Reklama

Reklama

Pohřešovaní

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Kanada, (2003–2006), 39 h 45 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Meg Cabot (kniha)

Hrají:

Caterina Scorsone, Vivica A. Fox, Mark Consuelos, Louis Ferreira, Gloria Reuben, Dean McDermott, Justina Machado, Sean Baek, Ksenia Solo, Ricardo Betancourt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Dívka Jess mívá jasnovidecké sny, v nichž spatřuje neznámé lidi v nesnázích. Začne proto pomáhat agentce FBI Nicole Scott při hledání pohřešovaných osob a přes počáteční nedůvěru se jim podaří vytvořit skvělý tým... (Nova Cinema)

Recenze (33)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tuctový velice jednoduchý seriál s vysoce předvídatelným dějem. Mladičká agentka má vize a tak FBI toho využívá a pomocí jí hledá pohřešované lidi. A tak je to díl od dílu. Dramatická atmosféra tu zcela chybí, zato tu převládá žvatlání hlavních postav o ničem. Herectví je nezajímavé a neuvěřitelné. Až moc odpočinkový seriál, který má tu moc až uspávat. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Jo, tak to se jim to pátrá, když jedna z agentek má nadpřirozené schopnosti. Přežít zásah bleskem se podaří jen u 20% postižených, ale že by jako bonus dostali něco takového? Děsí mě představa, že podobnou diagnozu by měl i starý penziovaný detektiv Mrázek ze "čtyřky". Co by tomu řekli pánové Bouše a Brůžek? ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Nezvestní ma bavili o dosť viac ako tématicky podobné Stratené Duše, aj napriek tomu že tento seriál má menej % a je určite aj o dosť menej známy. Jednak mi je Catherine Scorsone oveľa sympatickejšia ako Jennifer Love Hewitt, ktorú príliš nemusím a aj ústredný námet dievčiny s vidinami ľudí, ktorí sa pohrešujú je tu podľa mňa obstojne spracovaný. Nejde o niič na pravidelné sledovanie, ale na zabitie dlhej chvíľky v časoch keď sme boli odkázaní len na to, čo chodilo v televízii to bolo fajn. 55% a neurážajúci priemer. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Pilotná epizóda nás zoznamuje s mladou kočkou, ktorá nie je ničím výnimočná (okrem toho, že je sexi) až do chvíle keď prežije úder bleskom. Odrazu začne mať v snoch vízie o ľuďoch, ktorých fotografie sa v USA a Kanade objavujú na krabiciach s mliekom: nezvestné osoby. Funguje to nasledovne: dievča sa dotkne nejakej veci nezvestného, ľahne si spať a v sne sa jej zjavujú (v chaotickej zmäti) indície ako dotyčného nájsť. Skrátim to: kočku regrutuje miestna pobočka FBI a séria sa rozbehne. Táto zmeska Mŕtvej zóny, Aktov X a Bez stopy je len slabým odvarom už použitých ingrediencií. Nemá to napätie, spád ani patričnú vizuálnu razanciu. Nakoniec je Vám úplne jedno či sa tí nezvestní nešťastníci nájdu alebo nie. Technická poznámka: na TV PRIMA má séria originálny názov MISSING. (18.10.2004) --- Po zhliadnutí všetkých troch sérií zvyšujem na 3*. Po nástupe VIVICAi a najmä J. LOUISa sa totiž neuveriteľne zvýšil počet nesmrteľných hlášok ("Jess: Pane, včera jsem opět měla vize. - Pollock: To budou asi potíže se zažíváním agentko. Příště nejezte tolik brambor." :-)) (24.3.2009) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tým FBI, který řeší případy díky vidinám jedné z agentek, se skousnout dá, ale ‚look‘ německé kriminálky na dlouhé dopoledne a přemíra ženské emancipovanosti ve spojení s hodně diletantskou filmařinou už vážně ne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Seriál vychází ze série knih „1-800-Where-R-You“ od americké spisovatelky Meg Cabot. (Mara12)
  • Hlavní představitelka Gloria Reubenová, hraje v seriálu lékařku, kterou nakazí manžel virem H.I.V. Ve svém volném čase se hrečka věnuje charitě a shání peníze právě pro postižené nemocí AIDS. (cariada)

Reklama

Reklama