Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé dievča Yoko sa vydáva hľadať zatúlanú mačku. Dostane sa až do údajného "strašidelného" domu, ktorý je obľúbenou atrakciou miestnych detí. V dome prší aj keď v meste je slnečno, neplatia v ňom fyzikálne zákony a spomedzi dvier sa ozývajú čudné hlasy. Ide o chybu v Matrixe a na miesto prichádzajú agenti, aby priestor vyčistili... (Avathar)

(více)

Recenze (93)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Krásný, až pohádkový pohled na matrix očima dětí.. A samozřejmě i fajn přehled toho, co se stane, když se udá nějaká ta chyba v matrixu. Jen v tomto příběhu mi hlavních aktérů bylo nejvíce líto.. Krásná animace, úžasný příběh a kruté vyvrcholení.. Jak bylo řečeno v Druhé renesanci Ať je odpuštěno lidem a strojům za jejich činy.. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tahle chyba v Matrixu není vůbec špatná, ale čekal jsem o ní, že bude bezchybná, tudíž mě trochu zklamala. Ale jen moc málo. Trochu strašidelnější příběh, agenti a opět trochu nečekaný a šokující závěr, který příběh rovněž vytáhl nahoru. Pěkně to graduje, čím blíž je to konci, tím je to lepší a animace opět výborná, jeden z lepších příběhů, takže tomu dám 85%. ()

Reklama

Anderas 

všechny recenze uživatele

Pointa této povídky je vlatně aktuální i pro náš skutečný svět, kdy se přirozená lidská fantasie prezentuje jako neduh společnosti, kdy se jakákoliv tvůrčí iniciativa, jakýkoliv záblesk imaginace ocejchuje termínem chyba v Matrixu a jako takový je ničen ve jménu racionální civilizace. Jako děti jsme s tím jistě neměli problém, čim jsme však dospívali, tím víc jsme pod vlivem okolního světa otupovali svůj potenciál až se z nás stal nekonenčně nudný prototyp moderního člověka. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jojo, tak tohle bych bral. Mít na hraní takovejhle "kouzelnej" koutek, kam bych chodil jako malej (i určo jako velkej) trávit volný chvíle. Nechci říkat, že je to lepší prostředí než v Dobrušce za bazénem nebo u splavu, ale asi bych dal přednost tomu se sem tam proletět, zpomalit... Moc hezkej pohled na Matrix dětskýma očima. Doufám, že až někdy uteče Rozárka (naše čtyřnohá kamarádka), tak že ji najdem v nějakým tom kouzelným baráku :o) A ne třeba na silnici (fůj, to bylo hnusný) ()

Rancidtekk 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh z Animatrixu mám bezpečně nejraději. Je jedno, jestli z důvodu mnou oblíbené japonské animace nebo krásné pointy minipříběhu. Komu by se nezachtělo jakýmkoliv způsobem si zaplachtit jen tak ve vzduchu? Mě osobně aspoň 3x denně.. Svým způsobem se Beyond hodně podobá Ghost in the shell. Umím si představit s Yoko a jejím světem vícedílné anime. Námetů se dá na toto téma (nejen ze světa Matrixu) vymyslet více než dost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama