Reklama

Reklama

Halířový román

Obsahy(1)

Pohledný řidič kamionu Jack Willis je zosobněním australského mužského ideálu, který si v každé situaci ví rady. Teď ale míří za svou nejlepší kamarádkou, vášnivou pilotkou a majitelkou omšelého motorestu v odlehlé buši Ruby Valeovou, protože má problém. Napsal totiž ženskou romantickou novelu, která měla obrovský úspěch u čtenářek, ale podepsal ji tajně jejím jménem, protože se bál výsměchu okolí. Teď chce ovšem vydavatel "spisovatelku" pozvat na velkou propagační akci do Sydney a John musí temperamentní Ruby, která čte jen letové příručky a o psaní absolutně nic neví, přemluvit, aby se přihlásila k autorství jeho knihy. Slíbí jí za to slušnou finanční odměnu, díky níž by konečně mohla mít vysněnou, dlouho odkládanou svatbu se svým snoubencem Hamishem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Terva 

všechny recenze uživatele

Podivný příběh. Celkem jsem se chvilkama i ztrácel. No je to Austrálie, maj trochu jiný filmový pohled na věc.Kamera: David Burr. Hudba: Burkhard von Dallwitz ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Keď idete pozerať romantiku - vždy by ste mali rátať s tým, že to bude predvídateľné.. Ale na to sa neumiera. Musím pridať hviezdičku, pretože sa mi to páčilo a bavila som sa. Dobrá pohoda a nálada ešte trochu pridali filmu "na kráse", takže celkový výsledok je veľmi fajn :) A tento výsledok je podstatný. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem kýč. Ale australský, takže trochu civilnější než americká kolekce "paperbackových" milostných příběhů. Když máte rádi Hugha Jackmana, tak se koukněte, jak hrál, když ještě chodil hlavou dolů. Nic zajímavějšího v tomhle filmíku nenajdete. ()

Reklama

Reklama