Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Opravdu velký paradox, že televizní sequel je lepší než první díl, na který měli tvůrci více peněz a lepší obsazení. Nenechte se zmást, je to sračka jako svině, ale je to dobře nahláškované a navíc se tu bortí některá klišé... prostě tvůrci to uměli vzít za správný konec... jedna hvězda dolů kvůli tomu, že Erika nepředvedla v závěrečném klimaxu trochu více svého "talentu" na plátně :)) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Opravdu neskutečně šílená šílenost s naprosto šílenými hereckými výkony a nejhorším-nejlepším představitelem Draculy jakýho jsem kdy viděl. Co byste taky čekali od filmu jako je tento ve kterém se Dracula prohání po kosmické lodi Demeter ve vesmíru. Samozřejmě, ženaprostou hovadinu a to tenhle film je. Tenhle film má jednu obrovskou výhodu a to tu,že je tak neuvěřitelně šíleno-špatný až je zábavný- naprosto odrovnávající. Ten kdo si umí užívat filmy které vypadají tak, že by je mohl natočit jedině šílenec tak si to rozhodně užije. Režisér tohoto DRACULY musel jednoznačně ujíždět na tripu, protože tohleto mohl natočit jedině šílenec. Já se ovšem u toho opravdu pekelně bavil a to je to o co jde především takže nezbývá než zatleskat. ()

Reklama

petrik11 

všechny recenze uživatele

Sájenfikšn horory mám rád, odpustím im všeličo, no toto bola až príliš. Potešila úvodná minútka, potom prach a bieda. Škuľavý hromotĺk, večne sfetovaný supermudrlant, Coolio asi hral sám seba, fešanda - robotka Erika, sakra to ju asi brali na poslednúch chvíľku a ani ten sekáč z hviezdnej pechoty hviezdil ako hviezdna rota v superstár. No jednoducho slabota. ()

Fearoth odpad!

všechny recenze uživatele

Páni, tak to byl kousek :-D Mohla by to být parodie snad na cokoliv...ve všech směrech totální hovadina. Ale nějvětší nážez byl ten konec! Že by sám režisér nedomyslel svůj film? :-D Jednou původní kapitán na lodi spustí autodestrukční sekvenci a najednou... píp píp, ale střih, pokračujeme s novými hrdiny na stejné lodi která vybouchne až na konci, 50 let po nahrání záznamu... tak to je libovka! ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

děsná hovadina, příšerně natočená, jakási televizní inscenace s trapáckýma hercema sprostě mluvícíma. Příběh vychází z klasického Draculy Brama Stokera: Dracula cestuje lodí (tady vesmírnou) pryč z Transylvánie (tady planeta v Karpatském souhvězdí), na lodi se probere a bojuje s Van Helsingem (Casper Van Dien). brrrrr ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama