Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jmenuji se Vincent. Jsem sexuální terapeut. Jeden z mých klientů, mechanik mého milovaného Ferrari, má velký, ale opravdu velký problém. Jeho žena se mu přiznala že celý život sní o sexu s vrahem. Žádná vražda, žádný orgasmus. Poradil jsem Francoisovi, aby hrál podle jejích pravidel a předstíral, že zabil. Chybička nastala ve chvíli, kdy se mrtvola objevila mezi živými. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

mě se příběh líbil.Ve 24 minutě byla z vraždy obecního tyrana podezřelá polovina obyvatel městečka.Natočeno typicky francouzsky.Žádné oblbováky pro oči.Vlastně to byla parodie.Scéna ze hřbitova neměla chybu a potom se nebudete divit už ničemu.U mě dobrý. ()

Kecman 

všechny recenze uživatele

Poněkud morbidní francouzská vesnička má středisková.Já jsem v ní ovšem našel spoustu humoru.Dokonce blížící se našemu českému. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ako v nudnom zapadákove môže byť vrah hrdinom? A prečo niektoré ženy potrebujú zločin ako afrodiziakum? Čierna komédia s výborným námetom, ktorý je trestuhodne slabo sfilmovaný. Mohol z toho byť bláznivejší a černejší kúsok, keby bol lepší scenár a dialógy. Svižnejšie podaný dej by ušetril priestor pre hlbšie vykreslenie postáv. No napriek tomu, že to nie je práve uragán zábavy, neurazí, neublíži a príjemne vyplní večer "malou čiernou" oddychovkou. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama