Reklama

Reklama

Vetřelec vs. Predátor

  • USA AVP: Alien vs. Predator (více)
Trailer 3

Zazobaný průmyslník Charles Bishop Weyland podnítí vytvoření mezinárodního týmu archeologů, přírodovědců a bezpečnostních expertů pod vedením ekoložky a cestovatelky Alexy "Lexy" Woodsové, který má prozkoumat záhadné obrysy budovy schované hluboko pod ledovým příkrovem poblíž Antartidy. Tím začíná neuvěřitelné a zároveň strašlivé dobrodružství – nikdo z nich netuší, jaké překvapení, ukryté v hloubce 2000 stop pod zmrzlým povrchem, je čeká… Členové expedice najdou pyramidu se stopami aztécké, egyptské a kambodžské kultury. V jejím nitru objeví bludiště chodeb, jehož technologické vybavení ukazuje na práci neznámých mimozemských civilizací. Stěny místností neočekávaně mění tvar, vězní jednotlivé členy týmu a oddělují je od jejich kolegů. Při strastiplné cestě napříč pyramidou vyjde najevo strašlivá pravda: podzemní chrám obývají predátoři, kteří drží v zajetí živou vetřelčí královnu. Ta ve stoletých intervalech klade vajíčka, z nichž se líhnou vetřelci, jejichž vybíjením mladí predátorští válečníci absolvují zkoušku dospělosti. Expedice tak přichází přímo do války mezi vetřelci a predátory. Dostane šanci zůstat jen nezúčastněným pozorovatelem? Postavu miliardáře Charlese Bishopa Weylanda scenáristé napsali pro herce Lance Henriksena, který hrál ve filmech Vetřelci a Vetřelec 3. Filmem Vetřelec vs. Predátor si režisér Paul W. S. Anderson, jeden z největších fanoušků filmů o Vetřelcích a Predátorech, uskutečnil svůj sen. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

Uživatel martess smazal svůj příspěvek.

metal

metal (hodnocení, recenze)

Tak tohle je to nej sci-fi jaký jsem si kdy pustil.Nic se nemůže rovnat AVP.

na příspěvěk reagoval martess

Uživatel Claude Speed smazal svůj příspěvek.

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Nechce sa mi tu vyjadrovať o torretntoch ale ja osobne sťahujem väčšinou práve cez torrent, rýchlo a bez problémov a žiadne problémy s vírmi nemám. Druhý pokus:

Film:

http://uloz.to/xKikYV1/vetrelec-vs-predator-alien-vs-predator-2004-extended-version-720p-brrip-xvid-ac3-dd5-1-cz-avi

Titulky:

http://www.uloz.to/xyBu2pz/vetrelec-vs-predator-alien-vs-predator-2004-extended-version-720p-brrip-xvid-ac3-dd5-1-cz-srt

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

movieband

Ne, když jsem kliknul na tu DOWNLOAD, tak se to objevilo, zda chci nebo nechci, a pak mě to dalo na stránku, kde mě upozorňuje antivir. Když jsem to pak zkusil, tak to ten Antivir zablokoval z důvody ochrany počítače. Takže se teď pokouším najít ke stažení ten unrated film.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

když si klikl na stáhnout, tak ti vyskočil antivir a vypnul stahování? já sem si to schválně taky zapl ke stažení a nic mě to nevyhodilo, a že ten antivir mě dycky upozorní 

na příspěvěk reagoval ManOfPhoenix

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

stáhni si to VLCčko a budeš mět klid ...

Shakers: esi si to viděl, tak bych sa chtěl zeptat, esi je to nejak výrazně lepší, než kinoverze ... dík 

na příspěvěk reagoval Shakers

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Shakers

Takže za a) Díky, že jsi mi to sehnal (vážně)

za b) dík za sehnání nejlepší kvality (jo, ale je rok 2013 :))

za c) dík za odkaz

a za d) já nestahuju z torrentu, ale z uloz.to

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Nevíte náhodou, kde se dá shlédnout ta ,,necenzurovaná" krvavější verze (odlišná od té cenzurované) tohoto filmu?

na příspěvěk reagoval Shakers

cinemag

cinemag (hodnocení, recenze)

Dnes je tomu přesně 8 let, kdy měl Vetřelec vs. Predátor premiéru v českých kinech. :-)

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

vadí na tom téměř všechny fanoušky jak Vetřelců tak Predátorů že je tady totálně zhatili, to co tam bylo nemělo s Vetřelcem ani Predátorem nic společného

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

co na tomhle filmu tolika lidem vadí, to jsem nikdy nepochopil. Naprosto v pohodě filmek, kterej zabaví stejně jako všichni vetřelci od dvojky dál.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

retrix: já ti třeba nevim, mne to přišlo celý jako šaškárna, krom té masakrově udělané bitky, ta se mi sice taky nelíbila z pohledu vetřelce páč predátor se tam bil s jakousi ještěrkou než s vetřelcem z člověka, jinak je to celý nebetičná hovadina s chybou na každém nápadu... Jako ne nehádám se říkam jak to vidím já, všechno bych mohl i vyjmenovat, je to zprznění klasiky, temné a hrůzostrašné bytosti z vesmíru(Vetřelec) a neviditelného lovce(Predátor)

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Film je dobře natočený a akčním napětím sálajícím. I přes některé nelogické momenty a hlouposti, které lze i odpustit, vše funguje jak má... Teda funguje přesně do začátku druhé poloviny filmu, která se zvrhla v parodii na neohroženou bojovnici, která s Vetřelcem zatočí (chudák Predátor v té chvíli už jen sekunduje a dělá křoví). Kam se hrabe Arnold S. na tuhle bojovnici-horolezkyni a to bratříčkování Predátora s naší horolezkyní degradovalo film v druhé polovině na šaškárnu

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Hru jsem hrál, kdyby existovala jenom hra neřeknu ani slovo, ale filmy tu jsou už 30 let a tenhle film je totálně zprznil, a nepsal jsem jenom o pohybech, i když i ve hře si jako predátor nepochoduju s klidem jako by se nic nedělo

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Predátor pohybující se uprostřed chodby jak na procházce a ne jako lovec jak má byt, neviditelny a v místech kde je nejmenší viditelnost, také lovící na antarktidě když víme že loví tam kde jsou největší vedra, nakonec se spojí s blbou ženskou proti snad ještě horšímu netvorovi než on sám, nevím ale kdybych byl lovec asi bych se nespolčil s antilopou proti lvovi, a ti dementně ječící vetřelci běhající po zdech jak ještěrky??? Vetřelec z člověka se pohybuje prakticky stejně jako predátor, pomalu a nenápadně se k vám přiklade a ně jak blbý plazi a ještě to stupidní ječení, takhle vetřelci v žádném díle neječí a ani se tak nepohybují, jedině ve trojce a to protože je to úplně jiný druh vetřelca a to ze psa, a Matka velká jak tyranosaurus a taky na antarktidě, dělate si prdel??? že jde o dobré zpracování, naprostý zprznění klasických mimozemšťanů, všechno je zde proti pravidlům, ani se nedivím že ten film neměl úspěch, dvojka je taky docela kravina ale aspoň se tam všechno co se týče hlavních stvůr děje jak má a podle pravidel všech předešlých dílů...

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Vynikájuca konbinacia votrelca a predátora dokopi.Super film na 5 hviezdičiek !

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Tiež sa mi to celkom páči (hlavne v DC), ale keby to bolo také dobré ako tvrdíte, tak by to nemalo toľko percent ... a dokonca aj na ostatných stránkach.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

movieband: dneska jsem to shlédl po 6 letech ve full hd,a je to fakt dobrej film,těch 52% je fakt k pousmání...ty bitvy ALien vs predator byly natočeny hodně dobře...taková slast,pohodovka,napětí na to koukat...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

mělo to dobrý děj,a zase něco novýho,divím se že to má jen 52%

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

rounen: jestli bych do toho mohl započítat aj Vetřelce tak mě se líbil: Vetřělec, Vetřeci a od Predátora Predátor 1 a Predátoři.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

movieband: no i dvojka byla dobra,u mě je to Predator 1, AvP, Predator 2, Predatoři, a AvP 2 - tento díl byl nejslabší

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

rounen: Predátor se Schwarzenegerem je nejlepší.Je lepší než Predátor 2 (který je naprostá blbost) a lepší než Predátoři.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

movieband: souhlas,jakože ale stále pro mě vede Predátor s Arniem...ale i tento film AvP je povedený

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

AvP k tomuto filmu se rád vracím.Je dobře zpracovaný a příběh je taky originální.Dobrý film.

Související novinky

Predátora čeká další sequel

Predátora čeká další sequel

26.06.2014

Začalo to Predátorem a Predátorem II, pokračovalo crossovery Vetřelec vs. Predátor a Vetřelci vs. Predátor 2 a nakonec přišli Predátoři. Jakýs takýs sequel jedničky, kterým chtěli Robert Rodriguez … (více)

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Guillermo del Toro zešílí

Guillermo del Toro zešílí

07.10.2007

Talentovaný mexický tlouštík hodlá přitvrdit. Ne že bychom snad považovali jeho temnou fantasy Faunův labyrint a právě natáčeného komiksového Hellboye 2 za nějaké pohádky pro děti (to rozflákání… (více)

Spy Hunter opět na programu dne

Spy Hunter opět na programu dne

04.06.2007

Nemůžu se ubránit pocitu opakovaného déja vu. Transformers ještě ani neměli světovou premiéru, ale už teď jako by Hollywood ovládla posedlost futuristickými auty, které na nás vystrkují všelijaké… (více)

Reklama

Reklama