Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie pro teenagery je moderním zpracováním komedie z roku 1987 Láska se nedá koupit. Hlavním hrdinou filmu je středoškolák Alvin Johnson (Nick Cannon), velmi inteligentní a sympatický kluk, který je však společensky trochu mimo. Veškterý svůj čas totiž tráví ponořený do knih, pod kapotou auta či na brigádě, kde si vydělává peníze navíc. Ty potřebuje na to, aby mohl sestrojit motor, který navrhl- a právě to by mu mohlo dopomoci ke získání stipendia pro další studium. Avšak zatímco na akademické půdě je Alvin jednička, společensky je jen jedna velká nula. Pro elitu střední školy je neviditelný a své víkendy tráví se stejně nudnými přáteli jako je on, nebo se dívá na basket a přítelkyni samozřejmě také nemá. Jeho chvíle však přijde, když se královně elity střední školy, Paris Morganové, podaří nabourat auto své matky Alvin toho využije a nabídne Paris dohodu sežene jí potřebné náhradní díly, ale zato musí Paris před celou školou předstírat, že je jeho dívkou... Je Alvin však ochoten pro svou novou roli obětovat vše, co doposud získal - skutečné přátele, šanci na stipendium a opravdový vztah s Paris? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

TO 

všechny recenze uživatele

Černošská předělávka skvělé teenager komedie z 80.let, tak skvělá už není, ale průměrně dobrá je. Christina Milian je sice milá, ale původní pár (Patrick Dempsey a Amanda Peterson) mi byl daleko sympatičtější. Líbivé songy let osmdesátých nahradil hip hop a humor krapet přitvrdil (Alvinův otec). Takže z trouby se opět stal populární švihák a já se opět celkem bavil. ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Love don´t cost a thing je absolútna parafráza filmu s Patrickom Dempseym Can´t buy me love. Názov , hl. postava loosera, kráska na objednanie a záver vrcholiaci láskou. Pri pozeraní tohto filmu sa mi zdalo, že sa pozerám na Can´t buy me love, ale v slnečných okuliaroch. Okrem nadmernej koncentrácie čiernej farby sa nič nezmenilo. Zaujímavý bol len fakt, že hodnota ženy počas 16 ročného rozdielu sa v amerike nezmenil. Alebo chceli azda tvorcovia týmto naznačiť, že hodnota bielej blondýnky v 80. rokoch je rovná hodnote čiernej baby v 21. storočí ? Teším sa na remake, ktorý bude značne ovplyvnený finančnou krízou, a tvorcovia ohodnotia cenu lásky v eurách :-D ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Chodby střední školy a okoukaný vzorec „looser na cestě vzhůru“……..to už tady byli tisíckrát a někdy se na to dalo i dívat. Přidáte li k tomu, ale nesympatické hrdiny a celkový look snímku působící, že byl natočen o deset let dříve…….máme tady zaděláno na slušný průšvih. Ale POZOR změna, čtu si tady komentáře a někomu tady stačí jenom Christina Milian v záběru……..takže snímek si své diváky našel, vlk se nažral a kozy……..jejich obrysu jsme se taky dočkali. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Občas se člověk zasměje hlavně díky Steve Harveymu, jinak absolutní píčovina :D s koncem, že bych to nakopal xD ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá na prvý pohľad pobaví a zaujme no po bližšom preskúmaní či opätovnom vzhliadnutí sa hambíte zato, že ste to videli. To bol môj prípad. Ale musím uznať, že je to dobrá teenegerská komédia, ale nesmiete priznať pred inými, že ste ju videli:-D. Ale nie. Žartujem. nieje to až tak hrozné. Ale určite je to k zaplakaniu ak by niekto bral tento film ako niečo umelecky či ináč hodnotné.40% ()

vovarano odpad!

všechny recenze uživatele

Ak by to bol prvý film, ktorý som v živote videl, dal by som 60%. Avšak nie je a preto viem, že je to príbeh v ktorom každú scénu poznáte už z iných filmov, a tak je to naozaj len obehaný klišé príbeh, ktorý nemôže prekvapiť svojim záverom a vlastne vôbec ničím nikoho. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Klasická černošská komedie s hip-hop stylem. Moc sem se nezasmála,celkem i nudila. Ale musím dát dvě hvězdičky jednu za krásnou Christinu,která je i moc dobrá zpěvačka v reálu a druhou za šíleného otce,který je velmi podobný tomu z Prciček,ale to nevadí,pobavil a ten jeho taneček na začátku šílený! :) ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda tato rádoby komedie dokáže pobavit náctileté, ale já zde nenašel ani humor (a pokud ano, tak spíš trapný), ani romantiku. Tuctový, navíc spíš podprůměrný film - 35%. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Keď sa človek zobudí rozbitý po piatkovom večeri a toto mu dajú v sobotu doobeda, sú dve možnosti: 1. Buď ležíte v posteli a jedným okom pozeráte a zistíte, že niekto si musel dať námahu aby tento film natočil alebo 2. Je vám ešte horšie. Dve hviezdy za prípad číslo jedna u mňa. ()

Reklama

Reklama