Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho Andělé vám nabízí skvělou a duchaplnou zábavu plnou kouzel a zázraků! Christopher Lloyd (Addamsova rodina, Návrat do budoucnosti) si tentokrát zahrál láskyplného anděla Ala, který slétne dolů a vejde do života dvou bratrů (Matthew Lawrence - Táta v sukni a David Gallagher - Fenomén), aby pomohl neúspěšnému fotbalovému týmu, který už ztratil veškerou naději na úspěch! Jesse Harper (Lawrence) je jediným talentovaným hráčem ve školním fotbalovém týmu. Ale po náhlé smrti svého otce ztratí chuť dál hrát. Věci však dostanou rychlý obrat, když jednou v noci Jesseho mladší bratr (Gallagher) vyšle k nebi malou modlitbu a brzy poté, Al a jeho parta andělů přiletí pomoci vyřešit tenhle zapeklitý problém. Neměli byste zmeškat báječný andělský příběh, protože jinak přijdete o skvělou zábavu! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (32)

golfista 

všechny recenze uživatele

Klasický "sladký" výplod z dílny studia Disney.... Ale já pro ně mám ale slabost a myslím, že se dají tyhle "Disneyovky" takhle v sobotu dopoledne, když venku prší, v pohodě strávit :) .... v malých rolích hráčů baseballu jsou k vidění začínající Adrien Brody a Matthew McConaughey. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Oddechovka pro malé děti, které věří na anděli. CElý film je zvláštně podobný filmům na motivy hokejového týmu NHL Anaheim Mighty Ducks. Stejná naivita, kam se s tím všíchni snaží dojít? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Hodně, ale opravdu hodně povedený film pro celou rodinu o baseballu, který pochází z dílny studia Disney a který mě dokázal maximálně nadchnout a zaujmout. Samotný nápad je hodně zajímavý, ale proč nepřistoupit na nápad tvůrců a neuvěřit, že andělé skutečně mohou existovat a že jsou mezi námi, stačí jen věřit. A pokud je to navíc z prostředí baseballu, neboli z prostředí mého vůbec nejoblíbenějšího sportu, tak nemám důvod být jakkoliv zklamaný a ubírat hodnocení či snižovat kvality filmu. Baseball a víra, to je oč tu běží, a celé je to smícháno v úžasný koktejl, který je velice dobře stravitelný a který mi nedal nejmenší záminku se kdykoliv během celého filmu nudit. Ale kromě děje mě zaujal ještě fakt, kolik známějších herců se tu objevilo v menších rolích. Matthew McConaughey a Adrien Brody v rolích baseballových hráčů, Dermot Mulroney v menší roli otce hlavního hrdiny, to jsem opravdu nečekal a když jsem tato jména četl během úvodních titulků, tak jsem byl docela překvapený. Ale samozřejmě nejvíce mě překvapil fakt, že v hlavní roli Rogera se zde objevil teprve třináctiletý Joseph Gordon-Levitt, kterému už od začátku letošního roku přicházím na chuť (a přitom jsem ho ještě před půl rokem neznal, a teď už jsem s ním viděl tři filmy plus jsem ho viděl v epizodní roli seriálu Zlatá sedmdesátá) a který je v každé roli, v níž jsem ho viděl, naprosto úžasný a perfektní. A je potěšující zjistit, že už v dětském věku dokázal hrát naprosto perfektně, každopádně že tento herec hraje v tomto filmu jsem vůbec nevěděl a bylo to hodně příjemné překvapení. Takže když to shrnu, baseball, příjemný rodinný film od začátku do konce, Joseph Gordon-Levitt v hlavní roli, a hodně příjemná scéna při které mě mrazilo v zádech, kdy celý stadion předvádí rukama letící anděly, a navíc úžasný konec, co více si přát. Já jsem nadšený, lepší to být nemohlo, a z toho důvodu neváhám udělit maximální hodnocení v podobě zcela zasloužených a absolutně vydřených pěti hvězd. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Další z těch rodinnejch filmečků s happy endem na konci. Tenhle má ale narozdíl od těch ostatních Dannyho Glovera a Christopera Lloyda, takže se na to koukat dá. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sportovních filmů není nikdy dost a zde se dostálo baseballovým kláním. Se zaměřením na menší publikum neudělali autoři chybu a dokonce i v mých 28 letech mě dokázali rozesmát. A ikdyž je to všechno andělské "popohánění" hodně naivní, nekazilo to jak hru samotnou, tak i "hru na city". Já se tedy bavil! 80% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdybych spal, jak bych s tebou mohl mluvit ??" - "No, mohl bys třeba mluvit ze spaní !!" ;) Haley Joel Osment vídal s Brucem Willisem mrtvé lidi, to teprve třináctiletý sirotek Joseph Gordon-Levitt jako Roger Bomman po boku Dannyho Glovera coby trenéra George Knoxe mluví s anděly !! ;) Tuto ve své dětské naivitě typickou i zoufale šablonovitou záležitost studia Disney ozvláštňuje jak na rodinný film o baseballu velmi originální zápletka, tak zejména obsazení, protože mimo již jmenovaných se tu objevují mimo jiné Dermot Mulroney v roli Rogerova otce, Adrien Brody, Matthewa McConaughey či Neal McDonough v roličkách hráčů.. Velmi příjemný a nenáročný film navíc disponuje přímočarým a efektním soundtrackem z dílny držitele Emmy za znělku Letních olympijských her 1996 Randyho Edelmana, což je opravdu cítit, zejména při finálové hře, kdy celý stadion začne vstoje "mávat křídly", se dostaví mrazení v zádech, což v konečném součtu z Dearových Andělů činí jeden z mých nejoblíbenějších filmů v rámci daného žánru "sportovních kousků".. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to naprostá blbost, která má přinutit děti, aby věřili v andělé a že zázraky se můžou dít pouze když si budete věřit - což v sobě skýtá nějaké to ponaučení, ale na deštivé odpoledne se ten film docela hodí, když není co dělat. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Baseballová akcia nie je príliš zaujímavá, pretože s výsledkami manipulujú anjeli (na čele s Christopherom Lloydom). Až tak ma to nezaujalo. 3/10 ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Vážně to měl Danny Glover zapotřebí? Asi jsem na to málo Američan, ale tahle překýčovitá kokotina na mě teda nezapůsobila. Snad v každé scéně je minimálně jeden klerofašistickej plk a moralizujícné moudro, co mě ale sere nejvíc je ta chtěná trapnost. Ten film chce být trapný a veškerý l'humour je postavený na groteskních scénkách, které pobaví buď diagnostikované debily nebo těhotný mámy. No, prostě fraška nad frašku nehledě na sportovní nonsens, protože tým na začátku všechno prohrává a jsou poslední, najednou párkrát vyhrajou a jsou v boji o ''titul'' (nevim, co to je titul, v MLB se hraje o Světovou Sérii) a poslední rozhodující zápas vyhodí kouče. Wtf? Takže konečné resumé zní takto - Všem wack Andělům spálit křídla a hodit je na gril. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Až moc naivní na to aby se mi to líbilo. Ale pro děcka to může bejt hezkej film. Bohužel z tohohle už jsem vyrost. Ale koukat se na to dalo. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Disneyovská opera na téma on je chlapec bez rodičů, dejme mu nějakou schopnost, aby nebyl zas takovej chudák a mohl pomoct bezmocně poslednímu týmu baseballové ligy k lepším zítřkům.........Naprosto geniální obsazení, tedy v té době kdo by znal Brodyho, McConagheyiho, Tonyho Longa, Gordon-Lewitta a nebo věřil v jejich budoucí úspěch.......navíc Lloyd jako anděl......dost odvážné.....navíc tenhle film má v sobě skrytá poselství a ač se zdají sebevíc jasná a průhledně zavánějící kalkulem...mě to po ránu, kdy jsem tenhle film shlédl docela potěšilo.......... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na motivy stejnomenného filmu z roku 1951 vznikla tato rodinně neškodná podivaná s dobrým koncem a úspornou kadencí patetických proslovů (opravdu jen jeden na tiskové konferenci - z logiky věci ale úplně zbytečný). V týmu baseballových lůzrů vedených Danny Gloverem se objeví i později hvězdná jména (McConaughey, Brody) a anděla, co to všechno dostal na povel, si střihl Christopher Lloyd. Hlavní dětský part obstojně sehrál Joseph Gordon - Levitt, kterému se v současné době docela daří, takže by se dalo říct, že ten mnohdy problematický přechod od dětských rolí k dospělým zvládl s dostatečným přehledem. Hudba: Randy Edelman. 60% ()

Sir-Filip odpad!

všechny recenze uživatele

"Angels in the Outfield" mi odpověděli na otázku, zda existuje vůbec ještě něco horšího než seriózní sportovní film. Existuje, je to sportovní scifi film. Děj ubohý a humor mu svou kvalitou zdárně sekunduje. Tohle mě prostě nebaví a absolutně mě nemůže oslovit, na druhou stranu věřím tomu, že existují lidé, kterým se to může líbit. Pro mě je ovšem tento snímek zcela ukázkovým prototypem "odpadu"! "ENJOY IT!!!" ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc přeslazené s děsně vlezlým a nepříjemným Ch. Lloydem. Film na nedělní dopoledne pro malé fakany a staré babičky. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tyhle rodinné filmy, ve kterých je navíc zapleteno náboženství a víra v nadpřirozeno nemusím a ani baseball a Lloyd s Gloverem, jehož cholerické chování je asi to jediné pozitivum filmu, tohle prostě nezachrání. P.S. Na tomto filmu je krásně vidět vývoj hereckých kariér. Zatímco v roce 1994 plakáty táhly na Glovera a Lloyda, dneska by táhli na McConaugheyho a Brodyho a první dva jmenovaní by byli rádi za nějaký ten štěk. ()

Reklama

Reklama