Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Shelby Naylorová se zotavuje po tragické nehodě, při níž přišel o život její manžel. Rozptýlení nachází v jeho starém koníčku, poslechu policejní vysílačky. Brzy však přijde na to, že neslyší jen hlasy policistů, ale také intimní telefonní konverzace svých sousedů. Přestože ví, že by je neměla poslouchat, to, co slyší, je příliš fascinující, aby s tím mohla přestat. Pak je jedné noci ve vysílačce svědkem ostré manželské hádky. Zakrátko se dozví, že muž, kterého při hádce slyšela, oznámil, že jeho žena zmizela... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Príbeh civilne pôsobiacej krimidrámy dejovo pripomína spoly Disturbiu či legendárne Okno do dvora (osoba s dočasným alebo trvalým fyzickým problémom sleduje susedov) a spoly klasickú šedú thrillerovú produkciu z USA a Kanady. Z priemeru a nudy ju nevyťahuje ani výrazné poprsie hlavnej predstaviteľky. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní - ač kanadský - typický americko-televizní produkt coby krimi thriller a soudnička, mysteriózna ovšem prosto... S okrajovým poučením, že šmírovat se nemá. Nebo co... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 17.8.2008 na tv Nova, komentář zde jako první - 17.8.2008) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama