Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

somnar 

všechny recenze uživatele

Příšerně trapná Jane Fonda v komedii stejně nenápadité, jako zbytečné. Je smutné sledovat potupný konec herecké legendy, které zde scénář předepisuje pouze hysterické vřeštění při pohledu na Jennifer Lopez. Kdyby nebylo snesitelných vedlejších postav, tak bych tenhle film bez ambicí snad ani nedokoukal... ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Konečně dostala nějaká tchýně přes držku :-)dnes tj 20.10.2014 jsem měl chuť na komedii a tak jsem se smál až jsem se za břicho popadal. Tento film bych osobně doporučil jako povinnou četbu pro mladé dívky a matky dospívajících dětí. Ženské role všechny včetně babičky jsou perfektní! a scéna se psy ještě lepší. Tvrdím toto: na každý film musíte mít náladu pak se budete dobře bavit já alespoň ano hezkou zábavu váš deda :-) skvělá komedie ,bolí mě břicho od smíchu jane fonda je přímo skvělá komediantka :-) 2.3.2020 ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Nebýt příšerně nechutné Fondové, mohla to být celkem příjemná komedie. Tak by ovšem divám Fondovou nejraději zabil a měl od ní pokoj. Její tchýně je opravdu dlouho příšerně otravná, namyšlená a negativistická, že by se nikdo Lopezové nedivil, kdyby ji chytila pod krkem a zardousila. Jinak je to tradiční romance, která sem tam naštěstí vtipná je. To je ale málo. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ano, dávám čtyři, ukamenujte mne. Trošku se nepoznávám. Nevím, jak bych hodnotil, kdybych neměl tak dobrou náladu jako právě teď a možná na to někdy kouknu po druhé a půjdu s hodnocením níž, nicméně při mém premiérovém sledování jsem se skutečně bavil. Na začátku jsem očekával trochu jiný koncept, ale poté, co JLo přistoupí na hru Jane Fondy se rozjede opravdu bouře. Vtipné situace jsou opravdu vtipné a ne trapné. V paměti mi asi nejvíc utkvěla zkušební večeře s doktorem Chamberleinem, který se vetře a poté zkušeně aplikuje své pravé povolání číšníka - ty čtyři talíře plné jídla na jedné ruce onoho doktůrka jsou vyloženě k popukání. Hlavní dvě představitelky si své role vysloveně užívají a zkušeně nechávají v pozadí nevýrazného přítele, ale už ne Wandu Sykes, která je coby asistentka "příšerné tchýně" také k sežrání. Nevím proč, ale myslel jsem si, že to je Pam Grier. Takže když to shrnu, musím jít skutečně na čtyři, i když vím, že tady budu asi výjimkou. Ale já se nikdy nerozhodoval podle mínění druhých. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Nejenom tchyne je zde priserna. Cely film je totiz priserny, nudny a tocici se stale dokola v zacarovanem kruhu. Jediny zvrat nastane az na konci filmu, kdy dojde ke smireni snachy s tchyni. Pekne a zabavne okamziky prinaseji pouze sceny pomsty ze strany snachy (psi v loznici, postrikane saty). Ale ani v techto scenach nejde o nic nadprumerneho nebo alespon originalniho. Od Jennifer Lopez jsem nic necekal, snad jen ze ukaze vic svych vnad, ale od Jane Fondove jsem cekal vice vyzraleho herectvi. Myslim, ze Fondova v tomto filmu odvedla zatim nejhorsi praci v jeji herecke kariere. Nemyslim si ale, ze je to jeji vina, spise je to vina "debilniho" scenare a rezisera, ktery je jen naplnovatelem tohoto scenare. 45% hvezdicek ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama