Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Diskuze

nervoznideda

nervoznideda (hodnocení, recenze)

povinná četba promiňte film pro mladé dívky i chlapce a zvláště pro matky dospívajících dětí tak jsem se smál až jsem se za břicho popadal . Žádnej propadák to není vydělali 153 miliónů dolarů :-) deda 

Uživatel nervoznideda smazal svůj příspěvek.

ainadalkaz

ainadalkaz (hodnocení, recenze)

ako film sa mi to celkom páčilo...dobrá oddychovka...nič proti tomu nemám...lopezka tomu dala šmrnc a preto dávam ****

robo0369

robo0369 (hodnocení, recenze)

dobrá komédia ,, na odreagovanie od každodennej práce je to slušná komédia,príjemné pobavenie pre celú rodinu

 (hodnocení, recenze)

Skutečně nerozumím těm ostrým odmítavým "učeným" kritikám odsuzujícím toto dílo. I když se nejedná o nějakou umělecky závažnou záležitost, domnívám se přesto,že se nejedná o brak,jak to zde někteří uvedli. Po delší době jsem se u něčeho opravdu pobavil. I když Lopezová možná není z nejlepších hereček,a možná by udělala líp,kdyby zůstala jen u zpívání, hezky se na ni kouká :-).Fondová si roli zahrála s opravdovou dravostí a na svůj věk zrovna nevypadá. Spíš o 15 let míň. Ještě,že žádnou tchýni nemám. Docela mě to zděsilo.

 (hodnocení, recenze)

no podle mě to bylo slušné hodně lidí tady neromí filmu

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama