Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob. Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (309)

jh666 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, jak jsem se obával, ale dobré to není. Lidi nadávají na Affleckova Daredevila, že byl špatný. Po shlédnutí tohoto musím říct, že byl jen průměrný s nevyužitým potenciálem. Elektra má sice trochu povedenější triky, ale to je všechno. Na to, že má film je hodinu a půl mu dělá problémy držet pohromadě a vůbec se rozhodnout, co vlastně chce být. Nakonec mi tak jako jediný klad zbývá Jennifer Garner, které to v tom červeném oblečku neuvěřitelně sekne, ale to na alespoň průměrný film nestačí. 40 % ()

Chermy odpad!

všechny recenze uživatele

"Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem..." Jennifer Garner opět dokazuje, že ubít diváka dovede rychleji, než točit svýma vidličkama. Stačí se nejdřív podívat na trailer(to štěstí jsem bohužel neměl) a je vám jasné, jak skvělý bude celý film....bojově "našlápnuté" akční zpomalené scény, děj plytký, herecky mizerné ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi stravitelná a spíše komorní komiksárna, která mě narozdíl od příšerného filmového Daredevila nenudila. Vztahové, trochu sentimentální a kupodivu se to úplně lišilo od mých očekávání. Nízké hodnocení úplně nechápu a ačkoli má film své rezervy - počínaje slabším scénářem, který se nezdráhá neznalci předlohy vůbec nic vysvětlit, konče slabší choreografií bojů a jistou béčkovostí celkově - užil jsem si ho. Jennifer Garner role kupodivu docela sedla, Kirsten Prout je příjemná jako vždy. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Z celku jednoduchého příběhu docela slušně pojatý děj, nenudil sem se ale ani me to moc nenadchlo pro dej 2 hvezdičky a efekty 1 = 1+2=3 takže dobry. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Elektra má jakože navazovat na DareDevila. Elektru zprovozenu ze světa měl oživit jakýsi bizardní rituál... Zní to podivně, stejně jako celý film... Kupení dialogů, (ne)efektní akce zase noří komiks do pěkné žumpy. Jediné chvíle, kdy film mohl jaksi zazářit byly meditativní chvíle ticha v kláštěře. Další dvd disk, další kroucení hlavou... Další deprese pro Franak Millera... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem neviděl takhle trapnou adaptaci komixu. Jennifer Garner jako Elektra hraje docela dobře a tenhle film táhne alespoň ze dna bídy, zato ty další 2 postavy otce a dcery (Goran Visnjic a Kirsten Prout) tam byli naprosto zbytečně a myslím, že by bylo jednodušší je ze scénáře rovnou škrtnout. Ty dlouhý, debilní debaty o hovnech mě strašně nudily a než došlo k nějaký akci, tak jsem měl práci s tím, abych neusnul. Sled událostí se vcelče jako šnek a navíc záporáci v tomhle můvíčku jsou extrémně nízkorozpočtoví. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celkom zdarilá komiksová adaptácia, ktorá je o niečo vydarenejšia ako jej braček DAREDEVIL. Má švih, spád, síce neoriginálnu, ale dobre zvládnutú akciu a Jennifer Garner, ktorej to na plátne stále svedčilo. V tomto prípade ani veľmi nevadí, že scenár nieje z tých najlepších. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film s příšerně nudným příběhem a co je nejhorší, tak s otřesnou hlavní hrdinkou. Jennifer Garner je totiž strašně hnusná, když má ten kostým, tak se na ní ještě dívat dá, ale jinak ne. A bohužel ho tam skoro nenosí. Závěrečná bitka v létajících prostěradlech by asi mohla vypadat líp v nějakém Hrdinovi nebo Klanu létajících prostěradel. __ EDIT: Teď jsem si četl svůj 8 let starej koment v Daredevilovi a tam jsem psal, že Jennifer Garner je krásná ... fakt nechápu ´, ale pobavilo mě to :-)) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Komiksák, kterému chybí svižnější tempo a trochu víc akce by taky neuškodilo. Souboje jsou moc rychle nastříhané a není pořádně vidět, co se zrovna děje. Efekty jsou naopak povedené. Celkově je to průměrná podívaná, která ničím nepřekvapí. Za mě 55% :) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Kočka Jennifer Garner je supr a do role elektry se mi hodí. Škoda, že tento film točil Rob Browan průměrný zežisér což je na comiksovky škoda. O scénaři ani nemluvím a o akci taky ne. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Jako chlap jsem si tenhle film docela užil. Jako milovník filmu jsem dostal nádherně zabalené "nic extra". Ale klidně bych se podíval zas...... ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nezáživný film, kde vám stále naznačují, že se konečně něco stane, a ono se nastane vůbec nic. Postavy jsou absoulutně jalové, ale tváří se, jakoby prožívali nějaký bolestný vnitřní boj a triky nic moc. Nepamatuju si, kdy jsem viděla horší adaptaci na komiks. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé spracovanie filmu, ktorý putoval rovno na DVD...nič nezachráni pekná Jennifer Garner...bohužiaľ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jistě jeden z mnoha komixových filmů, který jsme měli možnost během času shlédnout. Musím bohužel podotknout, že zrovna Elektra nepatří mezi povedené. Tak snad jenom něco málo ke kladům: líbilo se mi ztvárnění zloduchů, netradiční nápady, oživlé tetování, skoro nezničitelný Bob Sapp :)) atd. No a něco málo k záporům: bezesporu příběh, velmi laciný a víceméně nudný! A druhý zápor, který se mi hrubě nelíbil, absolutně trapné ničení nepřátel, neskolnalé tupé konce všech bitevních scén. Tím to pro mě končí... ()

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Zajímavá „manželská dovolená“

Zajímavá „manželská dovolená“

08.11.2005

Jennifer Garner si v poslední době dvakrát neporozuměla s komiksovou Elektrou (minimálně podle tržeb a reakcí kritiky) a tak se rozhodla pro trochu jiné žánrové odvětví. V erotickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama