Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když člověk znesvětí zákony Boha a vědy? Odpověď na tuto otázku dostává kapitán Waltona a posádka počasím sužované lodi poté, co zachrání promrzlého a strachy polomrtvého vědce Victora Frankensteina. Vědec má příběh k vyprávění - příběh tak děsivě reálný jako mučivý řev přicházející z arktické mlhy a tak nadčasový, jako potřeba být milován. Nejnovější dvoudílný přepis klasického hororu Mary Shelleyové o vědci, který z mrtvých lidských těl stvoří nového člověka, oživí ho, ale tím nedosáhne triumfu, ale naopak vyvolá množství otázek. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Rosselanor

Rosselanor (hodnocení, recenze)

Jako jo, celkem fajn verze, která se docela i drží původní knihy, ale... ALE...

Monstru se neříkalo Monstrum jenom ze srandy. Celá pointa původního příběhu je v tom, že původně ta bytost nebyla zlá, jenomže když lidi potkali půltřetího metru vysokou zrůdu hnusnou jak noc, tak automaticky předpokládali, že je stejná i uvnitř. No a jak říká Megamysl, když být špatný je to jediné, v čem jsem podle vás dobrý, tak budu ten nešpatnější padouch na celém světě.

Jenomže tady je místo monstra model. A tím se celý příběh rozpadá, protože tohle "monstrum" by muselo vykopávat fanynky z postele, ne bojovat se vztekem z osamění a nepochopení.

Uživatel Rosselanor smazal svůj příspěvek.

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

no v tomot filme som robi jak se rika krovi..teda bol som tam ako komparz..NAtacalo sa to v uliciach bratislavy..pri Dome..atd..kedze som si tam zahral..bol to dobry film..he:)

 (hodnocení, recenze)

unikatne spracovebie a prenesenie sa do doby v ktorej sa film odohrava, perfekny vykon hercou, ...pri sledovani urcitych pasazi mi vyhrkli aj slzy. Bolo na co pozerat!

Reklama

Reklama