Reklama

Reklama

Láska je Láska

(seriál)
Kanada / USA, (2004–2009)

Hrají:

Jennifer Beals, Leisha Hailey, Mia Kirshner, Laurel Holloman, Eric Mabius, Kate Moennig, Karina Lombard, Pam Grier, Daniel Sea, Erin Daniels, Rachel Shelley (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(70)

Obsahy(1)

Seriál popisuje skupinku lesbických žen a jejich přátel žijících v Los Angeles. Jenny (Mia Kirschner) je mlada talentovaná spisovatelka, která se po ukončeni vysoké školy přestěhuje se svým přítelem Timem (Eric Mabius) do Los Angeles. Tim a Jenny si ve čtvrti West Hollywood pronajmou dům sousedící s domem Bette (Jennifer Beals) a její partnerky Tiny (Laurel Holloman). Bette a Tina jsou spolu už sedm let a zastihujeme je ve chvíli, kdy hledají dárce sperma, doufajíc, že založeni rodiny jim pomůže posunout vztah ze slepé uličky. Do blízké skupinky přátel Tiny a Betty patří profesionální lámačka srdci Shane (Katherine Moennig), zaclosetovana vrcholová tenistka Dana (Erin Daniels), bisexuální novinářka Alice (Leisha Hailey) a Bettina nevlastni sestra Kit (Pam Grier), hudebnice a vyléčená alkoholička. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele spygirl k tomuto seriálu (1)

Láska je Láska (2004) 

Teprve se rozkoukávám, ale zaujalo mě to velice. :-) Sice některé ty ženské jsou mi nesympatické a někdy se mi zdá přehnané, jak někoho až tak zoufale hledají, ale trojice Jenny, Tim a Marina mi to plně vynahrazuje. ;-) --- Z té Mariny začínám mít divný pocit... tak chladnou a falešnou ženskou jsem snad ještě neviděla. Ano, je krásná, ale co z toho... Zato mě čím dál víc zajímá Shane, škoda, že v dabigu má tak slaďoučký hlas, který se k ní vůbec nehodí, takže jednoznačně doporučuji originální verzi s titulky. ;-) --- Chválím perfektní výběr hudby! Co se stalo s Jenny??? Čím více dílů, tím se chová podivněji a trapněji, ach jo. --- 1. řada - 100%, 2. řada - 60%, 3. řada - 80%, 4. řada - 80%, 5. řada - 80%, 6. řada - 60% ()

Související novinky

Reklama

Reklama