Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob. Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (310)

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To bylo fakt slabý...!! Příběh o ničem a občas i ty bojový scény byly dost úsměvný. Když přihmouřím obě oči, dám 2*. Jo a btw, přístě trochu míň kontaktních čoček. 35 % ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Protože mám ráda Jennifer a Gorana, tak dávám 3 hvězdy. Docela zábavnej film a Jennifer to v něm sluší:-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jennifer Garner mně byla v průběhu filmu nesympatická, její uvažování bylo taky dost zvláštní (všechny zabíjí jak na běžícím pásu a najednou to nejde). Ani to nebylo moc akční, což jsem od toho čekal, zbraní a nějakých speciálních komb se taky nedočkáte, všechny jednoduše likviduje těma svýma vidličkama. Až na Boba Sappa, bývalého wrestlera a dnešního zápasníka K-1, o něj se trojzubec zlomil. :) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od mnoha zdejších kritiků se mi komixové filmy líbí i (a možná hlavně) v té béčkové formě, která si nehraje na umění a vypráví jen klasický příběh. Elektra se sice pomaleji rozjíždí, ale její proměna z bezcitné vražedkyně v ochránkyni její nové "rodiny" je fajn. Protivníci mě bavili - hlavně ta baba, co všechno ničila dotekem a minimálně za akce v lese a závěrečnou v labyrintu si to ty tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Jennifer Garner coby akční hrdinka a ještě v celým filmu? Ty jo... Ale na můj vkus (co se týče komixáren) až moc řečí... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ty vole a ja že Elektra bola slabá v Daredevilovi. Tak až toto znamenalo totálne dno. Tu nevyšlo nič, od výpravy, cez casting, triky, hudbu, príbeh, nič. Toto bol prúser, toto nikdy nemalo vzniknúť. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala filmu, ktere jsem musel opustit jeste pred jeho koncem. Coz jasne napovida o jeho kvalite. Nemam nic proti komiksu, naopak vetsina dosud vydanych del se nadmiru povedla. Ale bohuzel tahle sverazna zabijeci masina jmenem Elektra je spatne zvladnuta, jak herecky, vizualne i scenaristicky. Nechapu proc vetsi cast filmu, kterou jsem mel bohuzel tu cest videt, je prilis temna a nekdo si az moc rad hraje se stiny. Navic souboje jsou nadmiru neprehledne a bez napadu. Obejit velkym obloukem!!! 15% ()

alouch 

všechny recenze uživatele

film mi připadal poněkud komický i když to záměr filmařů určitě nebyl...celý film jsem čekala, že děj dostane na obrátkách...ale nic překvapivého se nestalo.. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Proti Elektře je i Catwoman brilantní dílo. V hlavní roli paní s knírem a megasympatický americký taťka. FUJ! ()

dopita 

všechny recenze uživatele

To teda byla kravina, ale kravina v tom jehorším smyslu slova. Akční scény nudný, napětí nulový, přiblblý flashbacky sem nepochopil a Garnerová byla tradičně k ničemu. Dokoukal sem to asi před hodinou, ale vubec si nemůžu vzpomenout jak že to dopadlo. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Ovšem, tohle jako Daredevila už objáhit nedokážu. Tady je příběh fakt dementí. Stick je tady... fakt hroznej, a efekty... jako sorry, ale v tu dobu už skoro vyšel Ghost Rider, jehož efekty jsou daleko lepší. 4/10 ()

Drc 

všechny recenze uživatele

Teda, chtělo to asi hodně úsilí vymyslet tak lehce předvidatelný film. Nuda to není, ze začátku to dokonce vypadá na průměrný akční film s velice zajímavými postavami a efekty. Postavy a efekty zůstanou, nicméně ostatní spadne do podprůměru. Škoda, přestože na ženské hrdinky je radost pohledět, na dobrou podívanou to je hodně málo a bohužel podobné filmy toho o mnoho více nenabízejí. ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce totální nuda, u který víte dvě hodiny dopředu, co přesně se bude dít (i přesto, že celek má jen 90minut). Vůbec mi nesedlo, jak do civilního prostředí, kde dědci z hor (osobní pojmenování pro vševědoucího, většinou kung-fu, mistra) hrajou po barech kulečník a kde je Elektra (ač v komixově červenym oblečku) jenom zamindrákovaná ženská, která vytírá podlahu aby zametla stopy, když má nervy, tak uklízí celej kvartýr a bez pasu nepřejde hranici, tvůrci zasadili záporáky, kterejm lezou zvířata z těla a který jsou obdařený superschopnostma typu nezranitelnost, čupr-rychlost. Navíc všichni umřou totálně nezábavnym způsobem. Kdyby byla Elektra taková, jak ji popisuje chlápek na začátku filmu, celý by to bylo odlehčenější, na nic si to nehrálo a Jennifer Garner by nosila častěji její červenej kostýmek, šel bych možná o hvězdičku vejš... ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Mnoho přebývalo (zbytečné rozpitvávaní dětství Elektry), spousta chybělo (vysvětlení schopností, historie Černé ruky) - komiks neznám, takže mi toto vadilo. Při troše práce na scénáři a větším rozpočtu by to mohl být dobrý film. Takto mírný podprůměr. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Fancy haluze piata cez deviatu. Jediné na čom film stavia je Jennifer Garner, a to tiež nie je zrovna najlepšie záchranné koleso. Všetko, o čo sa autori (pravdepodpbne) pokúšali, zlyhalo. Ťažko sa mi prichádza na čokoľvek hodné pochvaly, ale zase úplne znechutená nie som. Navyše bozky s Goranom - nič iné ako ako umelo natlačená povinná jazda. Asi si myslia, že ak sa vo filme nikto nezamiluje/nebozkáva/... tak je to koniec sveta. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

FUJ! Jeden z najstrašnejších comicsových filmov aké som mal tú smolu vidieť. Tvorcovia si zrejme povedali že Daredevil bol málo stupídny a tak sa rozhodli natlačiť všetku blbosť sveta do Elektry. Už len fakt že ju hrá hnusná Jennifer Garner s hnusnou ofinou je ako nôž do oka, vždy som ju neznášal. Tú superninjáčku z ktorej sú všetci posratí som jej rozhodne nežral nech už hádzala akékoľvek pohľady. Proti nej potom stojí parta fantasy debilov, čo sa pri zabití menia na žltozelený dym. Málo akcie ( a aj tak za moc nestojí, vlastne vôbec za nič, lacné digiefekty a robenie konín na drôtoch ), veľa romantických kecov, ninjáckych pseudomúdrostí a rôznych telenoveláckych kravín ktorých jediným zmyslom je prekvapiť diváka ktorý si myslí že to už hlúpejšie snáď nebude. Bude! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Neskutečně sexy kráska Elektra z Daredevilu dokázala natolik zamávat s pánskou polovinou publika, že si tato postava vysloužila oživení z mrtvých a samostatný spin-off, který měl přikutálet další penízky do kasy. Už Daredevil byl přes svou nadějnou audiovizualitu spíše sterilní průměr a Elektra bohužel kráčí ve stejných šlépějích. Rob Bowman se opravdu snaží vtisknout svému dílu atmosféričnost a díky dobré práci s filtry, barvami, kompozicí scény a padnoucí hudbou se mu to částečně daří, bohužel jeho snahu sabotovali scénáristé, s čímž si Bowman nedokázal viditelně poradit. Bezradnost scénáře vyplouvá na povrch především ve druhé polovině, která je přeplácaná, přitom béčkově primitivní, zkratkovitá a chaotická. Jennifer Garner, jejíž hlavním úkolem je vypadat sexy, je opravdu elektrizujícím způsobem půvabná (líbí se mi dokonce více než Kate Beckinsale v Underworldu, kde měla podobný úkol), jen maskéra, který je zodpovědný za její make-up bych hnal. Více než dvě hvězdy dát nemohu, na druhou stranu to nebylo úplně nejhorší béčko - že bych se přímo nudil, to říci nemohu. ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

No dobře, tak je to debilní a Jennifer Garner je hnusná, má trapnej obleček a umělou ofinu. Ne, je to kočka a hraje dobře, ani Euripidés by ji tak dobře nevymyslel. Škoda démonů se zelenými prdíky, škoda trapáckých záporňáků, kteří mají v rukávech pouze digitální "esa", ale samotné akční scény s JG se dají bez větších potíží shlédnout. A Stick je taky dobrej. ()

system 

všechny recenze uživatele

Stejne zbytecne a nesmyslne jako treti dil Blade, s tim rozdilem, ze na Snipse se dalo divat zatimco obsazeni Jeniffer Garner do role Elektry je ku*evsky spatnym krokem podobne jako v Daredevilovi. Nekde jsem cetl, ze se i nechvalne vyjadrovala ke kvalite snimku - to musel mit reziser radost:-) ()

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Zajímavá „manželská dovolená“

Zajímavá „manželská dovolená“

08.11.2005

Jennifer Garner si v poslední době dvakrát neporozuměla s komiksovou Elektrou (minimálně podle tržeb a reakcí kritiky) a tak se rozhodla pro trochu jiné žánrové odvětví. V erotickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama