Reklama

Reklama

Hulk

(seriál)
všechny plakáty
Kanada / USA, 1966, 3 h 54 min (Minutáž: 18 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Scénář:

Larry Lieber

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vůbec první televizní animované ztvárnění příběhu o Hulkovi se vysílalo v bloku "Marvel Super Heroes" ve formě krátkých, zhruba šestiminutových epizod, které na sebe navazovaly. Seriál vypráví dnes již klasický příběh Dr. Bruce Bannera, jenž se během testu gamma bomby nechtěně při záchraně turisty vystavil smrtelnému množství gamma paprsků. To ho změnilo na neuvěřitelně silného, odolného, ale také vznětlivého Hulka. (Caszidy)

(více)

Recenze (3)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tenhle stařičký Hulk spadá do bloku "Marvel Super Heroes" jenž se vysílal v Americe v šedesátých letech. Pokud se nemýlím, tak do něj spadal i Captain America, Ironman a Spiderman. Z dnešního pohledu jde už spíše o úsměvnou podívanou. Příběh byl rozdělen do krátkých zhruba šestiminutových epizod, přičemž každou z nich začínala zpívaná znělka. Animace je v podstatě nulová, jelikož se převážně jedná o statické obrazy, na nichž jsou rozpohybovány pouze malé oblasti (ústa při mluvení, chůze, rány pěstí...). Pokud se podíváme na více jak o dvacet let staršího fleischerova Supermana, tak člověk skoro až žasne, jak tento tvůrce předběhl svou dobu, neboť tenhle animák vedle něj vypadá jako chudý příbuzný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Počas sobotnajšieho dopoludnia na nemenovanej nemeckej satelitnej stanici, pred takmer 30timi rokmi, tento seriál definoval moje detstvo. ()

Reklama

Reklama