Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Boogeyman mě hodně zklamal. Těšil jsem se na něj opravdu hodně, ale postupem času jsem se nemohl dočkat závěrečných titulek. Najde se zde sice několik světlejších okamžiků, ale těch je opravdu žalostně málo na to, aby z toho byl alespoň průměrný film. Dám tomu hodně slabých 40% za zhruba patnáct minut, které se mi z celého filmu líbily a úvodní scénu. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nech si tvrdí, každý čo chce ale za mňa je to najlepšia časť z celej trilógie. Fajn nápad a aj celkom slušné spracovanie. Herecké výkony sú veľmi dobré. Samozrejme nečakajte od toho niečo extra ale na zabitie času a vystrašenie deti, keďže dospelého človeka to nevystraší je celkom fajn. Celkové hodnotenie za mňa je 55%. ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Áno, film kopíruje snáď všetko, ale podľa mňa sa nejedná až tak o zlú vec. Nebyť tých zbytočných flashbagov a behajúcej kamery, tak sa to celkom dá. Boogeyman je celkom dobrá postava a keby sa toho chytil lepší tým, tak by to dopadlo dobre. Barry Watson je prekvapivo celkom solídny v hlavnej úlohe a dobre sa naňho pozerá. U mňa priemer. P.S.: Rád by som vedel, čo sa stalo s jeho priateľkou a strýkom. Odniesol ich Boogeyman alebo ich vrátil naspäť tam, kde ich uniesol? Toto by som mal rád zodpovedané. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale styl vyprávění mi perfektně sednul. Někdo to možná hodnotí jako film plný klišé a hrající jenom na efekt, ale mi to sedí. Ale je pravda, že hodně dělá ticho, noc a kvalitní zvuková aparatůra. Tolik různých zvuků, vrzání, skřípání, šustění ze všech směrů snad jinde nenajdete. Kdo se rád bojí u jednoduché zápletky, ať si bubáka pustí pod postel. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne spatnej film. Zakladni premisa o bubakovi ve skrini nebo pod posteli sice neni nijak objevna, ale dostatecne strasidelna, aby dokazala pobavit v nenarocnem horroru. Bohuzel v Boogeyman je vse hrano na efekt, kamera lita, toci se, ruzne obraci a podobne. To by zas az tak extremne nevadilo, ale to co dela kamera dela i pribeh a to uz dost hapruje. Sceny jsou nelogicke, vysvetleni nulova. Postavy se objevuji a mizi a do toho vseho se pripletl spise nahodou neuveritelne spatne pocitacem vytvoreny bubak, ktery dela vse mozne, jen nestrasi. Po podprumernem The Grudge uz druha spatna vec od Ghost House, ketri se tak s klidem radi po bok Dark Castle. Ruce pryc! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama