Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašidelný Hallův dům opět ožívá a jeho paní domácí - ďábelská Angela, dostává zase hlad. Tentokrát však zatoužila po „vlastní krvi" - své sestře Melise, která studuje na nedaleké církevní škole. Helloweenská párty se blíží - ovšem co to asi může být za mejdan na církevní půdě? Proto se skupinka studentů (mezi nimiž je i Melisa) rozhodne uspořádat si svou vlastní párty - shodou okolností se naneštěstí dostanou na ne zrovna to nejšťastnější místo. (Haymar)

(více)

Recenze (37)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malokedy sa stane, ze hororova dvojka je lepsia /regulerne az 95 % hororovych dvojek su podradne filmy/, no ale tuna motyka vystrelila a dvojka je snad este lepsia nez jednicka. Strasidelny dom je v plnej nadhere, halloweensky vecierok je tiez strasidelny, a reziser Brian Trenchard Smith /Letni kino som videl, zvysok este nie/ sa zaciatkom vyznal do tocenia hororov, odpady podla mna zacal tocit az neskor. Takze velmi dobra B-kova ducharina : 69 % ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem zatím neviděl, takže možná proto hodnotím tak kladně. Film je typické béčko. Docela mě ale překvapilo že to režíruje Smith který je fakt dřevo. Nicméně film si udržuje tu krásnou béčkovou atmosféru a objeví se tu snad vše co má rád každý fanoušek béčkového hororu krev, nahota, sliz a nakonec krásná potvůrka která je opravdu vydařená. Nicméně se tu samozřejmě najde plno blbostí či nehereckých výkonů. Ale je to zatraceně zábavné béčko. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Dvojka o niečo lepšia ako jednotka, podľa mňa. Hlavne preto, že tu bolo zopár podarených komediálnych scén (a to komédie v hororoch nemám veľmi v láske). Trochu ma vystrašilo, keď sa zdalo, že dej nebude pokračovať v dome, ale našťastie som si mohol vydýchnuť. Ináč je to celé podobné jednotke, zo začiatku nuda, potom dosť akcie, parádna Béčková atmosféra ako má byť... 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Dáte si dort? Ano?" ,,Ne, dort vynecháme." ,,Nedělejte drahoty, je to ďábelské jídlo!" ,,Uáááá!" ,,Svist." ,,Šplouch." Krev stéká po zdi, bouře, blesky a ve vzduchu je cítit peklo. První díl mě nenadchl, a tak jsem zbytečně druhý oddaloval. Zábavné, krvavé (hlavně účinky svěcené vody a slunce nemají chybu), nahatky (a co když se dívčí prsa promění v mužské pěsti!), gotický dům a Angela mnoha podob - inspiraci vzali tvůrci i v klasickém Souboji titánů. Co dokáže démonická rtěnka, se přesvědčí nejedna lepá děva. Snad jen...Morbid Angel jsou fajn, ale já bych vybral něco z ranku gothick rock/dark wave. Jinak pro mne příjemná oddechovka plná báječných horrorových klišé. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kým jednička bola jedno neoriginálne klišé s vynikajúcimi maskami, dvojka je...opäť jedno neoriginálne klišé s vynikajúcimi maskami. Zopár dobrých nápadov a postáv ( matka predstavená v záverečnom klimaxe rulez ) situáciu o mnoho nevylepšuje a tak sa treba spokojiť s tradičným 90tkovým hororom, ktorému kraľujú už spomínané make-up a gore efekty a sexy baby. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, ktorú číta v posteli Otec Bob (Rod McCary), je slávny román od J.D. Salingera "Kto chytá v žite". (beso74)

Reklama

Reklama