Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Když se Takatošiho zeptáte, proč si vybral zrovna tuhle střední školu, odpoví vám velmi prostě: „Byla nejblíže mému domu.“ Ale to je asi jediný chlapec z této školy, který si ji vybral z tohoto důvodu. Škola se nedávno stala otevřenou pro obě pohlaví. Dříve ji navštěvovaly jen dívky, což znamená, že jich tu je stále hodně a snem každého chlapce si je udělat harém. Takatošiho to ale nezajímá, on chce mít všechno v klidu a pohodě. Jenomže to se mu nesplní, neboť hned první den ho zastaví prezidentka studentské rady a udělá z něj svého viceprezidenta. (Zíza)

(více)

Recenze (14)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Zíza si dala s úvodem do děje zjevně práci, přesně a pěkně popsala, jak seriál začíná. Není z toho ale úplně jasné, jak se seriál vybarví. Nejde o nějaký děj, seriál je sledem lehounce chronologicky pospojovaných skečů. Jedna dívka ve studentské radě je násilnická liliputka s napoleonským komplexem a dvě zbylé jsou chlípné, jak já po dvou lahcích vína. Ony ovšem zastřízliva. Ten trouba Takotoši z toho má šok, namísto aby si to užil. Pokud máte za sebou ničím nepřerušovanou katolickou výchovu, raději se Seitokai yakuindomo vyhněte. Považujete-li se za intelektuála, který se směje jen vybraným inteligentním vtipům, kašlete na to. Máte-li však v sobě alespoň trochu primitivní perverze a myslíte si, že nejlepší vtipy jsou ty o sexu, možná vás SY rozesměje. Alespoň někdy. Abyste měli představu, jak to vypadá, tak dám příklad. "Máš obráceně tričko, Takatoši." "Dík, já si toho ani nevšiml." "Jo, člověk není nikdy dost opatrný, mám s tím špatné zkušenosti. Jednou jsem si dala obráceně vložku." A jsou tu i vtipy o dost drsnější. Viděno 7 dílů. Nepovažuji za vyloženou ztrátu času, ale přeci jen ho věnuji něčemu jinému. Silné ***. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Anime postavené na sprostých (na japonské poměry) děvčátkách 15-16 let, které ovšem ke slovníku a vůbec představám o světě úchylek přišly buhvíkde, protože do dne začátku příběhu šlo o čistě dívčí školu. Takže vyloženě "reálné a ze života", hm, hm. No, po stropě jsem nelezl, protože nejsem zastydlý japonský pubescent. Jestli vy jo, klidně to můžete mít za víc *. Nedokoukáno, slabé a furt dokola bez posunu. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, jestli mam dát 3 nebo 4 hvězdy, nakonec dávám 4, protože, i když se některé vtipy opakovaly, občas se tam našel některý, u kterého jsem vybuchnul smíchy. Samozřejmě to musíte brát s nadhledem, jinak to ani nejde. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Seitokai yakuindomo je rozhodně dobré pozitivně ocenit kvůli tomu, jak otevřený je. Moc seriálů, které by takovýmhle způsobem mluvili o sexu, dělali si z něj fory a hlavně na něm vystavěly celý scénář není. Je to osvěžující a autorům za tohle patří dík. Bohužel to je tak zhruba vše. Vtipy poměrně brzo začnou být repetetivní a tudíž nevtipné a tudíž se ten osvěžující dojem jaksi ztratí. Spousta z nich je navíc špatně vypointovaná, vtip přijde ve špatný okamžik nebo vůbec. Tohle je u takovéhoto typu seriálu naprosté selhání. No a když už seriál ve kterém je scénář vystaven jen a pouze na vtipech nefunguje máte pání tvůrci problém. Nezachraňují to bohužel ani hlavní postavy, které jsou až trestuhodně špatně napsané. Nejde ani tak o to, že je to jedna hloupá šablona vedle druhé, ale spíš o fakt, že scénář není napsaný tak, aby si z těch klišé dělal srandu a určité procento vtipů z nich vytěžil. Celkově za lepší 2* s tím, že problém je tu hlavně v tom, že Seitokai yakuindomo poměrně rychle dojde dech a vzhledem k tomu, jak primitivním formátem je scénář napsaný se nedokáže z podprůměrné druhé půle vyhrabat. Jednoznačné zklamání. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Myslím, že snesu hodně a mám rád úchylné věci, ale série založená na tom, že školačky dělají oplzlé vtipy, bez nějakého náznaku děje, fakt není něco, co bych musel dokoukat až do konce. Pár dílů stačilo. ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Říkám o sobě, že mám rád inteligentní humor a skutečně ano, nesnesu rádoby srandisty například z pořadu "na stojáka." Ale Seitokai Yakuindomo je jiné. Seriál je o... ... ničem, prakticky jde jen o slet perverzních vtipů. Kdybych to měl přirovnat k nějakému jinému anime, nejblíže by byla asi Gintama s tím, že Gintama není orientovaná jen tímto směrem a je proto "mnohem lepší" než SY. Pokud jste četli obsah od Zízy, doporučuji ještě komentář Subjektiva, který píše přesně o tom, co mě zaráží nejen na SY, to antiperverzní chování mužských postav. Zlatý Gintoki a zlatý Araragi. :-) 3*, tak akorát. ---- Oprava, ZLATÝ Gintoki? Fuj, proč to píšu, když nepřemýšlím? Samozřejmě, že stříbrný Gintoki. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál plný skvelých hlášok a sexuálnych narážok, ktoré zo seba dievčatá chrlia so stoickým pokojom... Opening a ending je tiež výborný... Nič rovnaké nepoznám, humor vynikajúci - i keď miestami možno trochu tvrdý, jednoducho som si musel prečítať aj mangu "sestrička je v puberte" - bez váhania, odsudzujte ma koľkou chcete, u mňa plný počet... ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka plná nadrženejch a ujetejch holek, který to evidentně příliš přehnali se sledováním porna, mé úchylné já je spokojeno :) ()

Secretus 

všechny recenze uživatele

Jupí! Konečně nějaký pořádně úchylný seriál. Zapoměňte na nějaké skryté dvojsmysly, tady se vtipkuje "na plnou hubu" o pachu spermatu, postelích zakrvácených menstruační krví, ejakulaci na cíl, sexu na pianu, klystýrech, análním sexu, sexuálních pomůckách, polohách, vložkách, tamponech, kondomech, pornu, masochismu, sadismu, pedofilii, incestu, ... Všechny tyhle hlášky vypouštějí z úst (na pohled) zcela nevinné dívky s takovou kouzelnou lhostejno-samozřejmostí. Banda opilých chlapů v hospodě by se styděla a červenala až za ušima, tady je s nimi konfrontován hlavní hrdina a s naprosto ledovým klidem je zcela suše kontruje. Plus razítka! ... Ehm - prosím, neodsuzujte mě. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemný, nenáročný seriál ktorý pobaví. Postavy ale niesú nijak moc prepracované, vtipy sa po čase opakujú. Množstvo úchylností je nadmieru veľké čo je jediné veľké plus inak by to bol priemer. 4* EDIT: Po dopozeraní musím jednu * strhnúť, od polky to bolo fakt zúfalé, vtipy sa opakovali (a to boli dokopy asi štyri) ... 3* ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

No nebolo to také zlé, (úchylnosť mi nevadila) ale bolo to strašne rýchle na môj v kus (nestíhal som čítať vysvetlivky k vtipom a seriál je len o nich) a hlavne KDE JE DEJ? Ono zostrihové epizódky sú fajne ale miestami to do seba tak nezapadalo, že, že... no jednoducho nezapadalo. Ale i tak som sa zabavil, avšak seriál sa ničím viac nevyšvihol. Hudobná stránka tiež nenadchla. 7,5, že mám vyššie posunuté hodnotenia, ostatní ale dajú menej. ()

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Anime založené na základě původní mangy. Ta je složená z tříobrázkových krátkých stripů, což se projevuje i na anime, které je vlastně jen sledem těchto tříobrázkových příběhů. Příjemně mě překvapilo, že se takovýto formát vůbec podařilo přijatelně adaptovat do anime. Veškerá konverzace se sice vždy skončí u nějakých sexuálních vtipů, ale vizuální forma je naopak přísně puritánská. Opravdu tu na vás nevyskočí žádná prsatice ani kalhotky. Vzniká tak zajímavý rozpor, který podtrhuje poněkud svérázný humor. ()

Reklama

Reklama