Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Recenze (289)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To jen nějaký nadšenec se pokusil natočit podobný film, s tím, že by mohl mít obdobný úspěch, protože se přeci jedná o ten hříšný tanec, který dřív sklízel tolik úspěchů. Dvojka je už hrůza hrůzoucí, protože autoři asi nepochopili, že se pokusili natočit film z padesátých let a tak na soundtracku objevíte jména jako Wyclef Jean nebo Christina Aguilera a táák. Každopádně ani jedna skladba mě nedokázala chytnou a ani nevím, že bych nějakou slyšel někde hrát. Na druhou stranu z původního Hříšného tance, toho je všude dost, takže takhle na mě dojem tento film rozhodně neudělal. Snažil se zaujmout něčím jiným neokoukaným, ale podle mě to s tím vším docela dost přehnal. Ani samotný pár se mi vůbec nelíbil, ona byla větší jak on, a celé mi to vyznělo spíš komicky než že by autoři rádi natočili něco dobrého. Každopádně se na to nechalo docela koukat, už jenom proto, že se tam objevil Patrick Swayze. Vždycky, když se tam objevil on, jako by film ožil, ale jinak je to teda mrtvola mrtvoucí... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušný tabneční snímek, kterému oproti originálu schází pár důležitých předností. Mimo jiné krása a charisma Patrika "učitele " Swayzeho, kterého mladý Deigo Luna bohužel nedokázal plně nahradit. Dále působivější hudba. Jediné co je lepší než v jedníčce je nová"baby", která je opravdu hezčí (ale její sestra je ještě hezčí). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Heitor Pereira: 1. Dance Like This - Wyclef Jean featuring Claudette Ortiz ,2. Dirty Dancing - Black Eyed Peas ,3. Guajira (I Love U 2 Much) - Yerba Buena ,4. Can I Walk By - Jazze Pha featuring Monica ,5. Satellite (From "Havana Nights") - Santana Featuring Jorge Moreno ,6. El Beso Del Final - Christina Aguilera ,7. Represent, Cuba - Orishas featuring Heather Headley ,8. Do You Only Wanna Dance - Mya ,9. You Send Me - Shawn Kane ,10. El Estuche - Aterciopelados ,11. Do You Only Wanna Dance - Julio Daviel Big Band Conducted by Cucco Pena ,12. Satellite (Spanish Version) Nave Espacial (From "Havana Nights") - Santana Featuring Jorge Moreno , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Bez nešťastně zvoleného názvu by zde bylo o pár tisíc hodnotících méně a o několik procent více. V Havaně totiž funguje lecos, ale jakmile se začne srovnávat s originálem, jdou dojmy přirozeně do úplně jiných sfér. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Sotva za jedna, vážení, a to jen za tu salsu v žáru havanských nocí a několik lehce erotických scén. A to je zatraceně málo, s jedničkou se to nedá vůbec srovnat, i když ta mě také nikdy nijak neuchvátila...Film mě vůbec nenakopl ani po dějové stránce ani té herecké (mladí herci vůbec nezaujali). Podle mého jde jen o naprosto prostoduchý a jednoduchý film skoro bez žádné zápletky, který náročnějšího diváka nemůže vůbec zaujmout...Připadalo mi to celkově vůbec takové nedotažené a odfláknuté. Za pár let si na tento film nikdo nevzpomene a kapesníčky zůstanou i nadále suché.. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Hlavně, že jim to furt dobře tančí a exteriéry jsou stále půvabné. Kýč jak bič, který mi však neustále připadá roztomilý (no minálně Diego Luna). ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Kvalitnou naprosto nesrovnatelné s prvním dílem. Špatní herci, naivní a klišovitý příběh. Film o ničem který vás i napoprvé bude pěkně nudit, narozdíl od jedničky, která má i v dnešní době co nabídnout. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička, ale přesto dvojka překonala moje očekávání. Film je tak na jedno podívání, ale neurazí a rozhodně pobaví. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Hříšný tanec s Patrickem Swayzem je můj "oblíbený kýč" :-) Takže jsem na "dvojku" byla hodně zvědavá. Čekala jsem, že příběh bude klišovitý od A do Z, takže jsem se žádného většího zklamání nedočkala. Ale celkem příjemným překvapením pro mě byly velmi dobré taneční scény. Zvlášť, když jsem někde četla, že Diego Luna se s tancem moc nebratříčkuje, no přesto jen za něj dávám 1*, protože od doby Mexické jízdy patří společně s Gaelem Garcíou Bernalem k mým oblíbeným "Mexikáncům". Jen jednu velkou výtku mám - hudbu. Prostě pukud uslyšíte tu nejlepší kubánskou hudbu - Buena Vista Social Club, je Dirty Dancing na havanský způsob hudební brak. Ale na ty 2* + 1* za Diega to stále ještě je. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase su u toho. Nechápu, čím si snímek "zasloužil" tak mizerné hodnocení. Je snad jasné, že Hříšný tanec byl a vždy bude pouze jeden a ti, co čekají, že se tomuto filmu snad dokonce podaří jen přiblížit legendárnímu snímku, nebo si myslí, že se bude jednat o jakési "nepsané" pokračování, jsou, jemně řečeno, nepatrně naivní. Název Dirty Dancing: Havana Nights má za úkol jediné. Přilákat na film lidi, kteří půjdou jen po názvu. Kdyby se film jmenoval úplně jinak, možná by měl i vyšší hodnocení, protože by ho pořád někdo nesrovnával s Hříšným tancem. Cílený marketing. Ten jsem já přeskočila a na film jsem se chtěla podívat především kvůli Diegu Lunovi a exotickému prostředí. Jasně, samotný příběh je ta nejsladší limonáda, s několika prvky, které jsou totožné s Hříšným tancem. Ona, krásná, mladá, z dobré, movité rodiny. On, obyčejný, nuzný, v chudých poměrech vyrůstající mladík živící se poctivou prací. Nejdřív rodiče nebudou s tímto vztahem souhlasit, ale nakonec se umoudří a usoudí, že nejdůležitější je dceřino štěstí. Mně se ale tato, možná lehce naivní, sladká romantika líbila. Scénář je velmi obstojný, tance krásné a smyslné a Diego Luna je "incredibly hot":) A Patrick Swayze v roli tanečního instruktora vypadá pořád výborně, na to, kolik let uplynulo od jeho poslední zvedačky s Bejby:) ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno, Hříšný tanec 1 se dá i po letech sledovat stále. Bohužel u pokračování dvojky jsem měl zcela zásadní problémy, abych se na film dodíval až do konce. Je neuvěřitelné, že celkem nezkušená Ferland se pustí do remaku slavného hudebního filmu, naprosto nepočítá, že kritika a náročný, hudebně založený filmový divák ho musí smést ze stolu. Není to nepochopením nebo jejím podceňováním, ale ono vše sklouzlo do jediné a tím laciné roviny, kde převládá latinskoamerická telenovela, příběh o ničem. Vzrušující hudba, nádherní lidé, erotika, malebné prostředí Havany a krásná příroda tím vším dostávají trpkou a nakyslou pachuť . Těkavá kamera, někdy nelogický střih a do toho všeho ještě šoupnutá revoluce? Nemohu si pomoci, ale toto už skončilo v propadlišti filmových dějin už před premierou.......... ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl obrovský kolaps, od výborné jedničky, kterou mohu vidět stále a stále dokola natočí druhý díl, který ve všem selhal. Hlavní „herecká“ dvojice je dosti nesympatická a vůbec to mezi nimi nejiskří, žádná chemie, no prostě nic, nedalo se na ně vůbec dívat. Taneční kreace a hudba též kastrální a spíš jsem viděl film, který je nezajímavé a nevěrohodně natočen a tak tak, že jsem to přežil. Kam se poděla dobrá hudba, závěrečný gradační tanec, který mě v jedničce vždy rozpumpoval? Navíc to vypadá jak televizní zpracování, které je hodně zbytečné(tenhle film neměl nikdy vzniknout) a kterou nemohu hodnotit jinak než odpadem, i když mě mini role Patricka Swayzeho potěšila... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem to jen z půlky slyšel, (o ano, jaké štěstí že si to moje ségra vypůjčila :-d), ale řekl jsem si, že bych to nemohl hodnotit objektivně, když jsem jenom půlku slyšel. Poté se na film podívám a jaké překvápko, o nic jsem nepřišel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na klasiku mi nesahejte. A pokud možno na ni nezkoušejte parazitovat. Ti, kteří hovoří o bezvýraznosti originálu, se můžou jít se svým rádoby intelektuálstvím tak akorát zahrabat. Dvojka je bohužel dle očekávání jiné kafe. Nezkušené děvče a ohnivý kubánský hošan to rozjedou v rytmu salsy, nabídnou několik poctivých tanečních čísel i solidní technickou stránku, konflikt ani pořádný příběh ovšem nečekejme. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

K pozeraniu Havanskych noci som pristupoval s predsudkami. Pokladal som ich len za plagiat. Ono to vlastne aj plagiat je, ale treba povedat, ze podareny. Pre niekoho, kto nevidel jednicku (taky clovek podla mna vsak neexistuje:), dvojka moze byt celkom peknym tanecnym filmom plnym skvelej muziky. Ako pohodickovy, trochu romanticky film je Havana nights celkom dobrym filmom, ktory vam pomoze spravit si ocko u priatelky, ak si ho pozriete spolu s nou ;-) hodnotim skor na 2*, jedna navyse je za neopakovatelneho P. Swayze, ktory ukazal, ze "stale to vie" ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Přítelkyni se ten film opravdu libil, tak jsme na nem byli 3x. Ja jsem si pro jistotu koupil špunty do uší a masku. Využil jsem to hned poprve a to uz na zacatku. Nudnej propadak. To je tak, kdyz se dela pokracovani v dalsim stoleti. Kdyz delaji dvojku, tak at to nazvou nejak nejak jinak, protoze to s jednickou nema nic spolecneho. nechapu, proc Swayze, kdyz hraje uplne nekoho jinyho a v jiny dobe. to byla tah vedle a celkove je to neslane nemastne ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čas od času si to chce dát dávku romantického filmu a je důležité mít na tento žánr náladu. Mě se hříšňák dvojka líbil velice. Děj nebyl nikterak špatný a písničky stály za to. 70% ()

Reklama

Reklama