Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone But You (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (90)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Romcoms are back! Vemte 2 velmi sympatické a mladé vycházející hvězdy Hollywoodu, kde bude výborná chemie, nacpěte to humorem, ať to není jen citová romantická vydíračka a tenhle recept se nemůže zkrátka posrat a dle sympatických tržeb to vyšlo.Nevadí, že dějově nejde o nic zázračného, ale má to velmi feel good atmosféru, Sydney Sweeney žeru ( ten její dekolt oh my gád) a Powell je tu taky za sympaťáka, humor funguje, v závěru na mě fungovaly i emoce a rozhodně jde o film, který si rád s ženskýma budu pouštět. Tohle je příjemná věc. 8/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak strašně milé a úžasné, že si vlastně nepamatuju, kdy jsem viděl zábavnější a roztomilejší romanťárnu/komedii. Sweeney je zas a znova skvělá a kolem ní i snad úplně všechny vedlejší postavy, kdy každá dostala dostatek prostoru a každá plnila svou roli ve filmu přesně tak, jak má (máme tady hlavní dvojku, vtipnou rodinu snažící se je dát dokupy, ústředního pitomce, nejlepšího kamaráda, co se chová jak nonstop high... no prostě taková ta klasická parta, kterou divák v tomhle typu komedií očekává a chce). Nápad je zábavný, postavy oslnivé a takhle vybalancovaný poměr slaďáren a humoru je přesně ten ideální recept na perfektně odlehčenou srandu, která bude bavit snad každého. Dokonalá věc, která mi zvedla náladu i rozesmála a musím říct, že na tohle se podívám po čase klidně rád znova. Chemie mezi hlavní dvojkou je zde precizní a ostatní žánrovky by se z tohohle měly učit, protože tohle táhne film přesně k plné pětihvězde jak vyšité. Radost sama. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nič nové, romantika postavená na začiatku na klamstve, potom akosi sa do seba zahľadia, medzitým sa vtipne podpichujú, príde aj nejaké úskalie, ale nakoniec všetko skvelé dopadne. Úplne klišoidný scenár prepísaný už toľkokrát, že by to urobili dieru aj tabuľky z bukového dreva. Samozrejme s dodatkom modernej doby, ktorý musí byť - lesbický pár rasovo zmiešaný a zosvadbovaný. No a ešte iné prvky, ktoré by sme v starých komédiách nikdy nevideli, bezdlvodná nahota, pri ktorej napríklad Powell spieva holý s vajcami v hrsti a Sweeney mu kuká do ritnej diery, zrejme hľadajúc pozostatky večere. Kde sa berie nejaký Chaplin, Werich, Burian či Funes, to boli tak slabí komici, že nedokázali ani pred kamerou zovrieť svoj penis! ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Jasně, že takových už bylo hodně a kdyby to dopadlo jinak, než člověk od začátku doufá dostavil by se šok. Takto se dostavila vtipná pohodová komedie, která tak nějak celkově fungovala. 4x tolikrát jsem se smál, že to slyšeli asi i sousedi. A po dlouhé době vidět Bryana Browna, který nepotřebuje smrtící triky, aby předvedl že má stále charisma, byla třešnička na dortu. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sympatická kampaň stojící na charismatu a vzájemné chemii mezi Sydney Sweeney a Glenem Powellem mě trochu namlsala, a tak jsem naivně čekal, že i výsledný film bude o něco originálnější a odbržděnější. Ale až na několik hraničních frků není. V jádru jde o zcela předvídatelnou, rutinně napsanou i realizovanou romantickou komedii, jejíž hlavní výhodou je její průměrnost. Díky tomu uspokojí jak publikum středního věku, možná trochu otrávené, že poctivých romcomů teď v kinech moc nebývá, tak i mladší generaci. Tu totiž může zaujmout přece jen aktivnější a psychologicky komplexnější hrdinka, než jaké jsme před dvěma či třemi dekádami v romantikách vídali. Potěšit může i feel good atmosféra plynoucí hlavně z toho, že tu vlastně nikdo není vyloženě zlý a hnusný na své okolí. V duchu (dokonce explicitně citované) Shakespearovy hry Mnoho povyku pro nic totiž problémy dnes už trochu přežitě stojí na záměnách a nedorozuměních a hlavně na tom, že ústřední pár si hodinu stopáže odmítá vyjasnit něco, co se mělo říct v prvních pěti minutách. O průšvih tedy nejde, ale o dílo, které by posouvalo žánr romantické komedie někam dál, rozhodně také ne. Z pásma neurážejícího průměru to nevytrhne ani surfařský Erling Haaland, resuscitace zapadlého hitu Natashy Bedingfield a dokonce ani zcela nevyprovokovaný rimming. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Sydney v Austrálii. (SONY_)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama