Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)
  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • Pro Jane Fonda to byl první film po 15 letech herecké přestávky od filmu Stanley a Iris (r. Martin Ritt). (imro)
  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)
  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama