Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wong Fei Hung je obviněn z vraždy. Na útěku před policií musí dokázat svou nevinu a vypořádat se se skutečnými pachateli. (Filmbox)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ku Feng konečne v hlavne úlohe, tentoraz kladnej. Pritom tomuto hercovi, ktorý obstaráva väčšinou vedľajšie úlohy, je šum-a-fuk, či ho obsadia do kladnej alebo zápornej role, v oboch je doma a v oboch je rovnako presvedčivý. Príbeh zasadený do 20. storočia síce neovplýva šokantnými súbojmi alebo superspešl akčnými technikami, ani superťažkým výcvikom žiakov, napriek tomu ma bavil. Príbeh je priamočiary a celkom dobre eskaluje; krivo obvinená hlavná postava ide tvrdo za tým, aby sa očistila. Možno záporací sú menej zdatní, ale o to prefíkanejší. Občas sa nevyhne trápnejším či naivnejším scénam, ale je ich v rámci žánru pomenej. Súboje sú oproti iným filmom triezvejšie, a tým pádom i efektnejšie, žiadne poldruhahodinové obranárske maratóny a žiadne žabacie výskoky...hore sa ide pekne krásne po schodoch. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Musíš odpočívat !! A ode dneška, příteli, žádná pálivá jídla, žádný alkohol, žádné hovězí a žádná vejce.. A především žádný sex !! To je, jak jistě víš, moc nebezpečná věc.." ;) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela dobré, klasické SBčko, kde vystupují spíš již postarší postavy než mladí "bijci". Známý čínský hrdina Fei Hong zde vystupuje již jako dospělý a vyspělý "tatík",dostane se do problémů se záporáky, je donucen k boji a samozřejmě bez problémů vyhrává a trestá zločince ... K tomu ještě léčí, pochybuje apod. Choreografie je zajímavá, souboje zdařile koukatelné, přitom se jedná vyloženě o tradiční kung-fu, bojové scény se "drží při zemi", žádné wuxia eskapády se nekonají ... I herec, co hraje Honga je docela sympaťák ...těžko poznat, kdo v tomto filmu bojové umění skutečně mistrovsky ovládá a kdo je pouze "herec"/kaskadér ... Prostě hodně slušná choreografie, sice hodně vzdálená od té, kterou "založi"l v 73tím roce Bruce Lee, ale je to v pohodě ... Málo rozšířené SBčko, příznivcům doporučuji, celý film je zajímavý a dobře koukatelný ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama