Reklama

Reklama

Karlík a továrna na čokoládu

  • USA Charlie and the Chocolate Factory (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Karlík Bucket žije se svými rodiči a prarodiči v polorozpadlém domku. Jsou chudí, ale milují se a nedali by jeden na druhého dopustit. Nedaleko se nachází obří továrna na čokoládu, kde kdysi Karlíkův děda pracoval a poznal osobně samotného majitele Willyho Wonku. Karlík, který miluje čokoládu má sen se do továrny jednou podívat, ale to se zdá celkem nemožné až do té doby, kdy Willy Wonka vyhlásí soutěž, jejíž pět dětských vítězů z celého světa bude moct strávit jeden den v továrně. Stačí jen v jedné z čokolád najít zlatý kupon... (TV Nova)

(více)

Diskuze

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

netušíte niekto, či bol SK dabing s SK pesničkami?
SK dabing ktorý mám má ENG pesničky
CZ dabing mal CZ pesničky = mravné ponaučenie v zrozumiteľnom jazyku :-)

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

".....a babičko, proč měli ti z té chlapcovy rodiny tak velké nosy? "

"To aby si, Karkulko, lépe poznala, který národ je ten nejsprávnější, nejsympatičtější, nejspravedlivější,nejčestnější a tudíž nejvíce si zasluhující odměnu..! "

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Film bol v pohode a bavil ma až kým sa nedostali do továrne, tam som zostal v nemom úžase nad tým čo sa na tom môže niekomu páčiť. BTW tí trpazlíci boli strašní...

juta

juta (hodnocení, recenze)

Měli ho dávat  na čt1 a místo toho dávaj želary :-(

crashy

crashy (hodnocení, recenze)

Povodny film z roku 1971 sa mi páčil oveľa viac.....toto bolo len vynovenie kultovejšej snímky...

Zenei

Zenei (hodnocení, recenze)

Dahlova kniha sa mi neuveriteľne páčila, Charlie a továreň na čokoládu je určite jeden z jeho najlepších “detských“ príbehov. A musím povedať, že toto je jeden z fakt mála filmov, ktoré sa mi páčili takmer ako kniha. Veľmi vydarené, perfektná atmosféra, herecké obsadenie... A tiež je to jeden z mála filmov, ktorý sa dá vidieť naozaj niekoľko krát a nikdy nenudí.

Dashia5

Dashia5 (hodnocení, recenze)

Naprotsto božský film u kterého jsem měla hroznou chuť na čokoládu! Bylo to kouzelné. Nikdo by to nezahrál líp než Johnny depp!

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

jak já moc jsem to jako malej nesnášel a teď je to pro mě dokonalá bláznivá ujetina se skvělou hudbou.. zvláštní

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Až mne to zaráží, Johny Depp si svým vzhledem zřejmě nepomůže, at už hraje Střihorukého Edwarda či roli v Alence v říši divů, vždycky je z něj strašidlo :D Což jej zřejmě dělá tím dobrým hercem. Ačkoli já raděj herce co jsou spíš v pozadí než uznávaní v popředí.

M.a.r.t.i.n.k.a

M.a.r.t.i.n.k.a (hodnocení, recenze)

jediná věc která mi na tomto filmu vadila byli všudypřítomní a velmi nesympatičtí Umpalumpové!!!

Darkage

Darkage (hodnocení, recenze)

Mne strasne vadilo ako tam spievali ti skriatkovia. Som to radsej vynechal a posunul film dalej.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

praveze mne sa jeho filmy strasne pacia po vizualnej stranke..ale dej sa mi zda vzdy o nicom.

8-jacob-8

8-jacob-8 (hodnocení, recenze)

Jak jsem psal předtim. Burton vytváří prapodivné světy, pro někoho jsou naprosto úžasné, pro někoho zase kýčovité. Rozhodně to nemusí sednout každému. Já také na jeho světech neujíždim, ale za filmařskou kvalitu jsem 4 hvězdičky udělil. Proč? Protože tohle je film, který si budu hooodně dlouho pamatovat.

YuukiYop

YuukiYop (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí filmu jsem běžela do místní knihovny, abych si půjčila Dahlovu knihu. Poněkud mě potěšilo, že to byla hubeňoučká, děcká knížek s ilustracemi, přečtená tak za hodinu. Až po přečtení jsem si na film udělala kompletní názor. Jednoduše nenajdete novější film s ulítlejší hlavní postavou, s ulítlejším zpracováním, kde není potřeba myslet, jen se necháte unášet proudem čokolády, která je míšena vodopádem, který se nepoužívá v žádné jiné čokoládovně na světě..

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

tak je to takova blbost cpici naivitou - ale dobre se na to kouka :D

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

preco su vsetci zaslepeni Johnnym a tym, ze je tam pekne?:D ved to je taka blbost:D

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

ten film byl tak blbej az byl dobrej :D Ach ta detska naivita, kazdopadne zimni prostredi +3, s Johnym v hlavni roli +4 - tzn - 4 hvezdicky :) Kazdopadne na prijemne zimni vecery s lidmi co ma clovek rad - urcite doporucuji na shlednuti

8-jacob-8

8-jacob-8 (hodnocení, recenze)

Neodsuzoval bych to, Burton točí prostě jiné filmy a ty nejsou pro každého. Ale pokud se vám jeho tvorba líbí, určitě Karlík potěší.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Jak může mít takovýhle odpad také vysoké hodnocení? Viděl jsem to jednou a málem jsem se poblil. Fuj!

K.A.C.C.K.A

K.A.C.C.K.A (hodnocení, recenze)

Nerane to je jediná výhoda, ale po čase bych jím musela zalepit pusu lepící páskou! :-)

Nerane

Nerane (hodnocení, recenze)

nahodou..me by treba nevadili aspon by zame delali domaci prace:-D

K.A.C.C.K.A

K.A.C.C.K.A (hodnocení, recenze)

V takovém světě by se parádně žilo, ale co mi na tom vadilo, byli ti umpalumpové, takové nepříjemné malé stvoření!

sawyerlost

sawyerlost (hodnocení, recenze)

Začátek je sice zajímavý a zajímá vás co bude dál, ale za několik minut se z toho vyklibe děsná hovadina. Pak tam jenom zpívaj a ,,trdlujou" jak pošahaný idioti. Dávám 3* za začátek a možná dobrý nápad na film.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Starší verzi Karlíka neznám, ale tahle pohádka patří k těm povedenějším. Johnny Depp je pro tyhle excentrické role jako stvořený. Fantazie Tima Burtona asi nezná hranic.

8-jacob-8

8-jacob-8 (hodnocení, recenze)

Režie i nápad je zajímavý, originální a typicky Burtenovský. Mám pocit, že bez Johnnyho Deppa by to nefungovalo tak jak má. Zahrál to skvěle a nemohl jsem z něho po celý film spustit oči. Přesto jsem po skončení filmu neměl ten správný pětihvězdičkový pocit.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

Tri hviezdičkz dávam len za vizualizáciu, Deppa a Kellyho. Dosť som sa premáhala aby som vyžmýkala tie tri. Ten film nemal atmosféru, alebo ju skôr stratil, keď tam došli tí krpatí umpalumpovia a spievali hnusné pesničky. Stále sa dialo to isté a bolo to celkovo dosť o ničom. To je môj názor.:D Ale mohol to byť fakt pekný film:/

Morloth

Morloth (hodnocení, recenze)

Ano, souhlasím s názorem, že je to jedno klišé na klišé. Na druhou stranu tyto vizuálně orgastické spektákly, např. Moulin Rouge a Karlík, těch myšlenek moc nepotřebují. Někdo přijme, někdo nepřijme. Proč tedy reaguji? Protože se mi líbí spojení: "Horší než tenhle film je snad už jenom pohled na 106ti minutovou prezentaci složenou z fotek Jiřího Krampola a Jiřího Pomeje." Děkuji, dosti morbidně rozšířilo mou představivost.

space258

space258 (hodnocení, recenze)

Znáte ten pocit, kdy je vám trapně za druhý? Tak přesně to jsem při sledování tohohle výtvoru pociťovala...Jak se ty lidi mohli něčeho takovýho zúčastnit? Ach ty nádherné barvičky, písně a postavičky, a co teprve ten kouzelný příběh, to úžasné poselství! Jen se poblejt... Zlobivé dětičky byly potrestány a čestný chudý Karlíček zdědil továrnu na čokoládičku a Umpalumpové mu k tomu prozpěvovali...bože! Horší než tenhle film je snad už jenom pohled na 106ti minutovou prezentaci složenou z fotek Jiřího Krampola a Jiřího Pomeje.

McClane

McClane (hodnocení, recenze)

továrna super, ale těch 20 minut před a 10 minut po ní na téma "Rodina na prvním místě" mě málem zabila...

Související novinky

Chalamet bude Willy Wonka

Chalamet bude Willy Wonka

25.05.2021

Hvězda filmů Dej mi své jméno a Duna Timothée Chalamet získal po předchozích spekulacích hlavní roli v nadcházejícím prequelovém filmu o Willy Wonkovi. Snímek od studia Warner Bros. pojmenovaný… (více)

Willy Wonka se dočká prequelu

Willy Wonka se dočká prequelu

20.01.2021

Studio Warner Bros. oznámilo chystaný prequel Karlíka a továrny na čokoládu jednoduše pojmenovaný Wonka na 17. března roku 2023. Bude se tak jednat o prequel vyprávějící origin postavy Willyho Wonky,… (více)

Waititi, Netflix a knihy Roalda Dahla

Waititi, Netflix a knihy Roalda Dahla

06.03.2020

Režisér Taika Waititi (Králíček Jojo, Thor: Ragnarok) napíše a natočí dva nové chystané animované seriály pro Netflix. Ty pak budou vycházet ze známého dětského díla spisovatele Roalda Dahla Karlík a… (více)

Willy Wonka shání obsazení

Willy Wonka shání obsazení

06.06.2018

Studio Warner Bros. by rádo další miliardový úspěch a jedním z projektů, který by této mety mohl potenciálně dosáhnout, je remake oblíbené muzikálové klasiky Pan Wonka a jeho čokoládovna. Ten se… (více)

Reklama

Reklama