Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob. Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (309)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Elektra měla mnohem lepší předpoklady než Daredevil. Protože se tu ale přihodilo něco, co se stát nemělo, totiž nablblý scénář, výsledek je bohužel dost špatný. A přitom to mohlo být tak hezké... EDIT 2023: Director's cut, jsem rád, že jsem to viděl znovu, není to špatný film, ale ani nijak extra dobrý... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si pořád říkala odkud je znám. Teď už to samozřejmě vím, Elektra se vyskytla jako jedna z postav v Daredevilovi. Čekala jsem od filmu mnohem větší akci, ale té jsem se nedočkala. Comicsové adaptace to nemají rozhodně jednoduché. Konkurence začíná být příliš velká. Filmaři na nás chrlí jednu comicsovou story za druhou. Tak se v nich asi brzo začneme pomalu ztrácet. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

V Daredevilovi byla blýskavým šperkem, sama ale celý film neutáhne!! Tvůrci jen exhibují s ostrým střihem (zejména v závěru), nudnými retrospektivami a scénáristickou nemohoucností. Prvních třicet minut se neděje zhola nic a to je na 90minutový snímek poměrně nesnesitelné. Režijně to však není zcela na odpis, akční sekvence jsou na tu bídu docela zdařilé, stejně jako vybrané lokace, hudební podtext a i samotná Jennifer Garner!! 30% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí v o něco lepší náladě zvyšuji Elektře hodnocení a dávám dvě a půl hvězdy. Jedna je za Jennifer Garner (no jo, no jo, já vím), druhá za za Terence Stampa a vcelku příjemnou, komiksově oddychovou atmosféru, a půlhvězdu dávám hudbě, která ve filmu sice nijak zvlášť nevynikla, ale za samostatný poslech stojí. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opět úplně tak nesdílím zdejší "zděšení" nad "kvalitou" filmu, i když tentokrát jsou ty tři hvězdičky opravdu slabé. Přesto má snímek kromě x-krát viděného konceptu příběhu a řady nudných a hluchých míst i některé světlé chvilky. Těmi jsou v prvé řadě samotná Elektra v podání Jennifer Garner, dále velice atraktivní vizuál, zajímavé efekty(tetování) a působivé lokace. Většina akčních scén má pak i vcelku povedenou choreografii(vede souboj mezi závoji). Škoda, že tohle všechno sráží omšelý příběh o zázračné dívce "pokladu". ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Elektra se poprvé objevila v roce 1981 v komiksovém sešitu "Daredevil #168". (Bube1)
  • Oproti komiksové předloze, kde má Elektra hnědé oči jako má ve skutečnosti Jennifer Garner, ve filmu herečka nosí zelené kontaktní čočky. (Roman.Ticka)
  • Jennifer Garner (Elektra) v rozhovorech uvedla, že jí film připadá příšerný a že se na něm nikdy nechtěla podílet. Ve filmu prý hrála pouze z důvodu smluvního závazku, který podepsala při práci na Daredevilovi (2003). (BaronMartin)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Zajímavá „manželská dovolená“

Zajímavá „manželská dovolená“

08.11.2005

Jennifer Garner si v poslední době dvakrát neporozuměla s komiksovou Elektrou (minimálně podle tržeb a reakcí kritiky) a tak se rozhodla pro trochu jiné žánrové odvětví. V erotickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama