Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně blbá předělávka celkem zábavnýho francouzskýho originálu... Takže začneme tim lepšim. Oproti originálu je tady v hlavní roli pořádná kára (Ford Crown Victoria) a né nějakej žabožroutskej pekáč (Pažout 406). Sice každej trouba ví, že tenhle 2-tunovej sedan s tuhou zadní nápravou se na nějaký zběsilý honičky po městě absolutně nehodí a nepomůžou mu v tom ani falešný sání a negerský kola, ale to je mi celkem fuck. Prostě se radši podívám na Crown Victorii, než na 406ku, kterou beztak na ulici vidim na každym rohu. Druhym plusem je to, že se ve filmu vyskytujou docela pěkný buchty, ale útrpnej pohled na Queen Latifah v hlavní roli tohle pozitivum spolehlivě vyruší. A teď ty zápory: herci, scénář, režie, hudba a vlastně úplně všechno ostatní... ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Reklama

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Nehorázna vykrádačka, alebo špatný remake. Nazvite si to ako chcete, obidve pomenovania sú výstižné. Dokonca to nesiaha ani po päty nevydarenej francúzskej T4. Nevyslovyteľne mi vadila Queen a tá je rodina a o tragickom výbere policajta ani nehovorím. Jedine čo tu stojí za zmienku, sú krásne ženy a ich autá. Hanba sa aj pod takýto film podpísať, škoda, že to nebol úplný prepadák. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obsazení Queen Latifah do role nedostižné "parkourové" cyklistky, řidičky a autofanatičky muselo někomu připadat jako strašná prdel, nebo se jednoduše zbláznil. No nic, ve skutečnosti úplně nesympatická ani tragická nebyla. To hůře dopadla spousta ukecaných "haha" scének, kde se Jimmy Fallon choval jako totální imbecil a chudák divák se tomu měl smát. Postupně naštěstí tyto situace spíše ubývaly, nicméně nálepka naprosto zbytečného remaku zůstala. ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Typický američani, vezmou britský (v tomhle případě francouzský) humor a předělají ho podle svého. Takže totální katastrofa, s jedinou vtipnou hláškou, kterou níže popsal Malarkey. Ta hvězdička je za Queen Latifah, která je skvělá herečka a zároveň jediná věc, která zabraňuje, aby tento film skončil na hřbitově zapomnění a pod kolonkou odpad! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama