Reklama

Reklama

Hope & Faith

(seriál)
  • Slovensko Trapasy mojej sestry
USA, (2003–2006), 25 h 27 min (Minutáž: 19–21 min)

Tvůrci:

Joanna Johnson

Hudba:

Scott Schreer

Hrají:

Faith Ford, Kelly Ripa, Macey Cruthird, Ted McGinley, Paulie Litt, Megan Fox, Nicole Paggi, Mark Consuelos, Madeleine Martin, Josh Stamberg, Kene Holiday (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Určite poznáte tie momenty v našich životoch, keď máte neodbytný pocit, že váš pokojný život v odstavnom pruhu (Občas naozaj nezaškodí trocha šoférskej hantírky, nemyslíte?) zrazu nepredstaviteľným spôsobom doslova prevalcoval ktosi z toho rýchleho? Väčšinou tieto pocity dokonale poznajú tí, čo majú súrodencov, – áno, je to presne ten náhly a len ťažko definovateľný príval emócií, keď v jednej minúte chcete svojho súrodenca vyobjímať a... Temer vzápätí heroicky zápasíte s túžbou uškrtiť ho! Tak ako, poznáte? Áno? Hurá! V tom prípade budete dokonale chápať to, čo sa práve odohráva v inak relatívne vyrovnanej a so svojím životom celkom spokojnej Hope (Faith Ford) z Columbusu v Ohiu, keď sa do jej života a do života jej najbližších ako veľká voda (Alebo skôr menšia tsunami!) prirúti jej sestra Faith (Kelly Ripa)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

S tou mladšou sestrou by som sa chcel stretnúť, veľmi krásna, tá staršia už nebola podľa môjho gusta a Megan Fox ako herečka tu niekde prakticky začína a tiež nevyzerala zle. Ako seriál to bolo celkom vtipné, ale znova tie prechody od veľkého humoru k veľkej serióznosti mi nesedeli. Toto je typický americký seriál na poobedie pre nenáročných. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za druhú (vyrastajúcu) hviezdičku Megan Fox. Inak dosť násilný (mne osobne nevyhovujúci) humor... ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Kvalita tohoto seriálu se postupně snižuje. První série mě slušně bavila, ale na konci třetí je Hope and Faith jen průměrný sitcom. Celá premisa seriálu spočívá v soužití normální rodinky s egocentrickou, tak trochu natvrdlou, nezodpovědnou a superhyperaktivní bývalou seriálovou hvězdou. Prostě a jednoduše něco ve stylu Alfa. Celý seriál spočívá na bedrech Kelly Ripa (v USA je přeci jen daleko známější, než u nás), kterou si buď zamilujete, nebo tento seriál bez milosti odepíšete. 70% ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

Prve diely boli priemerne, casom sa vsak tento serial skotulal medzi dalsich milion podpriemernych americkych sitkomov, ktore sa z dielu na diel len natahuju.30% ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Ak je toto "povedený seriál" tak ja som jadrový fyzik s geniálne vysokým IQ. Sorry, ale v porovnaní s Bláznivým Jimovým životom je VEĽKÁ BIEDA. ()

Reklama

Reklama