Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po boku proslulého agenta 007 Jamese Bonda se vystřídalo mnoho krásných žen, od úplně první U. Andress až po H. Berry. O tom ví své i půvabná Maryam d´ Abo, průvodkyně amerického dokumentu (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +určitě možnost vidět všechny dívky i po letech -jako dokument je to opravdu slabé/// No taklhe, představoval jsem si že to bude mnohem lépe zpracované. Lépe seřazené a přehlednější. Pro toho kdo neviděl všechny filmy, (jako jsem například já), tam bude mnoho neznámích Bondgirl. No ale pro ty, kdo naopak viděli všechny filmy to bude snad jen připomenutí jak herečky vypadají dnes (což se někomu líbit nemusí) no a k tomu pár snad feministických řečí. Takže tphle dílko se asi nebude líbit každému, proto udělím čístej průměr. Navíc Bond téma(hudba, záběry) byly využity jen z čísti a v této oblasti určitě existuje mnoho lepších dokumetů./// Celkem 50%/// ()

woody 

všechny recenze uživatele

Bond Girls filozoficky rozebírají filmy o Jamesu Bondovi aby pak měl divák dojem, že ztratil iluze o nesmrtelnosti agenta 007.Sorry ale radši se podívám na filmy a takovéhle rádoby dokumenty vynechám. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak trochu filmy o ničem, spíš "NESMYSLNÉ" pohádky, ale pro všechny ty staré a nové údajně krásné "bond girls", se z toho stal docela dobře výdělečný byznys, aneb stačí jen jedna prestižní a silně komerční role a své pevně stanovené místo v dějinách kinematografie s hromadou nezapomenutelného dobrodružství už nikdy neztratím..Hrála jsem přeci po boku James Bonda néé? Ó jak krásné fakt:-)) Je to dívka či žena ta "bond girls"? Kolikátá si byla, šestnáctá? Néé patnáctá přeci, přede mnou byla jiná:-)) Zbytečný dokument, jen snaha o něco co by zvedlo ještě víc prestiž samotného Bonda a pak především kvůli reklamě..Jen pro skalní fanoušky. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či sú bondove dievčatá vhodnou témou na dokument. Možno pre fanatikov a skalných priaznivcov bondovych filmov a krásnych žien v nich áno, ale ako celok mi to prišlo ako prvoplánové a parazitické priživenie sa na tejto slávnej sérii. Nespochybniteľná je večná sláva týchto dievčat a nesmrteľnosť ich niektorých rolí, zaujímavé sú postrehy ich meniacich sa typov a charakterov počas štyridsiatich rokov, ale ničím iným ma tento film nezaujal. 50%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jasne, že to je reklama na bondovky, a aká dobrá. Bong girl je pojem a je krásne vidieť ako sa tento neodeliteľný fenomén s dobou menil. Logicky nedostalo priestor všetkých zhruba 80 herečiek, ale tých pár osudov je celkom zaujímavých. Hlavne pokiaľ ide o kontrast pohľadu "jednorázoviek" alá Cucinotta (a jej odmietanie Fellinim či Antonionim) a "stars" alá oscarová Berry. 60% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Škoda, že místo faktů nám tendo dokument předkládá jen pokus o pseudo-filozofický rozbor bondovek a úlohy děvčat v nich. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Stráviteľné len ako doplnkový bonus k niektorej bondovke, pretože to ťaží len z toho, že diváka ešte opantáva atmosféra bondovských filmov. Inak tuctový dokument, z ktorého vytŕča, že ide o priživenie sa na Bondovi. Jednotlivé Bondgril nie sú zastúpene ani rovnomerne ani zaujímavo, niektoré – hlavne tá, čo nás sprevádza celú dobu – sú tam zbytočné. Myslím že ktorýkoľvek fanúšik by urobil zostrih Bondovych dievčat, ktorý by mal väčšiu výpoveď aj bez účasti starnúcich herečiek... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

dokument úplně o ničem, který moderuje totálně vypatlaná bondgirl z Dechu života, která se mi v tom filmu docela líbila, ale už si na ní dávám pozor:) ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Ne moc zajímavý dokument, který navíc moderuje (dle mého názoru samozřejmě) jedna z nejhorších a nejprotivnějších bondgirl, která mi vadila už ve filmu. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Keďže s výnimkou Craigovho Casino Royale nie som fanúšikom Bonda a videl som dokopy možno 4 alebo 5 filmov, bol pre mňa tento 'dokument' vcelku dobrým zdrojom informácii na čiastočné zorientovanie sa v sérii, aspoň teda z ženskej strany tohto prierezu - nie že by som po tom nejako prahol, len som si tak púšťal ešte nepozreté bonusy z mojej DVD knižnice. Keďže je dokument z roku 2002, predpokladám, že bol dodatočne rozšírený, pretože na konci sa venuje aj Eve Green/Vesper. Pre mne podobných neznabohov vcelku informatívne, mať ale pozreté všetky bondovky, pravdepodobne hodnotím ako ostatní. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zcela obyčejný pseudokument na téma Bond (ideální coby bonus na dvd). Jediné co může zaujmout diváka a fanoušky agenta 007, je jak mnohé jeho kočičky zestárly a staly se chodící reklamou na plastické operace :-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Aby nebylo líto dívkám, které se před Jamesem Bondem neustále obnažovali, byl natočen dokumeńt o nich samotných. Můžete přitom shlédnout všechny, jak se k 007 hodily více či méně. ()

wakeup odpad!

všechny recenze uživatele

Teda, mozna se mi to zdalo, protoze jsem na to koukal v maskulinistickym krouzku, ale z ty obrazovky na me prsela cista BLBOST. Takhle mi zosklivit Bondovy kocky.... ()

Reklama

Reklama