Reklama

Reklama

Hvězdné hádky

(seriál)
  • USA Tripping the Rift
USA / Kanada, (2004–2007), 14 h 18 min (Minutáž: 22 min)

Série(3) / Epizody(39)

Ve vzdálené budoucnosti brázdí vesmír skupinka podivných stvoření. Kam se vrtnou, tam na ně čekají nástrahy. Stále pronásledováni nepřátelskými klauny bojují o holý život. To vše však s velkou mírou vtipu a nadsázky a občas ukápne i "kapka" krve. A co by to bylo za moderní seriál bez "trošky" sexuálních narážek a supersexy dívky Six? Odhalte tajemství stvoření vesmíru a možná i něčeho dalšího. (kwoky)

(více)

Recenze (7)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tripping the Rift je povedená animovaná komedie, parodická a černá abych byl přesný. Neubráním se zde srovnání, nejblíže má seriál k Futuramě, možná trochu South Parku. Odehrává se v neurčitém čase, kdekoliv ve vesmíru, plném různých ras, živočichů, robotů a sleduje osudy posádky jedné pašerácké lodi. Je plný parodického humoru a to směrem na filmy s podobnou tématikou (Star Trek, Star Wars) nebo i na aktuální dění. A to humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního. Zatím vše zní dost dobře, ale když se vrátím k tomu srovnání. Tak v přímém souboji s oběma jmenovanými seriály prohrává Tripping the Rift ve všech aspektech. Porce humoru je nevyvážená, ne vždy se trefí do vašeho vkusu. Animace je 3D a to bohužel docela špatná. Osobně preferuju klasickou 2D než nepovedenou 3D. V tomhle případě je účelem snad jen vyniknutí poprsí Six (sexuální android), což by se v klasické animaci asi moc nedařilo. Dokonce je i jen uvodní znělka slabší. Ale tím nechci říct, že by Tripping the Rift byl špatný seriál. Nabízí velkou dávku oddychové zábavy i plno popkulturních narážek, ale na 5* prostě nemá. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí kompletní první serie zvyšuju ze třech hvězd na čtyry a to zejména kvůli nerespektování snad žádných tabu. Zde si zkrátka nikdo nebere servítky, což je největší plus. Pokud se někdy dostanu i k dalším seriím, dodám i obšírnější komentář. 80 % Oblíbená část- hláška "That clown, is going down!" ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jsem strašně rád, že jsem na Tripping the Rift narazil. Komediální jízda, která má opravdu dostatek vtipu a proto není šance se u ní nudit. Po první sérii si zde odložím hodnocení a doufám, že se někdy dostanu k dalším. K datu 19.1.2012  je zde jen 104 hodnocení což je velká škoda.  (Listopad 2022) : Trvalo to sice dlouho, ale seriál po letech kompletně zhlédnutý a je stejná zábava jako při prvním koukání. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Mate radi brutalni humor?A co vnadne digitalni devy? Chcete vedet jestli Buh existuje? Pokud ano, to vsechno zde najdete. A navic jeste vrchovatou kopu humoru. ()

-Marc-

všechny recenze uživatele

V nekonečném vesmírem se ve vesmírné lodi plaví podivná posádka. Tvořená bizarníma stvořeními. Jenž nemá o trable nouzi, všude na ně čekají nástrahy. A jsou neustále pronásledovány nepřátelskými klauny. Prozkoumejte s nimi tajemství vesmíru a pokochejte se krásami neuvěřitelně sexy Šestky. Připravte se na animovaný scifi seriál plný vtipu a nadsázky, parodického humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního. ()

Reklama

Reklama