Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle LeBlanc přijal nabídku práce v Rusku, kam se odstěhoval i se svou ženou Grey. Oba už se těší na návrat domů. Jenže záhy kdosi zabije Grey. Kyle doma vraha ještě zastihne, začne ho pronásledovat a pomůže policii ho dopadnout. Soud však shledá vraha nevinným pro nedostatek důkazů a taky proto, že policie pochybila. Vrah se po rozsudku Kyleovi vysmívá, což Kyle neunese a zabije ho. Dostává se tak do ruského vězení, kde vládne korupce... Kyle se hned první den popere s jiným vězněm, který je šéfem jednoho z vězeňských gangů. Kyle je na několik dní zavřen na samotku, která každého vězně dohání k šílenství. Když ho konečně odvedou ze samotky, dají ho na celu k vězni 451, který s nikým nemluví a k němuž dávají ty vězně, kterých se chtějí zbavit. Kyle se na dvorku seznámí s mladým Američanem Billym, který se dostal do vězení nevinně, a jelikož je mladý, tak ho dozorci dávají k vězňům, kteří si zaplatí a chtějí se sexuálně uspokojit. Billy se však odmítá podrobovat, a tak ho vždy zbijí. Na dvorku se k nim přidá ještě vězeň na vozíku Malakai, který jim vysvětluje pravidla vězení včetně bojů, které organizuje velitel věznice, generál Hrusckov. Kyle se dostane na samotku ještě několikrát, ale začne posilovat a začne hrát podle vězeňských pravidel. Zapojí se i do bojů vězně proti vězni. Spoluvězeň 451 ale řekne Kylovi, že prohrál sám se sebou, když bojuje, a Kyle se nad sebou zamyslí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa natáčalo v Bulharsku a nie v Rusku to aj vyzerá, samozrejme Rusom dali opäť zlé charaktery, to už sme si na to mohli od Američanov zvyknúť. Akcia opäť jemu vlastná, dej a dialógy neprekvapili, opäť si držia slabú úroveň, ale nedá sa to len kritizovať, je to zaujímavé, tvrdé, ale ako film sa mi to páčilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka slabota delaji z toho az moc vazny drama JCVD se az moc snazi hrat dostava na drzku vzpomina na mrtvou manzelku a dokonce pokeca i s litajici murou! no ve druhy polovine prijdou aspon drsny a krvavy souboje ktery dojem trochu vylepsi konec byl taky docela dobrej ale nevim proste no tech kecu radoby dojeti a dalsich blbosti je tu moc po tyhle strance tvurci filmu ambice nestihaji naplnit ani nahodou souboju ne mohlo ale melo byt vic zkratka prumer vic v tom nevidim ani si to ten film nezaslouzi ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

asi jediný film s JCVD, který se mi opravdu líbil... nespravedlnost tady soupeří se spravedlností.. kdo ale vyhraje?? jeho postava se během filmu hezky vyvíjí... ze ztroskotance se zrodí někdo, kdo ale není a pak pokračuje dále.. ale kam?? postaví se proti všem..a s pomocí dalších se postará o to..v co celý film věříte ;) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Akčný film, ktorý sa hrá na to, že študuje psychologickú povahu vzniku zla . A - samozrejme sa mu to nedarí ..... Scenár je plný nepochopiteľných dier a nedostatkov. Aký mal úmysel bohatý mladík , keď znásilnil a zavraždil Kyleovu manželku ? Ako sa do ruského superdrastického väzenia dostalo toľko černochov ? Odkiaľ mal nadupaný mlčiaci černoch toľko anglicjých kníh v cele ? ..... Aaaaale, načo hľadať logiku v takýchto filmoch ? P.S.: JCVD už viditeľne zostarol ... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Netradiční vandammovka, JCVD už tu tolik nevsází na svoji legendární otočku ve vzduchu, ale s dalšíma trestancema si to tu dává pěkně na pěsti. Film jsem viděl těsně po Warriorovi (s Tomem Hardym) a některé bojové scény tu byly velmi podobné, hlavně co se stylů týče, jinak řečeno- tenhle film jsem si dobře načasoval a tak na mě zacílil, jak rána sloupem do Van Dammových koulí :) Nejvíc se mi na In Hell líbila ona temná a stísněná atmosféra, ze který !SPOILER! není zdánlivě úniku. Inu, jenom zdánlivě... :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Eldrick)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval David Leitch. Marcus Young na filmu dělal jako bojový choreograf. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Natáčalo sa od júla do augusta 2002 v Bulharsku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama