Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Slečna Lopez pro mě není herečka a tudíž nemusím zdůrazňovat, jak špatně hraje. Zato Jane Fonda je živel, který tak plitkou komedii trochu pozvedal. Jsem ráda, že jsem koukla na verzi s českým dabingem, kterého se v případě tchyně zhostila paní Balzerová, která tomu dodala patřičný říž a šmrnc. Jinak téma filmu - tchyně jsou vždycky peklem a právě proto, že samy měly problémy s vlastníma tchyněma, což je něco jako koloběh vody, furt dokola. V každém normálním vesmíru skončí snacha jako looser, kdežto paní máma bude winner, který takes it all. ()

wikus 

všechny recenze uživatele

Od filmov s Jennifer neočakávam nič iné , ako 3*am.priemer, takže ani v tomto prípade som sa nesklamala. Miestami vtipné,miestami nudné,ako celok obyčajné a slabé. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nic noveho pod slnkom. Tisickrat prevarena zalezitost, akych sme uz videli na kila a podstatne lepsich. V ramci komedie je tu prilis malo vtipnych scen, Fonda priserne prehrava a je viac trapna ako vtipna, nehovoriac o tom, ze od "uveritelnosti" jej postavy je strasne daleko. Lopez aj Vartan tu taktiez extrovne neoslnuju. V ramci jednorazovej oddychovky na vyplnenie volnej dvojhodinovky sa to vsak da prezit. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Jak uz trefny cesky titulek muze napovedet, neco priserneho se riti do ceskych luhu a haji. Toto pry komedialni, lepe receno "trapne paberkovani bez stavy" ma divaky presvedcit k usednuti k televizi, nedej boze pred platno v kine, na prvnim miste krasnou hereckou v hlavni roli (jenom krasa nestaci, Jennifer Lopez), romantickou zapletkou a comebackem omlazene (Jane Fonda). S cistym svedomim a bez politovani muzu vyvolat ocekavany verdikt - 30% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jedimé co se mě na této "romantické komedii" líbilo, byla Jane Fonda. Sice jí je 70let, sice je to úspěch spíše plastických chirurgů, ale na svůj věk jí to sluší. Jinak námět by se spíše hodil na černou komedii a to je v mých očích největší problém filmu. Takhle prostě romantická komedie nemá vypadat. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

V čemkoli v čem hraje Jennifer Lopez (kromě Zakázaného ovoce, ale v tom hraje hlavní úlohu George Clooney) stojí jen za pozornost do té míry, abychom věděli, že si to znovu pouštět nemáme a máme se tomu velikým a hlavně rychlým krokem vyhnout. ()

Scevola 

všechny recenze uživatele

Ziadne prekvapenie ako som cakal. Jedine, co ma trochu pobavilo boli niektore sceny ukazujuce "kam az moze laska medzi buducou nevestou a svokrou zajst". 4/10 ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Celé je to vlastně o tom, jak se ty dvě nemusí a dělají si naschvály, aby se stejně na konci....No, nic originálního a boužel ani nic zábavného. Luketic by se měl na ty romantiky vys.at. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Nebyť dua Fonda/Sykes bolo by zarobené na monštruózny prúser. Vďaka nim zábava dúchala do bránicovej pahreby a každá sa postarala o jednu hviezdu. Všetko ostatné nestojí za zmienku, nieto ešte za hodnotenie. 2 a 1/2* ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen druhou polovinu, ale tolik debilních scének s takovou hromadou klišé jsem snad v žádné druhé půlce žádného jiného filmu neviděl... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Řada lidí to hodnotí jako dost slabý podprůměr, ale já se za své hodnocení stydět nemusím. Naopak mohu jásat, že jsem konečně viděl skvělou babskou komedii. Sice si to už moc napamatuju, ale to, že se mi to líbilo si ještě pamatuju :-). ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako kemedie celkem fajn, vtipné... Ale jinak spíš o ničem, Jennifer Lopez opět v roli alá Krásná pokojská, nic nového to nepřináší, snad jen postava Jane Fondy je dobře napsaná a vtipná. Čekal jsem rozhodně víc...50% ()

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama