 4 série si mali radšej odpustiť a radšej seriál ukončiť so cťou. ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama