Reklama

Reklama

Recenze (5)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tři znuděné holčičky tráví večer pěkně amorální zábavou. Vytáčejí náhodná telefonní čísla a nasazují lidem brouka do hlavy větou "Viděla jsem, co jste udělal a vím kdo jste." Náhoda tomu chce, že se dovolají muži, který toho večera po hádce zavraždil svou manželku. Vrah uvěří, že je prozrazen a chystá se domnělých svědků zbavit... Nápad je skvělý a nosný, ale film bohužel nikdy nepřekročí práh tuctové kriminální historky a nestane se opravdu napínavým thrillerem. Začíná a chvíli i pokračuje skoro jako situační komedie a možná že kdyby u toho zůstal, byl by i lepší. Scénář byl evidentně šitý horkou jehlou a i když formálně nejde o žádnou tragédii, postavy mají příliš mělkou psychologii a motivace, než aby snesly srovnání s hrdiny hitchcockovských a jiných příbuzných filmů. Vrah (John Ireland) postrádá charisma a Joan Crawford, uvedená na prvním místě v titulcích, hraje menší, až postradatelnou roli sousedky, která se ho pokouší svést. Pochybuju, že si na ten film zítra ještě vzpomenu. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Williama Castla a na každý jeho snímek, který jsem doposud neviděl, se těším. A zatím mě snad nikdy nezklamal. Byl schopný natočit jednoduchý film tak, aby mě bavil, což je i případ filmu „I Saw What You Did“. Holky to zvládli skvěle zahrát a John Ireland se parádně zhostil role parchanta. Konec je trochu jednoduchý, ale zase jsem nečekal, že to bude extra drsné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nema to tematicky ani atmosferou na film Sorry, Wrong Number 1948. No stale sa oplatilo sledovat reakcie ludi, ked im tie holky zavolali a povedali : I saw what you did and who you are  : 67 % ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Děj samotný dokáže udržet diváka v očekávání, co přijde a nemůžu říct, že bych se nudil. Ale scénárista by si zasloužil facku za to, co herci občas vypustili z pusy. Zvlášť otravná je ta malá holka, která plní film naprosto nepotřebnými dialogy. Nejhorší je konec, kdy vrah zemře, holky se třepou hrůzou a brečí a o sekundu později se smějí a tančí si to na "cirkusovou" hudbu domů a nějaká mrtvola je vůbec nezajímá....Plus opět za Joan, která prostě umí. ()

Reklama

Reklama