Reklama

Reklama

Plastická chirurgie s. r. o.

(seriál)
  • USA Nip/Tuck
USA, (2003–2010), 75 h 29 min (Minutáž: 40–67 min)

Tvůrci:

Ryan Murphy

Hrají:

Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Joely Richardson, Roma Maffia, Linda Klein, Kelly Carlson, Kelsey Batelaan, Jessalyn Gilsig, Bruno Campos (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Christian a Sean jsou plastičtí chirurgové středního věku. Jejich klinika vzkvétá. Sean, který má rodinu, začíná být unavený životem, zatímco Christian si ho užívá, jak jen to jde. Jednou k nim přijde Argentinec, který chce plastiku celého obličeje. Ukáže se, že to je nebezpečný pedofil. Během operace ho zabije jeho vlastní bratr, protože se bojí, že jednou ublíží jeho dceři, která se má za pár měsíců narodit. Sean a Christian se musí zbavit mrtvoly...a to je jen začátek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (205)

Rssa 

všechny recenze uživatele

Perfektní, jeden z mála seriálů, ve kterém se pořád něco doopravdy děje a zvraty jsou extravagantní a precizně scénaristicky provedené. 90% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem otálel, ale zvědavost a nuda nakonec zvítězila. A výsledek??? Skvělý, zvrhlý seriál s pořádnou porcí cinického a černého humoru. Seriál opravdu jen pro milovníky tohoto humoru. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Plastická chirurgie nenabízí nic extra. Postupem času je to jen o tom ukázat větší a větší detail rozřezaného těla či něčeho podobného. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi několik komentářů, který nazývají seriál kontroverzním, nemorálním, odporným, úchylným a nevím co ještě. Všichni se musíme uvědomit, že je to v první řadě seriál. Jistě že kontroverze určitě vydělává, ale některé příspěvky jsou opravdu směšné. Julian McMahon v roli Christiana Troye je pro mě jedna z nejlepších roli, co byla kdy natočena, beru to hlavně jako komedii. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zábavný a chvílemi i ne uplně hloupý seriál z prostředí plastické chirurgie. Později jen trapný pokus o upoutání diváka stupidním dějem. A jakmile se začne rozvíjet intimní vztah mezi matkou a synem (nebo co to mělo být), který vede až k sexuálním hrátkám, jsem tento seriál zavrhl a prohlásil: "Už nikdy více!!!". A tak jsem i učinil. Moje znechucení seriálem je snad i proto, že nejsem sexista, a neustále narážky na "ženskou nedokonalost" mě neberou. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Pro mě bezpochyby "jeden z nejlepších" současných seriálů, které lze v bedně vidět. Snad žádný jiný seriál nemá tak ohromný žánrový rozsah jako právě "Nip&Tuck" a žádný jiný seriál není s každým dílem tak strašně jiný, přesto si držíce stále svůj osobitý rukopis a základní dějovou linii. Dost odvážný mix kriminálky, dramatu, erotiky, humoru (převážně hodně černého), místy až se špetkou hororového nádechu. Přesto to jako celek kupodivu drží pohromadě, na čemž mají bezpochyby velkou zásluhu oba hlavní představitelé a fakt že i sebeabsurdnější díly (situace) jsou zároveň podřízeny (víceméně) fyzikálním zákonům každodenní reality. Nebýt naprosto idiotského závěru 3. série, který mě hodně nasral (tentokrát již tvůrci fakt notně přestřelili... nebudu spoilerovat), dal bych s čistým svědomím plný počet... Takhle je to "jen" 4. Kéž by i naše seroše vypadaly alespoň z poloviny takhle... ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Surový, něžný, morbidní i vtipný.. Černý humor kam se podíváš. Dvě hlavní postavy, Sean a Christian, jsou prakticky jako noc a den, ani víc rozdílní být už snad nemohou.. A přesto se v každém z nich objeví kus toho druhého.. Nádherně se doplňují, není nic, co bych první sérii mohla vytknout.. Příběh z lékařského prostředí tak, jak ho neznáme :)) ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Tento serial sa mi fakt pacil.Pacil.....pretoze bol originalny, spravne steklivy a aj trosku blaznivy. To bolo v prvych seriach...Ta posledna, co u nas momentalne ide, mi pride mierne chytena za vlasy a dost prehnana v zmysle - na kom teraz spravime najsibnutejsiu operaciu roka, koho najblizsie zavrazdime alebo nechame umriet rukou seba sameho. Kopec trapnej dramy bez zmyslu...Skoda. ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Prvá séria nakoniec za štyri, prvá polovica bola dobrá, ale trochu priemerná druhá polovica to však vytiahla do silného nadpriemeru. Niektoré veci boli skutočne šokujúce. Ešte mu čosi chýba aby som sa do toho viac ponoril, no vraj druhá a tretia séria su lepšie... tak som zvedavý či pôjdem na päť. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál. Obsahuje totiž prvky, které se pospolu v seriálech moc nevyskytují. Hůmor a sex no a samozřejmě krev (myšleno záběry z operací). ()

pan.Bebi 

všechny recenze uživatele

Plastický chirurg bez penisu, kokain pašovaný v silikonových inplantátech, v děloze nalezené dítě po 15-ti letech, nevědomý sexuální vztah s transexuálem....., výbornééé:) ()

Sista 

všechny recenze uživatele

Chvilkama je to výborná zábava a některé díly mají celkem originální zápletku, ale častěji tam cítím křečovitou snahu vyprodukovat něco mimořádného, z čeho se diváci posadí na zadek. Za sebe můžu říct, že sedim ani ne na jedný půlce:) Všimla jsem si názoru, že tenhle seriál je totální devalvací žen. Takový stanovisko je přesně to, co by chtěli tvůrci slyšet. Něco co provokuje si vždycky najde širokou diváckou základnu....Podle mě seriál devalvuje nejen ženy, ale i muže, sex, vztahy, zvířata, věci...s jediným prokouknutelným cílem. Kdo se chytil na lep je znechucen, kdo ne je znechucen stejně:) ()

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama