Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Málokteré volné pokračování úspěšného prvního dílu se podaří ... tohle je nejspíš vyjjímka, nebo jen můj pocit, těžko říct.. Jen škoda, že se to jmenuje Dirty dancing 2, protože kdyby to vážený pan Ferland pojal naprosto nezávisle, nekopírovaně a trochu doladil snímek, tak bych mohla s klidem říct, že jsem právě viděla dost vydařenou hudební romantiku. Takže teď to nebudu srovnávat s vůbec prvním Hříšným tancem, který sám o sobě zaujímá místo filmu co by měl každý vidět. Herecké obsazení optimální - Diego Luna, co k němu říct, je sladkej a slečinka neuvěřitelně zapadla do své role. Hudba - perfektní, poutavá a přesně taková, že mám po ní chuť si jít zatancovat do La rosa negra. Havana - bože, aspoň měsíc dovolené, prosím ! ..Chápu, že některé nadšence to silně pobouřilo, ale v tomto případě jsem ochotná mávnout rukou, protože já osobně jsem byla příjemně překvapena. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak tomu sa hovorí nešťastný úlet ! Po nadpriemernej jednotke dvojka postráda ľahkosť, erotičnosť, pekné pesničky... Film v štýle Let´s Dance môže uspokojiť jedine priaznivcov tejto TV show. Po filmárskej stránke sú Havanské noci veľmi blízke telenovelám. Hoci nepatrím medzi nadšencov Patricka Swayzeho, jeden a pol hviezdičky patrí jemu. ()

Reklama

borsalino odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem velkým fandou těchto filmů, tak musím uznat, že Hříšný tanec I. má něco do sebe. Ovšem II. je mimořádná slátanina, ten mládenec v hlavní roli, který vypadá jako patnáctiletý teenager, polovinu filmu trousí samá životní moudra, druhou polovinu se usmívá jako debílek. Ona americká slípka, trochu naivní, trochu zasněná a trochu pitomá. Děj rozkošně přešlapoval na místě a když už se nějaká etapa blížila vyústit do nějakého závěru, tak najednou pointa jako na potvoru zmizí a zase koukáte jako v Jiříkově vidění, kam se děj vypařil. Po pátém vypaření jsem se od snímku začal také postupně vypařovat a myslím, že jsem si zachoval nejen dobrý vkus, ale také zdravý rozum. Jedním slovem - PEKLO! ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišikriste, co to dop*dele mělo být??? Ještě, že jsem u toho alespoň uklízela, protože kdybych seděla před televizí a koukala se na ty dva celých 83 minut, musela bych být znechucená ještě o něco více. Rozhodně to neaspiruje ani trochu na jedničku. Rozhodně ti dva nejsou ani o fous lepší. Rozhodně není Romola (to je ty vado jako Romulus a Rémus) nová "Baby", poněvadž ani mrskání ji tak nejde a ani nemá tak pěkně přirozený obličej a vypadá jako vysoká kobyla. Na závěr, Patricku, bylo nutné, aby ses na skoro závěr své kariéry takhle uboze předváděl? K pointě tohohle super truper snímku z Kuby v době revoluce mám pouze jedno - WTF??? Tak, a takhle to vypadá, když se opravdu, ale opravdu naštvu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +prostředí, příběh na pozadí určité doby, vetšiná herců je simpatická, romantická stránka filmu je fain -avšak taneční čísla jsou méně poutavá, hudba neosloví, děj nemá žádnou úchvatnou scénu/// Mám rád hudební filmy a určitě mám rád i předešlí díl. Ovšem hudební filmy stojí především na hudbě a zde najdeme soundtrack latinskoamerické hudby, která mě neoslovila, ale to by mohl být jen můj problém. Vádí mi míchání nových a známích písniček s těmi dobovými, je to nepřesvědčivé. S postavami problém nemám, jen si nejsem jist jestli je Diego Luna pro mnohé z vás lepší než Swayze a jak vás upoutá hlavní představitelka. Její sestra je ale symopatická. V toto směru jsem celkem spokojen. Jinak film ničím dalším moc neoslový, potěží Patrick Swayze na place a překvapivě originální taneční finále, kdy dojde k převratu. Ale jak říkám film hlavně stojí, tady spíše padá s hudbou./// Celkem 60%/// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama