Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,611,066Tržby Celosvetovo $68,895,435 ║ Až na pár utrhnutých vtipkov, je to zbytočný zlepenec toho najprevarenejšieho, čo sa v tomto žánry pravidelne ponúka a na omnoho vyššej úrovni. Režisér Tim Story nie je ani len slušný rutinér na to aby ponúkol niečo málo aspoň konzumného, prevažne ide o tupú nehoráznu žváchanicu bez kúska myšlienky. /25%/ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

Reklama

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Nehorázna vykrádačka, alebo špatný remake. Nazvite si to ako chcete, obidve pomenovania sú výstižné. Dokonca to nesiaha ani po päty nevydarenej francúzskej T4. Nevyslovyteľne mi vadila Queen a tá je rodina a o tragickom výbere policajta ani nehovorím. Jedine čo tu stojí za zmienku, sú krásne ženy a ich autá. Hanba sa aj pod takýto film podpísať, škoda, že to nebol úplný prepadák. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Taxík sem, taxík tam, co já s nimi udělám. Ne a teď vážně. Ale lze vůbec tenhle film brát vážně? Na to stačí jednoduchá odpověď, nebo spíš otázka na kterou netřeba odpovědi: Dají se Američani brát vážně? V jistých ohledech určitě ne. Proč taky, když dělají takovýhle filmy. A není to problém jenom francouzského Taxika z Marseille, co si budeme povídat. Tim Story natočil naprosto debilní kopii, která si už ze začáteční scény kopíruje snad i dialogy, což mi přišlo dost ubohý. Efekty na autě jsou na počítači, samotná jízda po městě nezáživná a nejvíc mě pobuřuje fakt, že si Amíci myslí až moc věcí najednou! Pochopte už sakra, že evropský auta jsou nejlepší na světě. Lepší jak asijský, lepší jak Vaše, lepší než jakýkoliv jiný...Ty parádní Bavoráky na toho trapnýho Forda prostě nemají, to se na mě nezlobte...Sakra já se rozčílil, ale na oplátku to šlo hezky ze mě ven:) No a teď z té faktický stránky. Kouknul jsem se na to čistě ze zajímavosti. Na konci jsem byl akorát tak nasranej jako dlouho ne. Kde je ta parádní muzika z Pulp Fiction, kde je ten nadupanej Peugeot 407...asi už v prdeli, zasypali ho levný americký vehikly. --- Líbí se mi, když je na tobě jedna věc - A to je? - Já! ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama