Reklama

Reklama

Vyhlídka strachu

(TV film)
  • Kanada View of Terror (více)

Obsahy(1)

Zdá se, že Celeste má všechno, co si jen může přát: úspěšnou kariéru, sympatického přítele a luxusní byt s výhledem na město, který bere dech. Její pohádkový život se náhle změní v noční můru, když se stane cílem nebezpečného voyeura. Ten jí nejdříve posílá anonymní balíčky a obtěžuje ji dotěrnými telefonáty, záhy se k ní dostane dokonce do bytu. Vše nasvědčuje, že nebezpečným neznámým je nepřátelský majitel nedalekého baru David Jacobson. Protože je policie v případě sexuálního devianta bezmocná, půvabné ženě nezbývá než se vypořádat s nevítaným "obdivovatelem" sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak špatné. Akorát mi zde trochu chyběla 1 podstatná a vlastně pro thrillery docela důležitá věc; a to atmosféra. Pořád jsem ji tam hledal, ale nenašel tu správnou, tu, která pomáhá vytvořit nadprůměrný thriller. Herecké výkony byly celkem chabé, but on the other hand, mě byl ukázán zajímavý příběh s docela slušnou zápletkou (až do té chvíle, než se recepční zeptal/nezeptal na číslo Celesty, jsem si opravdu nebyl jistý, kdo je tím šmírákem). Konec byl docela odfláknutý (jak se nechal padouch tak trapně praštit tyčí), ale v každém případě je to průměrný thriller, který neurazí žádného milovníka tohoto žánru, avšak ani ho ničím výrazně neosloví. ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Achjo .. TV filmy je tak těžké hodnotit :). Ono si to hraje na pěkný, mrazivý thriller (který jsem už dlouho neviděl, škoda no), ale i tak je to pouze příjemná průměrná podívaná, kvalitně zpracovaná na televizní film. Shannen se předvedla znovu dobře, snad dostane možnost už ukázat něco pořádnějšího než jenom ty TV filmy. Konec jsem předpokládal, že tak dopadne a bylo mi jasné, kdo to vlastně dělá, takže dost primitvní scénář (opravdu, hloupý) a kazí dojem filmu i samotný jednoduchý, né, tak thrillerovský závěr. Kdyby nedávali hnedka potom 24 hodin, asi bych to nedokoukal a usnul, ale jsem spokojen, čekal jsem horší věc. Skoro 2* ale Shannen to vytahaje ()

Reklama

aronofsky 

všechny recenze uživatele

Když jsem se podíval do programu a zjistil že je to KANADSKÝ thriller (ne v koprodukci USA/Kanady, ale jenom Kanady), tak už tehdy jsem si o něm udělal nějakou představu. A moje představa se splnila do posledního detailu. Takže se nedá říct, že bych byl překvapený z toho, jak je to špatné. Věděl jsem, že to bude špatné. A když navíc do hlavní role obsadíte herečku jakou je Doherty, tak tehdy vám musí být jasné, že díru do světa neuděláte. A když v půlce filmu začnete přemýšlet o tom, kdo ji sleduje (stačí trošku zapojit mozkové závity), tak pomocí vylučovací metody na to musíte přijít. A konec to úplně dorazil. 40% ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Na televizní produkci je to vcelku dobré. I když to diváka ničím nepřekvapí a v mém případě se zhruba druhé dvě třetiny filmu jednalo spíše o to, zda se potvrdí můj odhad, tak přesto nelze tvůrcům upřít docela dobrou atmosféru strachu a nejistoty. Hlavní hrdinka Shannen "Brenda" Doherty hraje velmi dobře a uvěřitelně, čímž v celku v pohodě dokázala utáhnout celý příběh, který na ní stojí a ona tak za celých 90 minut v podstatě nesleze z obrazovky. Žádná bomba, ale jako zábava na jeden televizní večer je to v pohodě. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladej ženy ktorú obtazuje psychicky narušený vouyer tu už bol niekolkokrát, ale takto sfušovaný som ho teda ešte nezažila. Scanár by som roztrahala a požula a režisérovi navrhla doživotne už nic nenatáčať. Shannen Doherty je rozhodne očarujúca žena a určite aj dobrá herečka ale v takomto TV prepadáku vyznieva aj ona pateticky. Hlavneho podozriveho rozonate asi uz v prvej polhodine a najradsej by ste hlavne hrdinke hodiny šalku d hlavu aby to konecne napadlo aj. Veelmi zlé spracovanie. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama