Reklama

Reklama

Animatrix: Program

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rebelka Cis je vystavená skúške. Jej priateľ Duo jej oznámi, že je pevne rozhodnutý vrátiť sa späť do Matrixu a chce aby Cis šla s ním. Keď odmietne, Duo zaútočí a začína súboj... (Avathar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

lennyd 

všechny recenze uživatele

V simulačním režimu Matrixu se můžete dostat kamkoliv. Třeba středověké Japonsko je ideální na trénink s chladnými zbraněmi. A také na pikle, které kuje rebel Duo - chce vyměnit špinavou a nelítostnou svobodu za sladký život v Matrixu, a chce, aby krásná Cis šla s ním... Další skvělá ukázka ze světa Matrixu - trochu jsem si zavzpomínal na souboj Nea s Morpheem, ale i animovaná verze stála za to. Navíc příběh (stejně jako ostatní příběhy v Animatrixu) má opět něco navíc... ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Temný příběh, odehrávající se v simulaci, která je zasazena do dávného Japonska (snad). Vizuální ztvárnění je poněkud zvláštní a oproti předchozím čtyřem příběhům slabší, avšak stále je na co koukat. A celé je to vlastně takový test, jestli je lepší znát pravdu a žít "kanále" nebo pravdu neznát a v kanále nežít.... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ach, ako veľmi obľubujem to éterické a mystické prostredie starodávneho Japonska. Tento príbeh mi ulahodil. Súboje aj prostredie, s ktorým sa tvorcovia znamenite vyhrali. Lenže, aj napriek kráse, to postrádalo tú poslednú kvapku dokonalosti a to väčšie ponorenie sa do mytológie. Tento príbeh rozvíjal len jeden z aspektov. A na to aby sme skutočne precítili potrebujeme vedieť viac. Hlavne ak tie aspekty už dávno poznáme. Ale v rámci celku je to nepodstatná výčitka. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

To je fakt blbost. Nechápu, co na tom každý vidí. Přehnané souboje mají udělat z človíčků bojivníky proti programu?...áááno já vím. Je to v Matrixu, ve virtuálním světě. Ale stejně se nemění na tom nic, že je to debilitina. Pointa je fakt dokonalá. I některé části jsou dobře zpracované. Příběh o vzniku celého konfliktu byl opravdu úžasný. Ale tohle už je mimo chápaní. Nejdřív je to válka a pak se lidé snaží z nouze ze sebe udělat bojovníky ničím neohrožené ve virtuálním světě. To mě teda vážně nebere ()

Eodeon 

všechny recenze uživatele

Další kapitola Animatrixu se tentokrát odehrává v bojové simulaci. Nabízí nám odpovědi na otázku, zda je lepší žít spokojeně ve virtuální realitě, nebo zda raději zvolit život plný strastí v pravdivém světě. Příběhem nás provází spíše pohádková animace (podobající se v mých očích tradiční japonské tvorbě ve stylu Sailor Moon apod.), která ovšem zápletce vůbec neubírá na vážnosti, právě naopak. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama