Reklama

Reklama

Vymítač ďábla: Zrození

  • USA Exorcist: The Beginning (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co ztratil svou víru v Boha, vydává se otec Merrin (Stellan Skarsgård) na archeologickou expedici do Keni. Zde byl právě objeven neuvěřitelně zachovalý byzantský chrám. Zdá se, že stavba byla pohřbena do země těsně po ukončení prací. A pod ní spí neklidným spánkem cosi prastarého, co čeká na své probuzení. Když mezi domorodci a britskými vojáky propukne spor, Merrin jen bezmocně přihlíží krutostem páchaným na nevinných vesničanech. Takové ukrutnosti již ve svém životě viděl a modlil se, aby už nikdy nebyl svědkem něčeho podobného. Opravdová hrůza však přichází, když se krev nevinných vsákne do vyprahlé africké planiny. Tam, kde se zrodilo zlo, musí otec Merrin pohlédnout do jeho skutečné tváře. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

nebylo to tak hrozný na můj vkus si mohli odpustit ty flashbacky z války a ještě mohly trochu zapracovat na návaznosti některých scén jinak zápletka fungovala skvěle protože jsem měl do polední chvíle zato že pazuzu sídlí v malém černouškovy a nikdy by mě nenapadlo že byl celou tu dobu v paní doktorce to už jsem si říkal že po všelijakejcht těch pokusech o vymítání ze stran místních domorodců a reakcích v přítomnosti místního kněze přeskočí milej pazuzu na někoho ke komu by se to hodilo víc (ten ožrala s hnusným ksichtem, jeden ze skupiny domorodých členů při vymítání, a nakonec velitel vojenské jednotky)

Továrník_

Továrník_ (hodnocení, recenze)

Udělal bych z toho jedne velký videoklip. ale víte co je nejlepší? koukejte na to s kámošema, zasměje te se o dost, o dost víc :)

Související novinky

Run, Renny, Run!

Run, Renny, Run!

16.05.2005

Za Vyháňača diabla: Počiatok režisérovi Rennymu Harlinovi (na obr.) síce ruky nikto nebozkával, no čo nie je, môže byť. Jeho ďalším filmom totiž má byť akčný thriller RUN, čo naznačuje, že Harlin sa… (více)

Nové filmové peklo?

Nové filmové peklo?

16.04.2005

Peklo hej, ale určite nie nové. Paul Schrader dostal šancu uviesť do kín svoju pôvodnú, producentami zamietnutú verziu Exorcist: The Beginning,. Tá pre nich nebola dostatočne presiaknutá krvou, čiže… (více)

Reklama

Reklama