Reklama

Reklama

Volání mrtvých

(seriál)
USA / Kanada, (2003–2005), 18 h 38 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Eliza Dushku, Shawn Reaves, Zach Galifianakis, Matt Bomer, A.J. Cook, Jessica Collins, Benjamín Benítez, Jason Priestley, Evangeline Lilly, Alexandra Holden (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Tru v sebe objaví schopnosť, ktorá by mala zostať utajená. Táto bystrá a krásna čerstvá absolventka strednej školy sa chystá na nočnú "šichtu". Tru totiž pracuje v márnici a hneď prvú noc počuje zúfalé ženské volanie o pomoc. Ale ďalšie ráno sa Tru zobudí do toho istého dňa a má dvanásť hodín na to, aby zachránila život ženy, ktorú počula v noci umierať. Najskôr sa však Tru bude musieť naučiť využívať svoju novo nadobudnutú schopnosť. Svoje poslanie už totiž našla: Tru bude zachraňovať životy druhých ľudí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Anduril 

všechny recenze uživatele

Aj keď trochu starší, ale predsa dobrý a zaujímavý seriál. Pekná myšlienka o zachraňovaní a pomoci druhým. Potom ako nezneužívať svoje dary a ako niesť dôsledky svojich činov a rozhodnutí. Po pár dieloch však nadobudol stálu šablónu, takže trocha začal nudiť. A koniec je fest neuzatvorený a nedokončený. Neviem či sa im minuli peniaze, ale je to škoda. Takže tento seriál je, podľa mňa, pre fajnšmekrov čo nepotrebujú veľa akcie ale stačí im pekná myšlienka a fajn príbehy. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Seriál plný prekvapení, zvratov a ......mŕtvych, ktorý volajú o pomoc. Aj keď seriály v tomto duchu veľmi nemusím, tento ma skutočne zaujal. Možno je to práve obsadením Elize Dushku do hlavnej úlohy, ktorá pôsobí veľmi príjemne, pohodovo a uvoľnene a všetky prípady rieši štýlom akoby to ani nič nebolo. Škoda že som nedočkal aj viac sérií, ale Slovensko je trochu pozadu. Príjemne tiež prekvapilo neskoršie angažovanie Jasona Priestleya, ktorého majú diváci v pamäti z Beverli HIlls 90210. V každom prípade aj keď efekty, dosť pokuľhávali a akčné scény neboli nejako ohurujúce, malo to niečo do seba. Taký príjemný večerný seriál s dobrým hereckým obsadením. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nijako fenomenálny, ale i tak pomerne zaujímavý seriál s originálnou mysterióznou zápletkou, od ktorej sa odvíjajú také silné témy, ako je téma zodpovednosti za vlastné činy ako i výčitky svedomia - či má niekto, hoci aj nadpozemsky nadaný, právo ovplyvňovať chod udalostí. Bonusom TRUE CALLING je herecké obsadenie → Eliza Dushkuová (TRUE LIES, seriál „Buffy“) a vo vedľajšej úlohe prekvapivo schopný Jason „Brandon Walsh“ Priestley. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že TC nedostalo šanci na plnohodnotnou druhou sérii, která působí velmi nedotaženě a uspěchaně, a dost sráží kvality celého seriálu, jelikož přinejmenším první série je více než vydařená. Druhá série má velký nešvar v podobě několika rozehraných dějových linek, které ale nemohly být dostatečně rozvity, natož pořádně ukončeny. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Seriál začal poměrně velmi slibně. Pravda, časem se díly podle jedné šablony lehce okoukaly, nicméně pořád si zachovávaly určitý standart. Tedy dokud se do toho neobul Brandon Walsh, který mi do děje nijak nepasoval. Sice se seriál posunul směrem ku předu, ovšem způsobem dle mého poněkud nešťasntým. Můj názor evidentně sdílela i televizní produkce, která seriál předčasně ukončila, což byla škoda. Za mne 60%. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (10)

  • Hlavním uváděným důvodem zrušení seriálu byl fakt, že společnost FOX chtěla zvednout sledovanost novým seriálem Point Pleasant, který by více pasoval k tehdy hýčkanému O.C. Ironií je, že Point Pleasant byl zrušen dříve, než bylo vůbec odvysíláno jeho třináct epizod. (novoten)
  • Po dvoch sezónach bol seriál zrušený. (Mihail123)

Reklama

Reklama