Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětice mladíků z New Yorku neodolá nabídce jedné webové stránky a vydá se na lovecký zájezd do hor. Inzerát na internetu slibuje levné ubytování, příjemnou obsluhu a báječné lovecké zážitky. Hrdinové však nevědí, že lovnou zvěří budou právě oni. Stránky totiž provozuje sekta šílených kanibalů. Steve, jeden z mladíků, naštěstí včas prohlédne lest a podaří se mu uprchnout. V New Yorku pak kontaktuje starého kamaráda z Vietnamu a společně se vypraví na záchrannou misi. Role se začínají obracet. Z lovce se teď stává kořist. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Anterun odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímě nevím co je na tomhle filmu horší... herecké výkony by se daly připodobnit k průměrné telenovele, ale co mě nejvíc štvalo byly střihy, hudba a nedomyšlenosti v celém filmu. Nebudu asi přehánět, když napíšu, že bych to sestříhal líp. Hudba na pozadí se vůbec nehodí a někdy je úplně zbytečná a jenom záběru škodí. Neustálé trapné vtípky, iracionální chování mě pak donutily film přetáčet jenom abych se dočkal až všichni umřou, což by se u horroru (jestli s tím má vůbec film něco společného) asi stát nemělo :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle není "béčko" ,ale amatéřina první kategorie. Tohle je další verze na Hostel. Pět buranů z města jede přes internet na lov lukem někam daleko do lesů kde proti nim stojí sedum místních balíků a jedna ženská ,jenže začne lov na měštáky dál už není třeba vykládat co asi mužete čekat. A ještě když mezi měštákama je veterán z Veitnamu je to jasný . Nechápu kdo tady psal ten popis filmu to je naprostá hovadina!!!! Třeba scéna z motorovkou vypadá jak z dětského pořadu. Postavy jsou blbé až se někdy i zasmějete. Holka co porcuje lidi a vaří je působí velice naivně. Moc předvydatelné. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 3/10 Hudba 2/10 Prostředí 0/10/// +pořád je to horor - i když jak se to vezme, je to vůbec plus? všechno špatně od režie přes akci až po snahu zahrát strach a emoce, bohužel se u toho ani nebudete smát na úkor tvůrců, jak už to u špatných filmů bývá zvykem/// Jasná ukázka toho jak mizerně lze natočit špatný film. Námět přitom není úplně marný. Jen ten způsob jakým je to natočeno je odstrašující. Třebas takoví střihač to evidentně dělal poprvé, protože jednotlivé scény působí jakoby mezi nimi něco chybělo. Herci nepůsobí vůbec uvřitelně a vůbec je to horor./// Celkem 19%/// ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Amaterský počin, kdy se sešla parta lidí a řekla si, že natočí snímek o lovení lidí. Něco nového? Ne! Obehrané klišé, bez špetky inovace, kdy sledujeme osudy lovců (ve skutečnosti kořisti), kteří se pohybují po lese a chtějí něco ulovit (ve skutečnosti jsou loveni právě oni!). Za odvahu s tím jít do světa - 15%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotná kvalita obrazu i kamerové snímání mě dost překvapilo, protože jsem si připadal, jako u sledování nějakého amatérského studentského snímku a musel jsem se ujistit na internetu jestli tomu není doopravdy tak. Scény jsou naprosto otřesně natočené a kvalita obrazu je taktéž hrozná. Rozmazané záběry a nekvalitní střih byly asi tím nejhorším, co jsem musel při sledování filmu překousnout. Co se týká výběru místa natáčení, jsem taky zklamán. Čekal jsem nějaké pořádné kopce, divoké peřeje a možná snad i podzemní jeskyni, ale musel jsem se spokojit jen z nějakým lesíčkem a několika stromy. Taky chata byla velice skromně zařízená a natáčení v ní se smrsklo na dvě místnosti. Příznivci lehké erotiky nebyli ochuzení o dvě kratičké scény, které ovšem nestojí moc za řeč. Ta největší ,,zábava‘‘ však teprve přišla, když začal lov měšťáků. Postavy se naháněly po lese, když už konečně někdo vystřelil šíp nastal střih a byla vidět jen mrtvola. Některé artistické čísla, která byla k vidění, si zřejmě protagonisté vypůjčili z wrestlingu. Jindy zase nachystali past na kanibaly, jejichž kvalita by platila leda tak na děti, ale zkušení mazáci se na ni nachytali jako vosa na bonbón. Zábava ze začátku se jako mávnutím proutku úplně vytratila a nastala přehlídka naprosto trapných scén a ještě trapnější předvádění takzvaných hereckých výkonů. Tak jako má film Komando svého Arnieho, Rambo svého Stalloneho, tak má i tento film nepřemožitelného veterána z války Franka. Ten své nepřátelé kosil tak rychle, že kdyby patřil ke kanibalům, tak by měli zásobu masa na měsíce. ()

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Lake George v New Yorku. (rafix)
  • Ron Sperling získal za svůj výkon na mezinárodním filmovém festivalu Expo Long Island Cenu diváků. (Terva)

Reklama

Reklama