Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Fearoth odpad!

všechny recenze uživatele

Páni, tak to byl kousek :-D Mohla by to být parodie snad na cokoliv...ve všech směrech totální hovadina. Ale nějvětší nážez byl ten konec! Že by sám režisér nedomyslel svůj film? :-D Jednou původní kapitán na lodi spustí autodestrukční sekvenci a najednou... píp píp, ale střih, pokračujeme s novými hrdiny na stejné lodi která vybouchne až na konci, 50 let po nahrání záznamu... tak to je libovka! ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Pokud to bylo myěleno jako vtip, tak to moc vtipný nbylo, teda až na pár Cooliovo hlášek.. Pokud to někdo myslel vážně tak to potěš pánbů.. Hrůza hrůzoucí... Megasračka kde v roce 3000 jezdí ochrnutej týpek na vozejku kterej pohání rukama (?!), na kosmický lodi visej sovětský vlajky, kapitán záchranný lodi vypadá jako metrosexuální frajírek, hlaní upír je ubohej necharismatickej slizák a Erika Eleniak (za ní ta jedna hvězda) neukáže ani jednou kozy... A ten konec? nepochopil sem... ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

A jako závěrečné vyvrcholení toho umělého odpadu všude kolem.... sex z umělou holkou. Tak snad zamávat tou urvanou rukou na rozloučenou? Né... umlátit s ní scénáristu, trikaře a režiséra na jednu hromadu. JAK SI VŮBEC NĚKDO MŮŽE DOVOLIT DÁT TOMU TAKOVÝ NÁZEV.... TO JE ZVĚRSTVO! HNUS plnej hnisu! Dracula kterého by přemohli i v mateřské školce. Jak může někoho něco tak debilního napadnout natočit to a chtít za to prachy! Jo kdysi jsem za to 50 dal a do dneška do toho lituji. Tohle není 107 nejhorší film.... tohle 00000000000000000000000001 nejhorší film. Rozhodně: ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Velice vybraná posádka vesmírné lodi se pokouší vyrovnat s nálezem pochybných rakví,z nichž některé obsahují upíry.Velitel se,úplnou náhodou jmenuje Van Helsing ,a na palubě se nachází jediné nesyntetické dřevo vhodné k anihilaci nemrtvých v podobě tága na kulečník.Bohužel posádka není protřelá léty lety Červeným trpaslíkem a potupně hyne ve slunci..Long live the Vampires! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Občas si opravdu připadám jak dost drsná masochistka - samozřejmě jsem to zkoukla kvůli Udovi, ale byla jsem i trochu zvědavá, jak až moc strašnej tenhle film vlastně může bejt (já na tu svoji zvědavost jednou dojedu!). I když zas tak tragický to ještě nebylo - sice teď v paměti marně pátrám po nějakém horším mnou shlédnutém (zahraničním) filmu, ale snad bych nějaký našla...no, snad. Víc nelogičností jsem asi nikde jinde neviděla - jasně, šílená/ulítlá nelogičnost proč ne - ale tady je to samá naprosto idiotská nelogičnost vedle vypatlaný blbosti. Navíc herci jsou tu totálně mimo (snad až na 3 výjimky - vcelku solidní chytrolín na vozejku, vykulený chudák kapitán Udo a hlavně pro mě největší překvapení - Coolio - ten si to vyloženě užíval a já mu toho moc vytknout nemůžu). Učůrávala jsem smíchy při těch jejich neuvěřitelných kreacích - hromotluk s mozkem jepice po lobotomii, blondýna jak vystřižená z nějakýho blonďatýho vtipu a nekonečně nudní Van Dying Helsing s "Draculou"...ále co - sranda musí bejt! Za pro mě "zadostiučiňující" konec (tu nevtipnou zbytečnost po titulkách nepočítám - jako by nebyla!) je tak 1/8*, za Coolia 1/8*, Udo má 1/4*, ať nežeru - a celkově za optimistickou atmosféru (hehe) celého snímku (pár "hlášek" by se snad našlo: "What will we do with this leatherface?" nebo třeba "Who is God?" - to sice nemá bejt hláška, ale mě to pobavilo) spolu se strašnými hereckými výkony, které ve mně vyvolávaly téměř záchvaty smíchu, taktéž 1/8* - takže to nám dá 5/8*, což je naprostá blbost, takže pro srandu to zaokrouhlíme pěkně na zářivou jednu* ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama