Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie pro teenagery je moderním zpracováním komedie z roku 1987 Láska se nedá koupit. Hlavním hrdinou filmu je středoškolák Alvin Johnson (Nick Cannon), velmi inteligentní a sympatický kluk, který je však společensky trochu mimo. Veškterý svůj čas totiž tráví ponořený do knih, pod kapotou auta či na brigádě, kde si vydělává peníze navíc. Ty potřebuje na to, aby mohl sestrojit motor, který navrhl- a právě to by mu mohlo dopomoci ke získání stipendia pro další studium. Avšak zatímco na akademické půdě je Alvin jednička, společensky je jen jedna velká nula. Pro elitu střední školy je neviditelný a své víkendy tráví se stejně nudnými přáteli jako je on, nebo se dívá na basket a přítelkyni samozřejmě také nemá. Jeho chvíle však přijde, když se královně elity střední školy, Paris Morganové, podaří nabourat auto své matky Alvin toho využije a nabídne Paris dohodu sežene jí potřebné náhradní díly, ale zato musí Paris před celou školou předstírat, že je jeho dívkou... Je Alvin však ochoten pro svou novou roli obětovat vše, co doposud získal - skutečné přátele, šanci na stipendium a opravdový vztah s Paris? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem správně informován, tak nejsem introvert, černoch ani středoškolák, takže to bude patrně důvod, proč tomuto snímku moc nerozumím. Nicméně jsem přející člověk, tak jsem Alvinovi přál, aby se z pozice nadrženého losera dostal na post elitního zvlhčovače dívčích klínů a pak s chlapskou samozřejmostí odhalil své pravé JÁ. Alvin to samozřejmě zvládl a já jsem to taky přežil bez výraznější újmy na zdraví, tak do toho nebudu moc kopat. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

remake nic moc komedie někdy z 80tých let a podle toho to taky vypadá, sice sou tam tu a tam nějaký odlišnosti, ale jinak je to naprosto totožnej příběh ničim oživenej a celkem nudnej, ale díky superkrásný Christině Millan se na to dá docela pěkně koukat ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

stokrát použitej vzorec pro romantickou komedii z americké střední školy.. místo bílejch tam hrajou černý a je to ještě o kapku trapnější než obvykle.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +Christina Milian, příběh, je to "černošská Teen komedie" -hlavní hrdina se chová jako debil, občas tedy trapné/// Řekl bych komedie která (snad) neurazí a někoho možná pobaví. Mě se celkem líbila. Ovšem je třeba brát v potaz, že existuje mnoho lepších snímků. Filmu vévodí hlavně postavy (Kal Pen v malé roli, otec hlavního hrdiny) a celkem fain hudba./// Celkem 48%/// ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Jedna maličká minihviezda za postavu otca (i keď aj tam je cítiť inšpiráciu až vykrádanie - veľmi podobný týpek je aj Jimbov otec v American Pie) a malé bezvýznamné plus za to, že na Christinu Milian sa príjemne pozerá, ale inak patrí tento kvázifilm do tej najspodnejšej žumpy všetkého humusu, čo kedy Hollywood vyprodukoval. Tony klišé sa ešte dajú bezbolestne prežiť, ale úplná debilita prakticky každej postavy nie je pre chúďatká mozgové bunky už nič príjemné (sem-tam to už naberá takých rozmerov - "tanček" na pláži -, že to už priam hraničí so sebaparódiou). Takže zloba, zloba a ešte raz ZLOBA. 1 / 10 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Neskutečně provařená teenagerská romantická komedie. Kolik jsme už viděli takových filmů z prostředí amerických škol - totální outsider se stane největším oblíbencem, pak zase loserem a nakonec najde pravou lásku a uspěje jako genius... Tolikrát jsme to už viděli v jen malých obměnách, ale očividně stále někoho baví tito nereálné slátaniny sledovat... ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

K pobl*tí skvělej film!!! Nejmíň 6* se mi převrátil žaludek vzhůru nohama. Doporučuji to sledovat pouze na lačno. Láska nic nestojí dává slovu jednoduchý úplně nový význam! Trapnost slaboučkého scénáře je neskutečná. Bože! ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Až na otce Johnsona (stylové otevírání kondomů:-)) mne na tomto filmu vůbec nic nezaujalo. Typický americký teenagerovský snímek...Prvotřídní prvoplán a prvotřídní odpad:-) ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně vím jak vypadá ten pravý blaxploitation horor. Komedie to nebyla určitě a romantiky jsem si tam taky nevšiml. Drama bylo hlavně rozhodování, jestli přepnu na jiný kanál anebo to nechám běžet až do konce. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Proflaknute tema to bylo urcite. Ale co kdyz to frci, da se tomu dobry napad a scenar. Tak to neni vubec spatna romanticka komedie. Asi jsem byl v nejakem dobrem rozpolozeni ale tento snimek mne opravdu chytl a vtahl do deje, ktery byl prolozeny silenym Alvinovym otcem. ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Přesně tuhle namyšlenost žen nesnáším... Skvělí tatík. A hlavně Nick Cannon je v téhle roli naprosty borec... K popukání... ()

Reklama

Reklama