Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob. Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (309)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tahle ženská hrdinka má i temnou stránku a to dalo příběhu potřebné koření. Mě se na Elektru koukalo dobře a Jennifer Garner má pěkný vlohy. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Opravdu nudných 95 minut. Na akční film od Marvelu tam té akce moc nebylo, zato vykecávání bylo požehnaně. A když se porovnají bojové scény se Spidermanem ... Byť ten měl tak pětkrát větší budget. Pokud chcete nějak naprosto zbytečně zabít hodinu a půl plně doporučuji právě tenhle film! 40/100 ** ()

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem moc zaujatý, ale nesnáším ve filmu bullettime. A tady je ho snad 98% hrací doby. Jinak příběhově by to ani sračka bejt nemusela... Možná ani efekty by mi nevadily. Ale herci katastrofa a zmiňovaný rádoby moderní efekt z tehdejšího Maxe Payne mne nedokázal držet u obrazovky, radši jsem šel například pro chipsy, nebo se i klidně vysrat s dlouhým kouřem ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příklad dokonale nevyužitého potenciálu,který tenhle film měl.Takže si to shrńme.Máme tady stranu dobra a zla,které se říká ''Ruka''.Elektra(věčně nasraná asi proto,že ji někdo zabil) je na straně dobra,ale pracuje jako nájemný zabiják!!!!Při jedné akci se ale smiluje nad nebohou rodinkou a snaží se ji ochránit.To je vše takže děj celkem o ničem,zbývá už pouze akční vložka.Máme tady Elektru na jedné straně a na druhé bandu bojovníků se super schopnostmi.Paráda alespoń akce bude dobrá.Omyl.Všechny souboje trvají dohromady asi 5 minut a ty postavy se kterými by se daly natočit skvělé bojové scény chcípnou vždycky asi po deseti sekundách(hlavní boss odolává asi 30 sekund).Takže celý film je totálně o hovně bez nápadu,bez akce prostě úplně bez ničeho.A všemu nasazuje korunku naprosto debilní teenegerka,která když už se něco děje všude vleze a všechno posere!!!A proč vlastně Elektra ty lidi chránila,když si je vlastně může oživit,kdy bude chtít(to ona umí,takže je vlastně může zabíjet,kdy se jí zachce).Prostě výsledkem je totální sračka,která v rukou někoho zkušenějšího mohla dopadnout o 10 000 000% lépe.1* za Jennifer ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Předně bych rád zmínil, že stejně jako uživatel Isherwood i já jsem byl překvapen s vizáží Elektry. Kožený sexy obleček, který využívala v Daredevilovi zmizel a místo něj je oděna do vlajících červených hadříků. Taktéž ofina a lá Nelly Furtado v Say It Right není to pravé ořechové. Fajn a teď stručně k filmu. Daredevil (předchůdce Elektry) je o třídu lepší, nicméně si Elektra dle mého názoru nezaslouží tak nízké hodnocení, jaké má tady na čsfd. Copak si někdy nepotřebujete pouze odpočinout? Vypnout a užít si nějaký film? Třeba Elektru? Neříkám, že to je skvělý akčňák plný efektů a parádních soubojů, ale ty 3* dle mého názoru ještě Jennifer Garner udýchá. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

No daredevil bol výborný a toto mu nesiaha ani po členky ale je to marvel comics a od elektry sa neustále zlepšujú takže preto 4*. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem blbinu, ale zase ne až takovou. Pokus o směsici Xeny a Kill Billa se totálně nepovedl. Když dostává Elektra zakázku na zabití těch dvou, stává se z toho jen debilní klišé. Těch pár efektíků, i když dobrých, film na vyšší hodnocení nedostane. 201410188530/9252 ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Podla miestneho hodnotenia som si myslel, že to bude desná sra*ka a ono to je skutočne nehorázna sra*ka, to musíte zažiť. Je to hlavne vďaka zábavným fantasy prvkom a nepresvedčivému grimasovaniu Jennifer Garner (hraním by som to nenazval). Medzi top momenty patri aj scéna, v ktorej sa behom minúty u hlavných postav vystrieda z úplne neznámych dôvodov asi pätica emócií, od smiechu a nadšenia, cez hnev a smútok až k plaču. Nonsens. (Vo filme to je okolo 70 minúty, ak chcem byť presný.) Ale nezatracoval by som to, aspoň sa divák zabaví. Bod plus za hudbu k titulkám, taký návrat do minulosti. Akčné scény stoja tiež za to :D PS: To sa nikto z tvorcov nehanbil na skúšobných premietaniach? PS2: Vďaka tomuto filmu vyzerá Affleckov Daredevil ako kvalitný film....(ale zdanie klame) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že Elektra mi přišla ještě slabší než Daredevil. Zabít, nezabít? Filmu navíc moc nepomáhá ani technická stránka, navíc, ono se toho během filmu zase tak moc nestane, takže lze pouze trpělivě čekat na konec..... ()

Marg 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem na dobrý komiksový film, ostatně má v tom prsty Marvel, ale dočkal jsem se jen nevýrazného a nudného filmu. ()

ric 

všechny recenze uživatele

Blbost - klišáky - stupidní dialogy - nuda. Kategorie video C+ (tzn. že neurazí, ale tím výčet kladů končí). Jen by mě zajímalo, jestli i ten komix je tak příšerný. ()

brabi 

všechny recenze uživatele

Divil jsem se, proč to jde rovnou na videa. Teď už ne. Už ten rozvleklý začátek mnohému napovídá. Když někdo neví co točit, strčí tam pěknou ženskou. Jenže utáhnout tuto nudu by asi zvládla málokterá herečka. Ale zas na druhou stranu jsem vyděl i větší slátaniny, proto ty tři hvězdičky. A taky díky Isaacsovi, který patří k mím oblíbencům. ()

Chladek odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu se toho bojím, ale asi řeknu, že je to nejhorší film, který jsem zatím viděl. Absolutně nemožný děj, který nevyvrátila ani krásná J. Garner coby Elektra z Dardevila. Opět jediné plus je, že je to vlastně adaptace komiksu, takže za děj nemůžou filmaři. ()

Lewaso odpad!

všechny recenze uživatele

Elektra (HBO) Myslím si, že když je v programu psáno akční dobrodružné fantasy, alespoň jeden z těchto prvků bude ve filmu obsažen. Při evokaci tohoto žánru mám stále za víčky Michelle Pfeiferovou coby Jestřábí ženu a Elektra jako poskakující barbína mezi bubáky mě nenaplňuje. Dávám odpad a půl. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Absolutně nerealistické a tupé...za zkouknutí stojí tak akorát Jennifer Garner a to je pro dobrý film opravdu málo. ()

vdv 

všechny recenze uživatele

děj tohohle filmu je sám o sobě dost slaboduchý a navíc je vyprávěný dost nesrozumitelným způsubem, herci, jejich výkony a film celkově ve mě nevzbudil žádné emoce, spíše se dá říct, že od začátku do konce nedokázal upoutat moji pozornost a více méně mě nudil ()

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Zajímavá „manželská dovolená“

Zajímavá „manželská dovolená“

08.11.2005

Jennifer Garner si v poslední době dvakrát neporozuměla s komiksovou Elektrou (minimálně podle tržeb a reakcí kritiky) a tak se rozhodla pro trochu jiné žánrové odvětví. V erotickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama