Reklama

Reklama

Hrozba z nebe

(TV film)
  • Kanada Lightning: Bolts of Destruction (více)

Obsahy(1)

Obyvatelé městečka Bell Point v Oregonu jsou vyděšeni nedávnou vlnou děsi-vých bouří plných blesků, jejichž následkem bylo založeno nemálo požárů, výpadků proudu a přerušení veškerých komunikací. Výzkumníci i vysocí úředníci jsou vzniklou situací zmateni. Všichni jen vědí, že se musí něco stát než panika ve městě překročí míru únosnosti. Valerie Landisová, pracovnice universitního výzkumu, specialistka na lokální bouře, během svého výzkumu zjistila, že počasí může je ovlivněno slunečnými skvrnami. Zjistí, že tyto světelné útoky se vznikajícími podmínkami jednou sloučí v jednu velkou ničící katastrofu... (Intersonic)

(více)

Recenze (6)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Skvrny na Slunci zapříčinily hrozivé bouře se silnými blesky. A nejsou to blesky obyčejné, jsou to blesky s kladným nábojem, o kterých se doktorce Landisové dříve zdálo pouze ve vlhkých snech. Stupeň nebezpečí je nechutně vysoký, svět ohrožuje vznik velké globální bouře, která způsobí v horních vrstvách atmosféry tryskové proudění, což, jak jistě chápete, povede k nové době ledové! Naštěstí má Landisová nejen šikovného manžela, ale i geniálního syna, který vlastně jejím synem není, ale konečně se dozvěděl pravdu. Landisová zjistila, že bouři vyruší jedině silný EMP, se kterým si zase báječně rozumí její syn - nesyn. Honička kvůli záchraně světa začíná!... ------- Film splňuje všechna náročná kritéria zábavnosti pro špatné filmy a zaslouží si plný počet bodů - 100 %! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Joannu Paculu mám raději v eroticky laděných thrillerech, než abych na ní čuměl jako na vědkyni, která se svou rodinkou zachraňuje Zemi. Nápad je to sice zajímavý, ale podaný docela nudnou formou. Až na pár zajímavých scén jsem se totiž nudil jako prase. Herecké výkony nezajímavé, pořádné napětí aby tu člověk pohledal…30% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zemi ohrožují blesky, které můžou způsobit dobu ledovou. A jak jinak, vážnou situaci se snaží zachránit několik málo nadšených vědátorů, kteří jsou po celou dobu velice klidní, neustále něco tvoří na počítačích a ještě stihnou nepřerušeně mezi sebou komunikovat. A aby bylo nějaké dramatičnost, vláda jim nevěří ani slovo a bez rozmyslu na ně pošle stíhačky, aby je zlikvidovala.. No, lépe by to nevymyslelo ani desetileté dítě. Televizní film postrádající veškeré ambice katastrofických snímků a svým nepřesvědčivým ztvárněním nemůže nadchnou žádného fandu takového žánru. Je to jedno velké klišé, které nestojí ani za zmínku. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Zase přírodní katastrofa, která zničí celou zemi. Tentokráte se inteligentně připravují na spojení blesky, aby jednou super bouří pak zničily celou Zemi. No a potom ta změna polarity zemského povrchu, jako jediný způsob záchrany. To je síla. Konec konců jako nápad je to originální, ale celkově z toho vzešel paskvil. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama