Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie pro teenagery je moderním zpracováním komedie z roku 1987 Láska se nedá koupit. Hlavním hrdinou filmu je středoškolák Alvin Johnson (Nick Cannon), velmi inteligentní a sympatický kluk, který je však společensky trochu mimo. Veškterý svůj čas totiž tráví ponořený do knih, pod kapotou auta či na brigádě, kde si vydělává peníze navíc. Ty potřebuje na to, aby mohl sestrojit motor, který navrhl- a právě to by mu mohlo dopomoci ke získání stipendia pro další studium. Avšak zatímco na akademické půdě je Alvin jednička, společensky je jen jedna velká nula. Pro elitu střední školy je neviditelný a své víkendy tráví se stejně nudnými přáteli jako je on, nebo se dívá na basket a přítelkyni samozřejmě také nemá. Jeho chvíle však přijde, když se královně elity střední školy, Paris Morganové, podaří nabourat auto své matky Alvin toho využije a nabídne Paris dohodu sežene jí potřebné náhradní díly, ale zato musí Paris před celou školou předstírat, že je jeho dívkou... Je Alvin však ochoten pro svou novou roli obětovat vše, co doposud získal - skutečné přátele, šanci na stipendium a opravdový vztah s Paris? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem správně informován, tak nejsem introvert, černoch ani středoškolák, takže to bude patrně důvod, proč tomuto snímku moc nerozumím. Nicméně jsem přející člověk, tak jsem Alvinovi přál, aby se z pozice nadrženého losera dostal na post elitního zvlhčovače dívčích klínů a pak s chlapskou samozřejmostí odhalil své pravé JÁ. Alvin to samozřejmě zvládl a já jsem to taky přežil bez výraznější újmy na zdraví, tak do toho nebudu moc kopat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Chodby střední školy a okoukaný vzorec „looser na cestě vzhůru“……..to už tady byli tisíckrát a někdy se na to dalo i dívat. Přidáte li k tomu, ale nesympatické hrdiny a celkový look snímku působící, že byl natočen o deset let dříve…….máme tady zaděláno na slušný průšvih. Ale POZOR změna, čtu si tady komentáře a někomu tady stačí jenom Christina Milian v záběru……..takže snímek si své diváky našel, vlk se nažral a kozy……..jejich obrysu jsme se taky dočkali. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá na prvý pohľad pobaví a zaujme no po bližšom preskúmaní či opätovnom vzhliadnutí sa hambíte zato, že ste to videli. To bol môj prípad. Ale musím uznať, že je to dobrá teenegerská komédia, ale nesmiete priznať pred inými, že ste ju videli:-D. Ale nie. Žartujem. nieje to až tak hrozné. Ale určite je to k zaplakaniu ak by niekto bral tento film ako niečo umelecky či ináč hodnotné.40% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Christina Milian, příběh, je to "černošská Teen komedie" -hlavní hrdina se chová jako debil, občas tedy trapné/// Řekl bych komedie která (snad) neurazí a někoho možná pobaví. Mě se celkem líbila. Ovšem je třeba brát v potaz, že existuje mnoho lepších snímků. Filmu vévodí hlavně postavy (Kal Pen v malé roli, otec hlavního hrdiny) a celkem fain hudba./// Celkem 48%/// ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Neskutečně provařená teenagerská romantická komedie. Kolik jsme už viděli takových filmů z prostředí amerických škol - totální outsider se stane největším oblíbencem, pak zase loserem a nakonec najde pravou lásku a uspěje jako genius... Tolikrát jsme to už viděli v jen malých obměnách, ale očividně stále někoho baví tito nereálné slátaniny sledovat... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Značná část natáčení probíhala v Long Beach Polytechnic High School v Long Beach v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama