Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kompilácia štyroch bežne odvysielaných epizód vybraných zo 4. až 8. série, a to Homer kacířem (1992), Dům plný hrůzy (1993), Bart prodává duši (1995) a V tebe věříme, ó Marge (1997). Všetky epizódy majú spoločný menovateľ – náboženstvo. (Real Tom Hardy)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "The Simpsons: Heaven and Hell" (Simpsonovci: Nebo a peklo) je video kolekcia štyroch príbehov s religioznou tématikou z amerického animovaného televízneho seriálu "The Simpsons". Obsahuje epizódy: s07/e04 "Bart Sells His Soul" (Bart prodává duši), s08/e22 "In Marge We Trust" (V tebe věříme, ó Marge), s05/e05 "Treehouse of Horror IV" (Speciální čarodejnícký díl IV. - Dúm plný hrúzy), s04/e03 "Homer the Heretic" (Homer kacířem). **** ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Upřímně, další Simpsonský výběr, aktuálně kolekce příběhů s náboženskou tématikou. Trochu to ve mne evokuje potřebu tvůrců vytěžit co nejvíc... ()

Indominus 

všechny recenze uživatele

Sice uměle složená, ale skvělá kolekce toho nejlepšího: Bárt prodává duši - ač ateista, je to bžunda k s nějakým tím ezoterickým obsahem, ten naštěstí zválcuje Bártova schizofrenie a Líza to rozsekne (co se duše týče) a Bárt... V Tebe věříme Ó Marge - správná křesťanka to ví je nejhůř... Aneb nepraktičnost pánbíčků vs. realita a procitnutí zapšklého kněze... Homer kacířem - konec konců, věřit v něco může jen blbec, díky za ně. A to si nemůžeš počkat do příštího týdne?! Speciální čarodějnický díl IV - NEPŘEKONATELNÝ, NEJLEPŠÍ DÍL z celého seriálu (píšu situaci za rok 2015)!!! ()

Reklama

Reklama